icon

Skúsenosti s pôrodom v novej košickej nemocnici?

dankaa
9. feb 2007

Ahojte mamicky,

ktorá máte skúsenosti,alebo sa chystáte rodit v novej nemocnici v Kočiciach,tak sem patríte... 😉

wewerka000
20. júl 2011

@kvojtanikova a robi aj sekcie??

kvojtanikova
20. júl 2011

@wewerka000 toto neviem, ja som rodila prirodzene. Skus sa opytat priamo jej, ved za to nic nedas.

wewerka000
20. júl 2011

@1talizmanik1 ahoj.podarilo sa ti vybavit dr rosakovu?a adrovicova robi aj cisarske ked je taka mlada??

1talizmanik1
20. júl 2011

@wewerka000 robi 🙂, ja sa tiez k nej chystam, ak nebude moct rosakova a ak by isla lucka androvicova na dovolenku tiez vtedy, tak posledna sanca murin 🙂, ked bude treba, poviem mati, nech zozenia na androvicovu cislo 🙂 a kedy ide rosakova na dovolenku?

wewerka000
20. júl 2011

@1talizmanik1 ja som jej volala vcera a niekedy teraz pojde a ze potom neviem ale kratko bude robit a v septembri tiez ze vraj vybere dovolenku,takze by mala problem stihat,ale skus ta mozno vezme ked si s ke.Tak ja chcem zensku bola som v saci ale tam sa mi nepacil pristup dr k mojmu problemu a tak radsej zhanam zensku aj ked taktiez nemusi pochopit moj problem.a co vies este o androvicovej by som sa aj bala takej mladej pod noz 😅

dany1986
20. júl 2011

@wewerka000 ja som rodila pri androvicovej pred 3.mes.skvely pristup no mas pravdu je sice mlada ale uz ma prax🙂 myslim ze prinej sa bat nemusis 🙂a pokial viem tak 2 dr. vedu cisarsky rez 😉

wewerka000
20. júl 2011

@dany1986 a mas na nu kontakt,cislo,email?

dany1986
20. júl 2011

@wewerka000 nie to nemam ☹

wewerka000
21. júl 2011

@1talizmanik1 a ty mas kontakt?na androvicovu

lulu0904
22. júl 2011

ahojte tehuľky chcem sa opytať nemate info kto by mohol slúžiť v novej nemocnici od 2 do 15 augusta z pôrodnikov
vieme ze Mudr. Murín a Rošaková by mali byt na dovolenke. ďakujem 🙂

katy2
22. júl 2011

@lulu0904 Dr.Boszormenyi urcite... Mam sa v tom case u neho hlasit.....

lulu0904
22. júl 2011

@katy2 dakujem

zuzu101
22. júl 2011

@katy2 a nebude náhodou pracovať posledné dva augustové týždne?ja mám ísť k nemu na kontrolu a vravel že v druhej polke augusta bude pracovať.dúfam že som ho zle nepochopila, lebo to sme sa dohadovali medzi dverami výťahu....

gotima
22. júl 2011

@dany1986 Ahoj. Pocuj ako vyzerala ta Androvicova? Ja som v marci rodila pri takej mladuckej doktorke a bola skvela ale akosi som si nezapamatala jej meno. Mala take svetle vlsy, mlada chuducka...vyzerala ako keby prave dokoncila skolu... 🙂

katy2
23. júl 2011

@zuzu101 ja mu mam zavolat po 1.auguste.... Mam zacat za nim chodit, nakolko budem neho rodit..... Takze pisem podla toho, co mi povedal..... Neviem 😒

dany1986
23. júl 2011

@gotima ja som tiez mala pocit ze akurat zo skoly vysla,no prv som si myslela ze je to sestricka😀ma take dlhe hnede vlasy..

kvojtanikova
23. júl 2011

@gotima to bola ta Vatralova co som pri nej ja rodila v januari, taka stihla mlada blondinka.

gotima
23. júl 2011

@kvojtanikova Ano bola blondinka...strasne ludsky pristup...velmy som sa potrhala a uplne opatrne ma sila a este sa smiala ze budem ako predtym a ak nie tak ma manzel moze do dvoch rokov reklamovat 😀 Bola super a chcela by som ju aj pri dalsom porode len som nevedela ako sa vola 🙂 Dakujem

kvojtanikova
23. júl 2011

@gotima aj ja som s nou bola velmi spokojna, presne ako pises, skutocne ludsky pristup a aj mna pekne povysivala, teraz ju kazdemu odporucam.

gotima
23. júl 2011

Ja si ju urcite chcem zobrat Vatralovu aj k dalsiemu porodu 🙂 Na prvy porod som nemala vybaveneho ziadneho lekara a ju som dostala nahodou...aj som sa trocha bala lebo mi pripadala velmy mlada na porodnicku ale ostala som milo prekvapena 🙂

iva.jurkova
23. júl 2011

Ahojte, nemáte niektorá skúsenosť s Dr. Molokáčom? Chodím k Murínovi na kontroly, ale na môj termín má dovolenku, samozrejme 🙂 a dnes sme sa bavili kto bude v službe na môj termín, tak mi navrhol Molokáča... Môžem byť spokojná?

sweetsuzi
23. júl 2011

@iva.jurkova ja som lezala dost dlho na predporodnom a on tam bol izbovy lekar - je velmi prijemny, aj dobry odbornik, vsetko povysvetluje a nema problem sa pacientke venovat. Podla toho co som pocula, tak aj pri porode je v pohode, myslim ze mozes byt spokojna.

iva.jurkova
23. júl 2011

ďakujem 🙂 potešila si ma 🙂

mimca20
23. júl 2011

@wewerka000 Ahojky, pripajam sa. Pred dvoma tyzdnami som rodila u Androvicovej (moj porodnik bol na dovolenke),tak som to nechala na nahodu. Ak by som druhykrat rodila, tak by som si ju uz priamo vyhladala. Je mladucka, ale perfektna. Vdaka nej a jednej mladej porodnej sestricke na sale dakujem za to, ze nas maly Lukasko zije. Pomohli neskutocne, nevedela, nebola som schopna vytlacit maleho. Boli perfektne. A na to, ze 5.7. bolo az 10 porodov a to este v stredu rano o 6tej tato mlada doktorecka asistovala pri sekcii, klobuk dole.
Odporucam ju, aspon co bola pri mojom porode.

svetlankat
24. júl 2011

@mimca20 Gratulujem ku krasnemu syncekovi, je mi luto ze si mala tazky porod, aspon som to tak vydedukovala z tvojich pismenok, ale nastastie vsetko dobre dopadlo. Tak nech ste zdravucky a rastiete do krasy

wewerka000
24. júl 2011

@mimca20 dufam ze je tak dobra aj pri sekcii 🙂

phillippa
27. júl 2011

tehulky neviete presne kedy ma dr.Rosakova dovolenku v septembri ? viem ze teraz je na dovolenke. Mohla by mi niektora napisat cislo na Dr. Androvicovu do IP dakujem 🙂

fecova
27. júl 2011

@iva.jurkova ja som u neho rodila sekciou, a cely cas mi tam robil sasky, aby som nemyslela na to co sa deje, v pohode, super, este aj rano po sekcii ma prisiel pozriet, takze odporucam, len skoda ze som to nevedela skor.by som isla radsej za nim.

iva.jurkova
27. júl 2011

Ďakujem, včera sme sa s ním prvýkrát stretli a spravil super dojem 🙂 takže som spokojná 🙂

mimca20
27. júl 2011

@svetlankat Tak to je pravda, nas porod bol dramaticky ku koncu, ale vsetko Ok dopadlo. Maly Lukasko je bojovnik a vybojoval si od toho z vrchu ZIVOT.