icon

Strach z gynekológa muža, ale čo ak by trebalo ísť na pohotovosť?

monikafialka
18. dec 2019

Baby ak je tu nahodou este nejaka z Vas co vyslovene nechce gynekologa muza a "musi" mat zenu lebo sa napr. hambi , ma strach, des a pod. ako ja, ako ste to riesili ak Vam trebalo ist napr. na pohotovost? Co ak tam bude mat sluzbu muz gynekolog? Ci mavaju viaceri zvycajne sluzbu ze sa da vybrat ak je zena ci ako to vyriesit? Dakujem za nazory tch ktore to takto maju tiez hoci viem ze to bude malinka vzorka.

Strana
z4
erikad82
18. dec 2019

Prvý krát mi bolo tiež nepríjemné,keď som videla,že prišiel gynekológ. Ale z vlastnej skúsenosť -treba to brať ako to je -je to doktor,ktorý vie pomôcť... A hlavne muži sú omoc citlivejší 🙂 Roky som mala gynekologičku ženu,ale teraz mám muža a nedá sa to porovnať,aspoň z mojej skúsenosti...

smejko25
18. dec 2019

@monikafialka och ja som sa tiež neskutočne hambila a prvýkrat som bola u gynekologa v 24rokoch ked som otehotnela 😁😁 prva nasvteva bola hrozna ked som vysla na kozu len som kukala po strope ani do oci som sa doktorovi nepozrela 😂😂😂

smejko25
18. dec 2019

@monikafialka ale ako hovori erika muži su o dost citlivejši 🙂 Skus to prekonať a uvidiš 🙂 Ja som sa stým zmierila ked som si v hlave povedala že ved každy deň vidi plnoo 🔶 tak čo je na tej mojej take špecialne žeby to nejak riešil 😁 a už mi bolo lepšie

bibg
18. dec 2019

@monikafialka Ja som to brala presne ako hovori @smejko25. Každy deň ich vidí toľko, že podľa mňa ho to už ani nemôže priťahovať 😀 je to doktor a vie pomôcť. Ja som mala 2x doktorku a des. Vždy ma bolel celý spodok od nich. Teraz mám doktora a neviem ci ho vynachváliť. Vždy mi povie čo ide robiť. A keby bolo naozaj najhoršie, je vám uplne jedno či je to chlap alebo žena, hlavne aby vám pomohol 😉

mima1
18. dec 2019

Tiez som vyberala zenu aj som nasla. Dlho som sa pripravovala ze co ak dostanem na porod chlapa a stale som si opakovala ze urcite budem mat stastie a bude sluzit doktorka daka. Lenze v 40tyzdni ked som sl auz na poradnu do nemocnice vychytala som hned doktora a tak sa to opakovalo az do porodu. Kazdy treti den stale daky iny doktor. Prisiel porod aaaa? Kto prisiel doktor mladoch fesak 😂😂😂 a vies co? Bolo mi to uplne jedno bola som rada ze som odrodila podakovala som sa mu a vybavene.

anita6666
18. dec 2019

@monikafialka keby bolo na mne,tak by som zakázala mužom špecializovať sa na niečo o niečom nemajú ani poňatia!!!

kataka10
18. dec 2019

@monikafialka Ak budes musiet ist na pohotovost, nevyberies si. Vysetrovat ta bude pritomny doktor/doktorka. Nemocnice nemaju doktorov nazvys a uz vobec nie cas riesit hanblivost. S tym sa treba zmierit. Ale mam velmi dobru skusenost s doktorom, ked som musela v 7tt kvoli krvacaniu bezat do nemocnice, takze by som sa toho vobec nebala. A treba si uvedomit, ze ak budes pocas tehotenstva musiet bezat na pohotovost, budes mat v hlave uplne ine myslienky, nez to ci ta bude prezerat chlap alebo zena.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
heidy222
18. dec 2019

Ked je ti to velmi trapne, predstav si na odlahcenie toho dotycneho doktora holeho alebo v takej staromodnej nocnej koseli, uvidis, to ta odreaguje

777januska777
18. dec 2019

Pre gynekológa je to len a len práca. Žiadne sexuálne veci v tom isto nevidí. Veď si len zober aké to má chudák, keď tam k nemu prídu ženy s opuchnutou vagínou, s nejakou pohlavnom chorobou alebo len keď rodí dieťa, tá žena sa mu tam dotrhá a ešte aj pototo 😀 Ber to tak, že nemáš nič iné čo už nevidel pri iných pacientkach. Ja by som skôr nechcela gynekológa za manžela, keďže myslím si, že by si to so mnou nedokázal ani užiť, keďže pre neho by vagína už nebola moc sexuálna 😀

zuzuliatko18
18. dec 2019

Ked som mala ist prvykrat muzovi gynekologovi, mala som z toho zmiesane pocity, ale prezila som. A potom som neskor riesila nejake zdravotne problemy a to som bola u tolkych doktorov, ze uz ma naozaj netrapi, ci muz, ci zena😁

zuzuliennka1
18. dec 2019

@anita6666 :D :D :D to akoze myslis vazne? :D ponatia o tom ma viac, ako ty, z medicinskeho hladiska :D

anita6666
18. dec 2019

@zuzuliennka1 môže študovať 100 rokov a prečítat milión kníh,nie je žena a nema o Tom ani poňatia.bodka!

3petka
18. dec 2019

@monikafialka Mam paniku, každý krát keď idem na gyndu, aj pri vyšetrení. Ale beriem to ako každé iné vyšetrenie a pretpím to. Žena či muž podľa mňa je to úplne jedno.

zuzuliennka1
18. dec 2019

@anita6666 a co akoze nepochopi? :D skor ty nepochopis, lebo ked mas problem, ides za doktorom, ci akoze zeny, lebo su zeny, nemusia vlastne k ziadnemu gyn. ani chodit podla tejto tvojej teorie, nie? :D sak same si najlepsie vlastnemu telu rozumeju :D omg...

fokuska
18. dec 2019

@anita6666 Takze ten, co si nikdy nepresiel psychiatrickou diagnozou nemoze byt psychiater? Zena, ktora nema dieta nemoze byt detskou lekarkou? Niekto kto nebol operovany nemoze operovat?

Co nemoze gynekolog pochopit? Jedine ten pocit mat "nieco" vo vagine a porodit. A to absolutne nepotrebuje na to, aby bol skvelym lekarom.

anita6666
18. dec 2019

@zuzuliennka1 keby si vedela koľko z nich sú uchylaci tak by si svoj názor možno zmenila,minimálne skorigovala. A to píšem ako človek,ktorý ich zopár osobne pozna,nikdy ma nevystroval chlap ani by som sa nedala...fuj

sonnenshein
18. dec 2019

@anita6666 Takze gynekologiu by mohli studovat len zeny a porodnictvo az zeny co uz maju deti? A co ked ta zena-lekarka rodila prirodzene, a ma spravit sekciu, alebo naopak???

fokuska
18. dec 2019

@anita6666 Neboj sa, keby islo o zivot tebe alebo tvojmu dietatu, tak by si ho este prosila aby ti pomohol.

A zeny nemozu byt uchylacky? Ty to pises tak ako keby si poznala vsetkych lekarov. Za to, ze poznas zopar, nemozes robit zavery.

anita6666
18. dec 2019

@fokuska psychiater nech je kľudne aj fermafrodit keď sa bude odbavovať na mojich psychických problémoch mi vadiť nebude.

zuzuliennka1
18. dec 2019

@fokuska asi tak, podla anity . psychiatrom moze byt len psychicky naruseny clovek, urazovym chirurgom niekto, kto mal aspon 10x nieco zlomene, zubarom len clovek, co uz nema vlastne zuby a patologom asi najlepsie niekto, kto uz ani nezije........

anita6666
18. dec 2019

@sonnenshein len ženy! Lebo majú vagínu nie penis...mne keby chlap ako lekárke hovoril ako ho boli penis alebo ma sex dysfunkciu prípadne,tak môžem študovať milión kníh bolesť jeho penisu nepochopim nikdy.

zuzuliennka1
18. dec 2019

@anita6666 a ty poznas vsetkych gynekologov sveta? ze vynasas taketo sudy :D ja ich teda poznam dost, nakolko mame v rodine lekarov z inych odborov a poznaju sa aj medzi sebou a uchyl nie je ziaden :D to je stereotyp jak hovado, akoze "len zeny mozu byt ucitelky" a pod. Riadne to mas popletene dievca zlate :D

fokuska
18. dec 2019

@anita6666 Dobre a ty mas pocit, ze ena gynekologicka si presla vsetkymi bolestami a zenskymi chorobami? Ak nikdy nezazila menstruacne krce, tak tiez jej mozem hovorit ako ta to boli, aj tak si to nedokaze predstavit.

Rovnako ak nerodila, tak si tu bolest nevie predstavit, neprezila ju. Takze podla tvojej teorie moze zena gynekologicka liecit len to, cim si presla sama?

A rovnako taky urolog, androlog a pod? Ak ho penis nikdy nebolel, tak si to tiez nevie predstavit.

Dochadza ti pomaly, ze v tom nie je ziadna logika?

cloenew
18. dec 2019

@anita6666 aj ja by som to zakázala robiť mužom viem o čom píšeš ....

gigihadid
Odpoveď bola odstránená
sonnenshein
18. dec 2019

@anita6666 Ani zena bolest vaginy, ak ju nikdy nebolela ;)

fokuska
18. dec 2019

@cloenew Preto, ze mas negativnu skusenost s gynekologom, tak by si to zakazala robit vsetkym?
Rovnako tak, keby ucitelka zbila dieta, tak to zakazes robit vsetkym zenam? Alebo ak ta zle ostriha kadernik, tak zakazes to robit chlapom?

Mas slobodnu volbu lekara, pokojne si vyber zenu a pri urgentnom probleme mas tiez moznost odmietnut pomoc - ale nie vyberat si, ze tohto nechcem, chcem lekarku.
Ale preco chces plosne zakazovat aby si ani ini nemohli vybrat muza gynekologa?

zuzkaz91
18. dec 2019

@monikafialka ja som išla od začiatku ku žene,no bola to jedna nezodpovedna osoba ktorá nemá čo robiť v zdravotníctve.Isla som ku druhej ženskej,vybrala som si porodnicku ženu.....no aj tak cca 7chlapy sa vo mne vŕtali...tomu sa nevyhnete...

katren
18. dec 2019

Ja mam gynekologa a aj vsetky tri porody prebiehali pri gynekologovi....

Strana
z4