Sympatický gynekológ: Prečo sa ženy hanbia?
Nedávno gynekologická ambulancia Dermagyn zverejnila videa so sympatickým gynekológom, pekne odpovedá na časté gynekologické otázky, a ženy komentujú len jeho výzor. Myslim si, že to je troška dehonestujúce, čo si o myslite? Mali by ste problém ísť na vyšetrenie k peknému lekárovi alebo by ste tiež nešli? Ja s tým nemám problém, veď mám doma muža a 2 deti, neviem či je doktora zadaný alebo nie, ale je mi to ukradnuté.
@anonym_autor niekto sa hanbí aj pred ženou. Ja nemám problém, mala som 17rokov, keď som bola na vážnej operácii a v Tom čase tam bolo asi 30 medikov 🫣 a všetci ma okukávali od hlavy po päty, nahú. A bolo mi to jedno. Teraz čo, keď je obdarený krásou? Má robiť v bani aby bol zašmudlený? Keď je šikovný, o to väčšie plus. 😜 Ja radšej pôjdem k peknému gynekológovia, ako k masochystke žene
@anonym_autor Ja vobec neriesim vyzor lekara, pozeram len na odbornost a spravanie sa ku mne.
Ako ja mam tiez gyndosa, co neni skaredy chlap, v nemocke bol uplny womanizer jeden porodnik 😀 Tak su to lekari, chlapa mam predsa doma.
Veď je úplne normálne že niekto sa pred doktorom hanbí - je to predsa len mimo komfortnej zóny. A je úplne normálne že niekto nie - lebo lekár je normálna udalosť a na to tam sú.
A samozrejme že komentujú výzor? Veď keď človeka nepoznám, tak vidím len výzor, nič iné. A hlavne keď je niekto veľmi nejaký (pekný, škaredý, chudý, má 3 hlavy), tak je to všimnuteľné.
Za mňa téma o ničom.... Niektorí ľudia sa hanbia vyzliekať pred cudzími a tiež ľudia majú oči a vidia vzhľad iných. Šokujúce. Treba založiť diskusiu.
@anonym_autor niekto sa hanbí aj pred ženou. Ja nemám problém, mala som 17rokov, keď som bola na vážnej operácii a v Tom čase tam bolo asi 30 medikov 🫣 a všetci ma okukávali od hlavy po päty, nahú. A bolo mi to jedno. Teraz čo, keď je obdarený krásou? Má robiť v bani aby bol zašmudlený? Keď je šikovný, o to väčšie plus. 😜 Ja radšej pôjdem k peknému gynekológovia, ako k masochystke žene
@anonym_5ec349 snad je jedno, ci je doktorka masochistka - to je jej vec... dolezite, aby nebola sadistka... 🙂 🙂
radšej idem k žene ako ku chlapovi a neriešim jeho vzhľad
@anonym_autor chodim k zene.
Ja som raz bola v nemocnici v Martine a tam bol tak krásny doktor ,čo ma vyšetrovala ,že som aj na bolesť zabudla,ešte ma aj za ruku držal
Inak je mi to jedno
Ja by som to brala ako bonus a uzivala si potesenie pre oci..... Detto u zubara, mam roky jedneho fesneho v mojom veku, a je aj dobry odbornik, tak radsej nech sa mi nad otvorenymi ustami sklaña on, nez nejaky dedulo....

Niekto sa hanbi, niekto nie.. netreba to riesit