icon

Sympatický gynekológ: Prečo sa ženy hanbia?

Dnes o 08:57

Nedávno gynekologická ambulancia Dermagyn zverejnila videa so sympatickým gynekológom, pekne odpovedá na časté gynekologické otázky, a ženy komentujú len jeho výzor. Myslim si, že to je troška dehonestujúce, čo si o myslite? Mali by ste problém ísť na vyšetrenie k peknému lekárovi alebo by ste tiež nešli? Ja s tým nemám problém, veď mám doma muža a 2 deti, neviem či je doktora zadaný alebo nie, ale je mi to ukradnuté.

anonym_b0fa59
Dnes o 08:59

Niekto sa hanbi, niekto nie.. netreba to riesit

anonym_5ec349
Dnes o 09:03

@anonym_autor niekto sa hanbí aj pred ženou. Ja nemám problém, mala som 17rokov, keď som bola na vážnej operácii a v Tom čase tam bolo asi 30 medikov 🫣 a všetci ma okukávali od hlavy po päty, nahú. A bolo mi to jedno. Teraz čo, keď je obdarený krásou? Má robiť v bani aby bol zašmudlený? Keď je šikovný, o to väčšie plus. 😜 Ja radšej pôjdem k peknému gynekológovia, ako k masochystke žene

marianarem
Dnes o 09:04

@anonym_autor Ja vobec neriesim vyzor lekara, pozeram len na odbornost a spravanie sa ku mne.

kiki68
Dnes o 09:07

Ako ja mam tiez gyndosa, co neni skaredy chlap, v nemocke bol uplny womanizer jeden porodnik 😀 Tak su to lekari, chlapa mam predsa doma.

anonym_d1c0c5
Dnes o 09:10

Veď je úplne normálne že niekto sa pred doktorom hanbí - je to predsa len mimo komfortnej zóny. A je úplne normálne že niekto nie - lebo lekár je normálna udalosť a na to tam sú.
A samozrejme že komentujú výzor? Veď keď človeka nepoznám, tak vidím len výzor, nič iné. A hlavne keď je niekto veľmi nejaký (pekný, škaredý, chudý, má 3 hlavy), tak je to všimnuteľné.

Za mňa téma o ničom.... Niektorí ľudia sa hanbia vyzliekať pred cudzími a tiež ľudia majú oči a vidia vzhľad iných. Šokujúce. Treba založiť diskusiu.

fadama
Dnes o 09:28

Ja sa strašne hanbím 🤷‍♀️

anonym_932600
Dnes o 09:42
@anonym_5ec349

@anonym_autor niekto sa hanbí aj pred ženou. Ja nemám problém, mala som 17rokov, keď som bola na vážnej operácii a v Tom čase tam bolo asi 30 medikov 🫣 a všetci ma okukávali od hlavy po päty, nahú. A bolo mi to jedno. Teraz čo, keď je obdarený krásou? Má robiť v bani aby bol zašmudlený? Keď je šikovný, o to väčšie plus. 😜 Ja radšej pôjdem k peknému gynekológovia, ako k masochystke žene

@anonym_5ec349 snad je jedno, ci je doktorka masochistka - to je jej vec... dolezite, aby nebola sadistka... 🙂 🙂

anonym_e0cd39
Dnes o 09:56

radšej idem k žene ako ku chlapovi a neriešim jeho vzhľad

anonym_63e620
Dnes o 10:35

@anonym_autor chodim k zene.