Trenčianska pôrodnica
Ahojte maminky, chcela by som vás poprosiť o vyplnenie ankety aby som si vedela spraviť trošku predstavu o Trenčianskej pôrodnici. Budem rada ak sa vyjadríte stručne k jednotlivým bodom a uvediete svoje postrehy, pocity, skúsenosti Aby to tu bolo prehľadné, budem rada, ak sa budete pridržiavať len bodov v ankete.
Vopred ďakujem!
1. rok pôrodu? :
2. spôsob pôrodu (spontánny, vyvolávaný, sekcia)?
3. meno pôrodníka + popis spokojnosti s jeho prístupom (dôvody spokojnosti/nespokojnosti)
4. prístup personálu + --------------- / / --------------
5. holenie, klystír pred pôrodom? (povinne / dobrovoľne?)
6. boli ste informované o liekoch, ktoré vám počas pôrodu podávali a bol vám oznámený dôvod ich podania?
7. dostali ste automaticky oxitocín alebo bolo jeho podanie opodstatnené?
8. na ktorej sále ste rodili? Aká bola pôrodná posteľ?
9. v akej polohe ste rodili?
10. bolo vám dieťatko v momente po pôrode priložené na bruško? prípadne vám vyhoveli ak ste o to žiadali?
11. strava v nemocnici?
12. mohli ste bábätko ukázať návštevám?
ZÁVER : - ak chcete niečo dodať 😉
@ena70 kedy si rodila? Určite je to aj od konkrétnej služby. Moja sestre v TN rodila pre 7 rokmi a tiež povedala že nikdy viac tam, potom 2.pôrod išla do Piešťan a tiež to nebola práve výhra... Trenčín už má posledne roky dobre referencie a aj prístrojové vybavenie, u mňa preto vyhral.
Dnes som prave citala ako tam spackali porod a dieta museli prevazat do Bratislavy, nakolko nasilu tlacili prirodzeny porod...celkovo su na tuto porodnicu velmi negativne nazory...tak sa cudujem tymto nadsenych komentarom
Kočky, prosím, toto je anketa, pridržiavajte sa jej...na komenty je zvlášť téma 🙂
Ahojte dievcara viete mi prosim vas povedat ci sa da zajednat doktor/ka na porod v tn a viere mi niekoho fakt dobreho a spolahliveho doporucit?dakujem

Ja sa chystam do trencina rodit tento marec a dufam, ze vsetko prebehne v poriadku a ze na personal budem mat stiastie...