icon

U akého doktora ste rodili v Trnave?

tobiasovasara
2. feb 2016

Ahojte. U akeho doktora/rky ste rodili v Trnave? Ake mate skusenosti? A platili ste si doktora ci nebolo treba?

Strana
z2
tobiasovasara
autor
20. mar 2016

@katrin21
@andulinne
@2veronka7
@klarisa1977
@arwen88
@cejara ...dakujem.za vsetky info baby

tobiasovasara
autor
20. mar 2016

@tana85
@dandas
@katrin21 ..ani ja som.nevedela co je PA...dik za upresnenie ☺

franzziska
20. mar 2016

@katrin21 ja som s nim mala osobnu skusenost niekolkokrat a vzdy bol odmerany neprijemny...zeby mal pri mne vzdy zly den? smiesne....

katrin21
20. mar 2016

@franzziska no tak ja neviem, ja som tam bola teraz 12 dni + co tam teraz chodim a fakt vzdy mily... mozno sa zmenil, alebo co.... ja som ho zase predtym vobec nepoznala a teraz mi prisiel ako jeden smejo, stale stale usmiaty, zartoval vzdy... no neviem.. mozno je to tak o tom, ako sa k nemu tiez clovek chova,kedze ja som tiez taka komunikativna.. ktovie, ale on sa ma proste snazil vzdy povzbudit pri tom vsetkom, co sa mi vyvrbilo a ze som predcasne porodila a bala sa aj o dieta a aj o seba...
Este aj ked mi vyberal steh na konci jazvy, ze nech to tam zbytocne nemam, lebo sa mi to moze zapalit, to bolo na konci pri odchode domov, tak srandoval ... lebo som stale opakovala, ze sa bojim, ze to bude boliet ( lebo pri prvej sekcii som mala normalne stehy a dost ma to bolelo, ked ich vyberali) ....
spravil to velmi jemne,nic som necitila, len jemne potiahnutie bez bolesti a ked uz to bolo na mna pozrel ,ze noo, ideme na to? a ja ze: uz to je , co? a on ze " ano , jasne" a usmial sa 🙂 .. este mi aj ruku podal, lebo som sa nevedela zdvihnut na koze po cisarskom z toho lahu, tak mi pekne podal ruku a potiahol ma hore do sedu.... ja fakt neviem, ci piseme o tom istom cloveku 😀 .. Ja nemozem kriveho slova povedat...

klarisa1977
21. mar 2016

@dandas myslim ze to bol Deckov, ono sa tam skoro dvaja pobili kto pojde na tu sekciu za tie dve stovky, takze este jeden tam bol taky nenazrany, ale hadal sa on a este jeden. Ale tak nakoniec som porodila aj bez doktorov, len s aaistentkami.

tobiasovasara
autor
22. mar 2016

@klarisa1977 ..no pekne fakt...a potom ma zena v pokoji porodit...

tobiasovasara
autor
22. mar 2016

@katrin21 ...mozno ste mu padli do oka 😉...lebo ja teda neviem ale.ked zena potrati a on jej oznamuje ze babo uz nezije tak vtedy vela peknych a povzbudivych slov pre mna nemal...skor sa este tvaril ze ho otravujem a ze sak to je bezna vec tak nech z toho nerobim vedu....a ked este placem teda nepodal mi ani ruku ani pol.slova nepovedal.ze.mu je to luto...takze neviem...aspon sa tvarim, ze spolusucitim...a tak komunikacia potom ked uz ho mm donutil nam nieco aj povedat...no konieccc...
..takze neviem ci mal aj pri mne zly den ako pri
@franzziska ...ale sak to je jedno...proste ho nemusime a to.sa uz asi.nezmeni...

svadobcanka7
22. mar 2016

Aj mna rodil Braticak pred 1,5 r. on si tam robi/robil atestáciu, nemala som ho zazmluvneneho ani vybaveného, ale je velmi milý, ústretový ;)

nuttelka
22. mar 2016

Záhumenský, Bratričák a Baková - Havlíková, rodila som minulý rok v septembri, komplikovaný pôrod, ale vďaka skvelému lekárskemu personálu sme všetko zvládli

@tobiasovasara Bratričák nemá vlastnú ambulanciu, zrejme by pri toľkých povinnostiach na gynekológii v nemocnici by nemal čas viesť ešte vlastnú ambulanciu. Pokiaľ viem ambulanciu má Dečkov, Chovanová, Záhumenský, Hlávek +Štefániková, ale tí len vybrané dni v ambulancii u mudr. Štrbu

tobiasovasara
autor
22. mar 2016

@nuttelka dakujem a zahumensky sa da zastihnut aj v nemocnici? Nevies ci tam ma vyhradeny den pre pacientky ked sa chodi mesiac pred porodom uz na kontroly do.nemocnice?

nuttelka
22. mar 2016

@tobiasovasara ordinačné hodiny má v piatok od 9.00 hod, ale nie v rizikovej ambulancii ale vo svojej ambulancii prednostu kliniky.

tobiasovasara
autor
23. mar 2016

@nuttelka ..dakujem 😊

klarisa1977
24. mar 2016

@tobiasovasara asi tak ako pises nizsie....je necitlivy,arogantny, odmerany. Ja som bola uplne normalna, kludna,2x som porodila bez problemov, bez zasahov. Ale pri nom som mala pocit ze je najmudrejsi na svete,akoby on porodil uz nejake decko. Stale sa mi uchechtaval, ze co cakam,ze to ze boli dva porody rychlovka nemusi byt treti a ON vie,ON zazil,ON rodil!!! Vtedy som mu uz povedala ze ON je chlap a v zivote nerodil a ani nebude! Nastastie ho uz v zivote neuvidim, chuja. A to ako sa choval k tebe to ma len utvrdilo ze to chuj je.

tobiasovasara
autor
29. mar 2016

@klarisa1977 ...asi tak...proste chujo 😉

arwen88
16. apr 2016

Tak mam cerstvy zazitok z nedele, druhy porod za sebou a velmi dobru skusenost s MUDr. Braticakom..bol velmi mily,trpezlivy,mala som tazsi porod,teda ten zaver,ale zvladla som to aj vdaka nemu..vsetko so mnou prediskutoval,povzbudzoval,ked som uz nevladala..rodila som akurat ked sa menili sluzby,ale ostal,kym som dorodila,aj ked sluzil 24hodinovku...mala som stastie aj na porodne asistentky,takze velka spokojnost

tobiasovasara
autor
16. apr 2016

@arwen88 dakujem za info, uz som nanho pocula chvalu...a prajem vsetko dobre a gratulujem k dalsiemu babatku

arwen88
16. apr 2016

@tobiasovasara dakujem 🙂

tobiasovasara
autor
23. máj 2016

@svadobcanka7
@nuttelka baby mozem sa vas este opytat ako sa vola ten doktor Braticak alebo Bratricak ja som nasla na nete na stranke nemocnice ze MUDr. Marián Bartkovjak ...to je on? asi skusim rodit u neho a nechcem mu skomolit meno hned pri prvom kontakte 😅 diky

katkakovac
23. máj 2016

@tobiasovasara michal krstnym menom. Bartkoviak je 40 tnik, uplne iny lekar

svadobcanka7
30. máj 2016

@tobiasovasara
Nie Bartkovjak, on je Bratičák Michal, kukni na FB foto

Strana
z2