V ktorej pôrodnici nie sú deti pri matkách?
Dobrý deň, prosím vás neviete náhodou v ktorej pôrodnici v SR niesu deti pri matkach na 600nedeli, ale nosia ich len na kŕmenia? Ďakujem
@matkahelka tak v prvom rade som si vsetko zistila a pôrodnica v TN je vyhlásená ako jedna z popredných na Slovensku. Po druhé, nepísala som že som bola po sekcií. Rodila som prirodzene. A napisala som vlastnú skúsenosť. Este pol roka po pôrode som plakala ked som si na to spomenula. Trenčianska pôrodnica už nikdy. Radsej porodim pred Tescom na chodníku
Ja som rodila v NR ráno o 7:30 som porodila a malého mi priniesli okolo 13:00 povedali, ze bol v inkubátore (takže by mi ho asi doniesli skorej).... Ja som tiez musela cakat na izbu cize keď som porodila dosť dlho som ležala ešte na stole pretože ma nemali kam dat a čakalo sa aby poprepustali mamičky a prezliekli postele.... ja som bola strašne vyčerpaná z pôrodu....24hodin som nespala keď som aj chcela spat spolubývajúcej celý cas plakalo babo.....vtedy som si hneď sla vybaviť VIP izbu mala som stastie, ze odchádzala jedna mamička a na tej VIP izbe to už bola jedna radosť keď spal malý spala som aj ja keď bol hore tak som si ho užívala ale hlavne tým, ze som mohla spať keď spinkal maly a nikto ma nebudil som si veľmi oddýchla. Mala som na izbe vlastnú sprchu takže som mala na všetko kľud a cas sa aj osprchovať a mne napríklad toto veľmi pomohlo....byt sama a nonstop oddychovat.
@silviazlat to sa strašne zle číta, ja som rodila teraz v januári, jedna sestra mala snahu na pôrodnej sále prikázať mi respirátor ale začala som kričať že no to určite, načo mi potom robili hneď na prijme test, našťastie doktorka a doktor pri pôrode neriešili.. Ostatne sestričky úžasné, aj na oddelení šestonedelia. Tvoj zážitok je naozaj strašný, mohli by si uvedomiť niektoré tie sestry že pre nás je narodenie dieťaťa životný zážitok a oni ho dokážu takto znepríjemniť 😡 žiaľ niektoré tie sestry pacientky berú len ako pracovné povinnosti.
@silviazlat to je strašne ze majú takýto prístup sestričky ktoré tiež rodili a nemajú vôbec cit trocha ku tým ženám,nie každá vie po pôrode fungovať hneď po 4h.niektora keď ju dieťa dotrha z vnútra aj z vonka tak je podľa mňa rada ze sa vie o seba postarať a nie to hneď ešte aj o dieťa.ja som rodila v KN a tam boli sestričky super,o 13.30 sa mi mala narodila, o 17tej ma previezli na nadštandard,o 18tej prišla sestrička ktorá mi povedala ze mi všetko pôda, mam ísť do sprchy a ja som hneď fungovala ako keby som ani nerodila, nič ma nebolelo len trocha stichy po zasiti.o 19tej mi priniesli malu a keď prišla o 21.00 sestrička tak ja už driemala a mala mi spala v postieľke,že mi zoberie malu na noc aby som si oddýchla,hovorím jej ze ja si ju chcem nechať somnou na noc,ze ona mi rozumie ale musí mi ju zobrať a ráno o 05.00 mi ju donesie aj tak bolo,len nevedela ze som prvorodicka tak mi malu doniesla ze na kojenie a odišla,tak som si musela poradiť.mala sa po 2h prisala a kojim ju do teraz 🙈
@matkahelka to je fajn, v Nitre sa nikto nič nepýtal 🤣🤣

@tomikejt v 2020 v októbri. Podala som potom vrchnej sťažnosť na všetky sestričky, ktoré srali na mamičky ktoré plakali na izbách. Bol to tam horor. 4x som isla za nimi na sesterňu, aby mi pomohli, ze mi maly uz druhy den vkuse plače a srali na mna a popíjali kávu. Podotýkam všetky na jednom gauči bez ruska. Ja som musela rodiť v respirátore. Vrchná spravila bordel, strhla prémie a zrazu to šlo. Mne to uz nepomohlo, ale ked som odchádzala tak pekne sestričky obchádzali izby aj s laktačnou poradkyňou a radili mamičkám.