icon

Viditeľnosť tváričky dieťaťa na 3D ultrazvuku v 20. týždni

Dnes o 12:05

Ahojte , o pár dní budem mať 3D v sonoclinic presnejšie v KE
Budem tak v 20 tt +2d myslíte že už bude zreteľne viditeľné telíčko aj tvárička v takomto týždni ? Pri prvej som bola tak v 19 tt a boli len také obrysy telíčko bolo vidieť ale tvar nie zreteľne , boli ste niektorá v 20 tt a bolo už pekne vidieť ?

anonym_1cba6c
Dnes o 12:22

A ake zazraky by si chcela? Bude to take kostrbate 3D co realite az tak nezodpoveda 🙂 a hlavne aby nemalo pred tvarou natlacene ruky :D

mullerova46
Dnes o 12:33

@anonym_autor ja mám fotku 20+0 a vidím krásnu tváričku 😍

3petka
Dnes o 12:41

@anonym_autor Záleží ako bude dieťa otočené a pod. Ja som bola v 20tt na utz a nedalo sa poriadne zaostriť.

anonym_bde283
Dnes o 12:42

@anonym_autor pri prvej mám už v tom tyzdni krásnu snímku tvare ale pri druhej som nemala ani v 31tt lebo mala vždy ruky pred tvarou a aj hlavou dole stále, takze sa tam ťažko dostavalo..takze záleží aj od spolupráce babatka

ariannazara
Dnes o 13:05

Abo bola som utorok, odporucam sonoclinic topka ;) bolo vidno vsetko bola som 20+2

autor
Dnes o 14:54
@ariannazara

Abo bola som utorok, odporucam sonoclinic topka ;) bolo vidno vsetko bola som 20+2

@ariannazara ďakujem ,tak mne to vychádza rovnako ako tebe keď už budem na 3D tak 20tt +2d tak sa teším idem taktiež do sonoclinic tak uvidíme ako bude aj bábo otočené 🙂

maryetta
Dnes o 15:00

Zalezi ako bude otocene. Ja snimky z jedneho nemam vobec 🤣 ale tak ja som bola na morfologicke. Tam islo skor o vysetrenie nez o fotky.

anonym_fc2603
Dnes o 16:15
@anonym_autor

@ariannazara ďakujem ,tak mne to vychádza rovnako ako tebe keď už budem na 3D tak 20tt +2d tak sa teším idem taktiež do sonoclinic tak uvidíme ako bude aj bábo otočené 🙂

@anonym_autor uplne ako keby som videla tvaricku starsieho synceka ked sa narodil 😉

kiki68
Dnes o 17:00

Jedno bolo super a druhe nie, iba taky vysek tvare.

baskustek
Dnes o 17:23

Ja som bola v 20tt a bolo otočené chrbtom, tak som tvár vôbec nevidela a nemám ani foto. Idem skúsiť zas 24tt