Zoznam do pôrodnice

vasjar
23. feb 2023

Ahojte, asi to tu už bolo miliónkrát, neviem nájsť, ale dajte mi prosím nejaký poriadny zoznam do pôrodnice, co všetko by som si mala zabaliť, na internete je ich veľa ale také somariny niektoré píšu 😊

milanemila
23. feb 2023

@vasjar kazda porodnica ma na stranke zoznam. Ja som rodila v porodnici, kam som doslova prisla s vacsou kabelkou, lebo vsetko tam bolo, niekde si musis priniest este aj hajzlak, plienky pre dieta a pribor 🙈 Cize naozaj si pozri priamo porodnicu, kam pojdes rodit a riad sa ich zoznamom.

pinaofina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamvtme
23. feb 2023

presne ako pise @milanemila , kazda porodnica by mala mat na strankach zoznam (alebo popytaj ked pojdes na poradnu). Niekde potrebujes vsetko a niekde minimum....ja som realne z mojich veci vyuzila papuce a jednorazove nohavicky (samozrejme zubna kefka, pasta, mydlo atd). Ostatne mi bolo poskytnute tam....a potom manzel doniesol oblecko pre male na cestu domov

dominidi
23. feb 2023

Isla som podla zoznamu vybratej porodnice, u nas bapr davali aj vlozkx, podlozkx, plienky a krem pre babo, pribor, takze taketo veci nebolo treba nosit..zo zoznamu som nevyuzila zupan ( ziadne navstevy a mega teplo), podprsenky ( tak sa mi naliali prsia ze museli byt na volno), poporodne nohavicky ( kvoli sitiu mi lepsie vyhovovali klasicke bavlnene, volnejsie) a co som vyuzila a na zozname nebolo - male nocne svetiellko, snacky typu ovsene tycinky, kapsicky ( neskutocne hladna som bola prve dni), a kosele, mala som 3 + 1 na porod, ta jedna mi potom celkom chybala lebo ved krv, mlieko, pot..

bajka16
23. feb 2023

Podľa zoznamu od iných mamičiek som si na prvý pôrod pobalila také zbytočnosti, že som mala čo robiť to vôbec odniesť domov. 🙈 Pri druhom pôrode som sa poučila. Takže naozaj sa riad zoznamom na stránke pôrodnici a dopln si svoje nutnosti. Aj tak tam budeš iba s babom a posledné dni nebudeš mať ani čas, lebo budeš behať s babom po vyšetreniach.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre