Ako vymeniť batériu v kľúči od auta?
Potrebujem vymeniť baterku v kľúči.
Prosím vás, zvládnem to aj doma sama? Alebo potrebujem nejaký špeci servis?
Ja som si dávala v kľúčovej službe za 4-5eur
@anonym_autor Zvladnes to aj sama. Pripadne v klucovej sluzbe, ale tam zvycajne davaju najlacnejsie baterie. Podla mojej skusenosti Varta vydrzi najdlhsie.
Jasne že zvládneš sama. Nájdi si na ChatGPT alebo YouTube návod na presne tvoj kľúč, väčšinou je tam len poistka čo sa vysunie:
Jasne že zvládneš sama. Nájdi si na ChatGPT alebo YouTube návod na presne tvoj kľúč, väčšinou je tam len poistka čo sa vysunie:
@anonym_6a699a napr.pri Bmw sa kontakty musia napajkovat.
@tundra ano niektoré typy čo mali nabíjateľnu batériu a ta Keď odišla musela sa pajkovat ale to sa bavíme o cca 15 ročných bavorakoch. Neviem od ktorého roku ale už sa to dávno nerobí. Väčšinou sú všetky kľúče s batériou cr2032 aby sa dali jednoducho vymeniť
@tundra
To je aky predpotopny model BMW? Ja som menil minuly mesiac 2019 340 trvalo to 2 minuty aj so skrabanim v nose.
@anonym_autor Odfoť kľúč a nájdeme ti návod na youtube. V kľúči buď bude malá skrutka, alebo sa to otvorí tenkým skrutkovačom či nožíkom.
@tundra
To je aky predpotopny model BMW? Ja som menil minuly mesiac 2019 340 trvalo to 2 minuty aj so skrabanim v nose.
@anonym_7a8490 no minimálne 15r starý model.
Na youtube je navod na vsetko. Ja som cez vikend sama opravila mlyncek na kavu podla videa 😃

Skús nájsť video na youtube.