icon

Ako vyriešiť zápach zatuchliny v aute po daždi?

25. sep 2026

Vzdy ked viac naprsi, na druhy den mam v aute taky vlhky zatuchnuty smrad. Nikde pritom nevidim vodu ani mokry koberec. Kde hladat, kade sa tam moze dostavat vlhkost?

mirola
•
25. sep 2026

mam presne to iste.. uz som z toho na prasky.. mas otvaraciu panoramaticku strechu? Lebo ja mam a pravdepodobne vraj bude upchaty daky odvod vody.. o mesiac idem do servisu a potom dam precistit vsetky odtoky.. je ich na aute vela

autor
•
25. sep 2026
@mirola

mam presne to iste.. uz som z toho na prasky.. mas otvaraciu panoramaticku strechu? Lebo ja mam a pravdepodobne vraj bude upchaty daky odvod vody.. o mesiac idem do servisu a potom dam precistit vsetky odtoky.. je ich na aute vela

@mirola Otvaraciu strechu nemam

anonym_d22def
•
25. sep 2026

Tento problém majú autá ktoré boli zatopené.

mirola
•
25. sep 2026
@anonym_d22def

Tento problém majú autá ktoré boli zatopené.

@anonym_d22def moje auto zatopene nebolo

anonym_1a089b
•
25. sep 2026

@anonym_autor nemam ani panoramaticku strechu a auto mam z obchodu nové, som prvy majiteľ, takze ani zatopené nebolo a mam ten istý problém 🤷

anonym_49a0d1
•
25. sep 2026
@anonym_1a089b

@anonym_autor nemam ani panoramaticku strechu a auto mam z obchodu nové, som prvy majiteľ, takze ani zatopené nebolo a mam ten istý problém 🤷

@anonym_1a089b moze to byt akykolvek iny odtok na aute, ktory je upchaty... nie len zo strechy, stava sa to celkom bezne

cutespider
•
25. sep 2026

Skús tesne po daždi popozerať, ako to vyzerá okolo dverí (aj na kufri), hlavne v spodnej časti, môžu byť už stvrdnuté tesnenia a netesnia (môže pomôcť glycerol). Skús tiež pozrieť, či sa zápach nešíri z ventilácie, môže Ti zatekať cez nasávanie vzduchu pod čelným sklom, ak áno a vieš, kde máš kabínový filter, skús ho ohmatať, či nie je vlhký.