Ako vyriešiť zápach zatuchliny v aute po daždi?
Vzdy ked viac naprsi, na druhy den mam v aute taky vlhky zatuchnuty smrad. Nikde pritom nevidim vodu ani mokry koberec. Kde hladat, kade sa tam moze dostavat vlhkost?
mam presne to iste.. uz som z toho na prasky.. mas otvaraciu panoramaticku strechu? Lebo ja mam a pravdepodobne vraj bude upchaty daky odvod vody.. o mesiac idem do servisu a potom dam precistit vsetky odtoky.. je ich na aute vela
@mirola Otvaraciu strechu nemam
Tento problém majú autá ktoré boli zatopené.
Tento problém majú autá ktoré boli zatopené.
@anonym_d22def moje auto zatopene nebolo
@anonym_autor nemam ani panoramaticku strechu a auto mam z obchodu nové, som prvy majiteľ, takze ani zatopené nebolo a mam ten istý problém 🤷
@anonym_autor nemam ani panoramaticku strechu a auto mam z obchodu nové, som prvy majiteľ, takze ani zatopené nebolo a mam ten istý problém 🤷
@anonym_1a089b moze to byt akykolvek iny odtok na aute, ktory je upchaty... nie len zo strechy, stava sa to celkom bezne
Skús tesne po daždi popozerať, ako to vyzerá okolo dverí (aj na kufri), hlavne v spodnej časti, môžu byť už stvrdnuté tesnenia a netesnia (môže pomôcť glycerol). Skús tiež pozrieť, či sa zápach nešíri z ventilácie, môže Ti zatekať cez nasávanie vzduchu pod čelným sklom, ak áno a vieš, kde máš kabínový filter, skús ho ohmatať, či nie je vlhký.

mam presne to iste.. uz som z toho na prasky.. mas otvaraciu panoramaticku strechu? Lebo ja mam a pravdepodobne vraj bude upchaty daky odvod vody.. o mesiac idem do servisu a potom dam precistit vsetky odtoky.. je ich na aute vela