icon

Máte skúsenosti s opravami BMW radu 3 318i M Sport? Koľko stoja?

dzugyy112
Včera o 22:21

Zdravíčko rozmýšľam nad kúpou auto ale neviem jaky je tam servis ide o auto BMW radu 3 – 318i M Sport (2017)1.5l turbo benzin automat
Ked mate nejaké skúsenosti kolko stoja opravy budem vďačný

chrobak7
Včera o 22:29

@dzugyy112 Opravy stoja od 200 do 10.000 €. Záleží od toho, čo treba opraviť.

AK sa pýtaš, či to bude nákladné auto, tak áno. Opravu budú drahé. Diely máš drahé, aj práca je drahá. Ale ak máš na BMW, tak peniaze na opravu ti asi problém nerobia. A pri 9 ročnom aute už kde - to kadečo bude treba vymeniť. Tu brzdy, tam spojku,....

Ale to je pri každom aute tak. Len niektoré značky majú lacnejšie ND.

Kupuješ dosť luxusné auto a drahé. Napr. ak sa ti pokazí turbo, tak nový diel stojí cez 600 € plus robota.

anonym_a93ef9
Včera o 23:39

@dzugyy112
Ja jazdim len na bavorakoch ale stare by som sa bal kupit

bavlnka92
Dnes o 03:42

pri jazdenom nikdy nevieš. my sme kupovali jazdenku všetko vyzeralo okej jazdilo sa v pohode a po dvoch rokoch opráv tomu roztrhlo motor..

rumba01
Dnes o 05:37

Pri tejto znacke su opravy vyssie, zalezi, co sa pokazi a ci s tym suvisi aj ina vec, ktoru treba vymenit.

anonym_d761a3
Dnes o 05:42

Ja mam BMW cely zivot.. a odpoved na tvoju otazku s informaciami, ktore si dal neexistuje. Zalezi ako bolo o auto starane, ako bolo jazdene... aky bol olejovy interval, kolko km a kde sa s nim jazdilo, kolko malo majitelov, odkial je, aku ma historiu.. ja by som do 1,8i nesla ale to su uz moje preferencie, teraz som predavala 10r. x1 s 200000 km a nic jej nebolo.. naozaj nic, servisovana v BMW kupovana na SK, olejovy interval kazdych 10k, auto dostalo co malo, dobre sluzilo islo ako delo malo dve turba a 250 koni... nikdy sa nic nepokazilo.. Tak preco som ho predavala? Lebo v BMW mi povedali, ze opotrebenie mechanickych casti, je tak 80%, co je na jeho vek uplne prirodzene a nic nebuchalo... a ze auto si o rok dva bude vyzadovat velky servis, ktory je tak okolo 4-5 k.. zvazovala som co robit, nakoniec som sa ho rozhodla predat.. lebo aj keby ja do neho tych 4 k nalejem jeho hodnota na trhu sa nezmeni... predala som ho o rok nech si velky servis a generalku motora riesi novy majitel.. kupila som si nove, vonave, krasne, ktore je technologicky a bezpecnostne uplne inde a vytesujem sa.. zas budem predavat led bue mat okolo 9 rokov.. ale inak bezny servis nie je daky extra drahy .. do 1000 eur rocne.