Ako prestať hrať automaty v mladom veku?
Čaute, neviem či je tato stránka na to, ale vačšina ludi to o aj píše, tak skusím aj ja.
Mám 18 rokov a som zavislý na hazarde, asi si poviete že 18 ŕočný, ako? No začalo to nevinne na 50c stávkach v nejakej diere, potom sa to zvyšovalo a zvyšovalo.
Chcel by som prestať hrať, či mi
poradiťe sa vylučiť na papier, tak ani to nepomože, kedže su zahranične stranky kde toto neplatí, na psychologa si neprídem až tak zavisly, takže toho rovno vylučím, mam veľmi slabu vôlu, kedysi som aj fajčil zelene, ale to na to som vôlu mal a prestal som.
Je nejaká rada, ktorú by ste mi dali ako prestať, viem je to dosť komplikované, ale ked som videl že sa ludia kvoli automatom či stavkovaniu zabili, zničili si rodiny alebo ostatné, chcel by som prestať čím skor, aby sa mi nestalo niečo podobne, je to asi najhoršia zavislosť ktorá može byť..
Nikdy som si nemyslel že sa dostanem až sem, alebo že to bude až take náročne prestať, ale bohužial každy kto začne a vyhra pár drobných tak sa vie namotať.
Najlepšie by bolo kebyže mi odpovie nejaký vyliečeny gambler, ktorý ma skusenosť, ale ocením aj ostatných.
Kluďne napíšte aj váše skusenosti, možno aj to pomože na psychiku aby som zastavil.
Ďakujem všetkym ktorí sa mi budu snažiť pomocť
Ja Ťa skutočne nechcem sklamať. Nelátkove závislosti, ako gambling, su tie najhoršie a patria do rúk odborníka. Ty si hneď ako 18ročny vylúčil psychológa. Úprimne?Už včera si mal uňho sedieť, lebo skončíš zle. Bud pod zemou vlastnou rukou, alebo ti k tomu pomôže nejaký dobrák, ktorému budeš dlžiť.
Keby si si zlomil nohu a mal by si otvorenú zlomeninu nohy, tiež by si to neriešil doma s Johankou z MK. Ale s chirurgom a tramatológom v nemocnici. Na nete si vieš vyhľadať kopec faktov od odborníkov.
Okrem vylúčenia papiera a psychológa, si napísal asi iba jednu pozitívnu vec, ktorá je krokom k uzdraveniu-že si uvedomuješ svoj problém. Takže pekne krásne zaraď naspäť psychológa, tam sa začína Tvoja cesta.
otvor si excel a pis vydaje vs vyhry, kazdy centik
Hned vytriezvies ked uvidis ze vyhrat sancu nemas ziadnu a ze sponzorujes prevadzkovatela stranky a nic za to nedostavas naspat - predstav si ho na maledivach za tvoje prachy....
1. Rozhodnutie
2. Pevná vôľa
3. Psychológ
Máš to ty v rukách. Nikto iný
@jozkoamstrong Urcite toho psychologa, lebo nejaky dovod ta zavislost ma. Ak ho nepodchytis a nahodou sa ti podari samemu vymanit, tak pravdepodobne skoncis zavisly na niecom inom. Tiez to, ako kategoricky vylucujes psychologa, tiez napoveda, ze by si tam praveze mal ist - takto vacsinou hovoria ludia, ktori sa tam v skutocnosti boja ist. Ale necaka ta tam urcite nic horsie ako to, co si uz zazil.
Chod, si mlady, mas este pruzny mozog a velku sancu porobit zmeny vo svojom zivote. Terapia moze niekedy trvat aj par rokov, ale stale budes mat potom este zivot pred sebou, sancu aj na lepsi partnersky vztah, ako mas teraz, sancu byt raz lepsim otcom, byt uspesnejsi v praci.
Kontaktovať Badín a dať sa u nich hospitalizovať. Všetko ostatné o čo sa budeš pokúšať sú len gemblerske skratky a vyhovorky, ktoré produkuje tvoj zavisly mozog.
Ps: buď sa vyliečiš v Badíne alebo skončíš vo väzení prípadne zomrieš, iné varianty nie sú.
@jozkoamstrong psychológ.
Excel tvojich stávok nech vidíš ako sa ti zvyšuje strata.
Nájdi si iné hobby co ta bude baviť a zamestnávať.
Všetky peniaze dávaj mame.
@jozkoamstrong uvedom si že ako registrovaný gambler budeš mať problém v budúcnosti. Chceš úver, pôžičku, nebodaj hypotéku? UPS...si v registrácii hráčov... takže dovi dopo... jednoducho musíš začať od seba ... Vymazať herné aplikácie a nechodiť do herní...pevne verím, že sa dočkáme doby keď budú všetky herne mimo miest a obcí takže bude treba urobiť krok navyše
Povedz to mame a tatovi,ako nehnevaj sa ale v 18tke mas chodit este podctivo do skoly a riesit skolu,ucit sa a nie byt zavisly na automatoch,to kradnes rodicom,ci chodis akoze na brigadu a potom to tam vsetko hodis,ci ako??Tak by syn dostal,ze by na to v zivote nepomyslel,tel a vsetko by som mu zobrala.
Musis ist na liecenie alebo na zaciatok aspon k psychologovi. Sam to nezvladnes. Si mlady chalan,mas zivot pred sebou a mas este nadej.