Ako priznať finančné problémy a požiadať o pomoc?
Dobre rano. Dokazali by ste si priznat, ze ste zlyhali a po financnej stranke, ste sa dostali niekam, od kadial sa neviete dostat? Trebars ze ostanete s dietatom ci detmi, a nedokazete im zabezpecit existenciu, mate problem vyzit. Dokazete vtedy predstupit pred chlapa s tym, ze ozaj potrebujete pomoct s byvanim a so stravou, Nemyslim zavádzat ho, ale narovinu povedat, Si moja posledna, alebo docasna nadej pomoz mi... Myslim chlapa "cudzieho" zo zoznamky ci niekto kto niekedy davnejsie javil o teba zaujem a z tvojej strany nebol.
@anonym_autor odisla od chlapa koli inemu a teraz hlada dalsieho sponzora lebo ten prvy nevydrzal?
No nech hlada dalej snad sa podari
@petrao2 Su take zeny. Od jedneho chlapa k druhemu a dalej. Samy nebudu ani za svet. Proste cakaju, ze vzdy sa o ne a deti niekto postara. Nejako bolo, nejako bude.
@denkabemommy ano jemne 40+ ale tie vulgarne slova zasa by som mepouzival, Bola praveze skor zufala ako "zla"
@anonym_autor keby je taká zúfalá tak sa snaží zmeniť aby ju z každej práce nevyhodili. Držala by aspoň nejakú dobu "hu.bu a krok" aby sa dostala zo situácie kde je. Pretože je v nej vlastnou vinou
Nie,urcite by som takuto zenu nedotovala.WTF?!Nevydrzi v praci pre komplikovanu povahu??Kto z nas si moze dovolit mat komplikovanu povahu a nepracovat preto a neuzivit preto vlastne deti???Co to je za osobu?Hladas si partnerku alebo si charita?Dobre ti radi toto su fakt riadne sracky,nenamoc sa do nich.
@anonym_autor
@anonym_autor a ty si aky zufaly, ze o tomto vobec uvazujes?
Das jej byvanie. Pracu. A ona? Otrci ti ju ci dostane vlastne poschodie, ved ma dospievajuce deti 😆
Ked syn dospieval tak sme mali kdejake debaty o živote napr.aj o tom,že su aj ženy mrchy....ty si taku debatu zjavne nemal.
Upaľuj kade ľahsie a nekomplikuj si život.
Ked syn dospieval tak sme mali kdejake debaty o živote napr.aj o tom,že su aj ženy mrchy....ty si taku debatu zjavne nemal.
Upaľuj kade ľahsie a nekomplikuj si život.
@janinah momentalne mam rozpracovany v uplnom zaciatku vztah ktory zjavne klapat nebude, a sam prave hladam dvoch ludi a z uradu prace mi posielaju ludi co sa tomu vobec nerozumeju, Ona by mala zaujem o tu pracu a cca zaklady chape, Naviac je velmi pritazliva i ked momentalne trochu zanedbana. Mam 3 izby volne.
@janinah momentalne mam rozpracovany v uplnom zaciatku vztah ktory zjavne klapat nebude, a sam prave hladam dvoch ludi a z uradu prace mi posielaju ludi co sa tomu vobec nerozumeju, Ona by mala zaujem o tu pracu a cca zaklady chape, Naviac je velmi pritazliva i ked momentalne trochu zanedbana. Mam 3 izby volne.
@anonym_autor nie, lebo ťa chce využiť vyzerá to na nestabilnú osobnosť.Pojde tam, kde bude mať nejaký profit.Ale píšeš, že je príťažlivá, takže už rozmýšľaš ako typický chlap
@anonym_autor nie, lebo ťa chce využiť vyzerá to na nestabilnú osobnosť.Pojde tam, kde bude mať nejaký profit.Ale píšeš, že je príťažlivá, takže už rozmýšľaš ako typický chlap
@anonym_aff032 ano, je pritazliva, poznam ju z minulosti ale iba z neosobneho kontaktu vtedy. Sme male mestecko a vsetci sa taktrochu z niekadial pozname. A nechapem tie vulgarnosti co tu na nu pisu, jedna sa o obycajne stretnutie a debata ako skoro kazde ine rande ktore niekto mal, Akurat s tym ze sa uprimne priznala ze to je jeden z dolezitych dovodou preco by to skusila, ten druhy su jej dalsie potreby ako byt milovana a necitit samotu ak deti dospeju a pojdu po svojom.
Ty si riadna naivka
Prečo ja na takých mužov nenatrafím dokelu. Asi to bude tým, že mám prácu a sama dávam ľuďom prácu. A mám kde bývať. Ale prečo aj mne niekto nedá niečo na tácke?
Takze ty jej das byvanie a pracu. A myslis, ze ona zrazu zacne uznavat autority a bude bezproblemovy zamestnanec a uzasny spolubyvajuci s vyhodami? Ehm, dobry vtip. Vies, ako to skonci? Bude to najdrahsi zasun tvojho zivota, lebo nakoniec budes ty za debila.
@anonym_aff032 ano, je pritazliva, poznam ju z minulosti ale iba z neosobneho kontaktu vtedy. Sme male mestecko a vsetci sa taktrochu z niekadial pozname. A nechapem tie vulgarnosti co tu na nu pisu, jedna sa o obycajne stretnutie a debata ako skoro kazde ine rande ktore niekto mal, Akurat s tym ze sa uprimne priznala ze to je jeden z dolezitych dovodou preco by to skusila, ten druhy su jej dalsie potreby ako byt milovana a necitit samotu ak deti dospeju a pojdu po svojom.
@anonym_autor Ty si hrbatý, máš drevenú nohu alebo si len sprostý? Chceš ju s deťmi sponzorovať a veríš, že za ti sa to odvďačí láskou?
Fakt naivita najhrubšieho zrna, ale asi musíš spadnúť na hubu. Potom napíš. Tipujem, že niečo v zmysle, že odmieta pracovať, obrala ťa o kopec peňazí, deti sú nevďační a nevychovaní parchanti a ešte si pod tvoju strechu vodí iných sexuálnych kamarátov.
Prečo ja na takých mužov nenatrafím dokelu. Asi to bude tým, že mám prácu a sama dávam ľuďom prácu. A mám kde bývať. Ale prečo aj mne niekto nedá niečo na tácke?
@anonym_4895b1 😂 tiež som si vravela, potom mi napadlo, že by som takéto “ťuťmáka” vlastne nechcela a nevšimla si v dave. Tak preto 🥲
Keď chceš daj jej prácu, tým jej pomôžeš dosť, ale držte svoj vzťah len pracovne. Postupne ju spoznáš a uvidíš či by to s ňou malo budúcnosť, alebo ju prepustíš v skúšobnej dobe, lebo negatívne vlastnosti budú prevyšovať nad pozitívnymi.
Keď chceš daj jej prácu, tým jej pomôžeš dosť, ale držte svoj vzťah len pracovne. Postupne ju spoznáš a uvidíš či by to s ňou malo budúcnosť, alebo ju prepustíš v skúšobnej dobe, lebo negatívne vlastnosti budú prevyšovať nad pozitívnymi.
@anonym_2ee179 Aj ja by som povedala, že pri nadväzovaní iných ako pracovných vzťahov treba postupovať veľmi opatrne, lebo tam je nejaká "porucha", nezverovať jej nič také, čoby mohla v budúcnosti využiť. Lebo toto môže byť aj horšie ako na prvý pohľad vyzerá, určite o sebe nehovorí tie horšie veci.
Ja by som do toho nešla.
Nie, takto by som teda urcite o pomoc neziadala, prva volba by bola rodina. A ak dobre chapem a ty si ten chlap, tak utekaj cim skor tym lepsie. S takymito vecami sa nechodi za novymi znamostami.
@anonym_autor nič v zlom, ale ty už rozmýšľaš niečím iným...🙄 ty si mal už o ňu záujem a teraz, keď ho aj ona prejavila, tak obetuješ aj vzťah, ktorý ti začal a už si presvedčený, že by nevyšiel (ani si tomu poriadnu šancu nedal). len aby si si uvedomil, že jej záujem nie je až taký úprimný...
Musíš byť veľmi zúfalý, ked sa chceš takto ponížiť (brať čo sa ponúkne samé).
Aby ti este aj firmu nezruinovala!!!
@anonym_autor pocuvaj chlape, nehraj sa tu na nieco co nie si. Este nemas ukonceny jeden vztah a uz "rozpracovavas" dalsi. Tak bud si samaritan, ktory svoje pohodlie (a hlavne peniaze) obetuje uplne neznamej zene, o ktorej nic nevie alebo si zufalec. Ostatne moznosti radsej nejdem rozoberat, v kazdom pripade charakter "nerozpracovava" dalsie pripady, kym nema jeden ukonceny.
však jej prácu daj ale bývanie nie . v tej práci aj tak nevydrží a len by ti ostala doma navyše aj s jej deckami .
inak nehnevaj sa, ale musíš byť riadne zúfalý keď vôbec uvažuješ o tom že si ju rovno nasťahuješ k sebe aj s deťmi . a nezabudnite si spraviť potom aj svoje .
Je to riziko aj poskytnúť jej ubytovanie a potom ,ak budú s ňou problémy bude tvrdiť, že sa nemá kde vysťahovať, zbytočné problémy si narobiť.
@anonym_autor dobre ved jej daj robotu
Ale nie bývanie a zabudni na vztah kym sa pozbiera
Potom sam zistis ze ta vlastne chcela iba využiť ale z domu ju uz nedostanes
Nemozes byt taky hlupi ked mas firmu
však jej prácu daj ale bývanie nie . v tej práci aj tak nevydrží a len by ti ostala doma navyše aj s jej deckami .
inak nehnevaj sa, ale musíš byť riadne zúfalý keď vôbec uvažuješ o tom že si ju rovno nasťahuješ k sebe aj s deťmi . a nezabudnite si spraviť potom aj svoje .
@puertorico Vsetko sa iba zvazuje, nedavno mi prave tu bolo poradene ze vztah ktory skusam rozbehnut nema zmysel. A uz sa k tomu priklanam aj ja
Ak si osamely, zufaly alebo zufalo zalubeny, tak chod do toho. Ak nie si na tom az tak zle, tak jej dohod tu pracu, vybav zalohu vopred uz po prvom tyzdni a pomoz zohnat skromne ubytovanie (to moze byt problem). A uvidime, ci Vas zacinajuci vztah a jej zamestnanie vydrzi aspon do konca skusobnej doby. Ale aspon uvidis na com si a co si pre nu. Bud ziskas partnerku alebo stratis par stovak za zalohu na prenajom, co by pre podnikatela nemusel byt az taky hrozny problem.
@puertorico Vsetko sa iba zvazuje, nedavno mi prave tu bolo poradene ze vztah ktory skusam rozbehnut nema zmysel. A uz sa k tomu priklanam aj ja
@anonym_autor nech sa páči. tak jej navrhni tú prácu, a budeš s ňou každý deň a budeš vidieť aká je . je dospelá osoba a musí sa postarať o svoje deti a nespoliehať sa na kadekoho . podľa mňa ťa chce len využiť. ak by si jej nevedel poskytnúť prácu a bývanie , tak by o teba ani nezakopla a hľadala by ďalej . prepáč .
Nepomozes jej, skor ta vyuzije a nakoniec budes ty ten zly. Ak ona za cely cas, a nebol kratky, kedze ma dospievajuce deti, nebola ochotna krotit svoju povahu v praci, tak pri tebe ju urcite krotit nebude.
Ak si osamely, zufaly alebo zufalo zalubeny, tak chod do toho. Ak nie si na tom az tak zle, tak jej dohod tu pracu, vybav zalohu vopred uz po prvom tyzdni a pomoz zohnat skromne ubytovanie (to moze byt problem). A uvidime, ci Vas zacinajuci vztah a jej zamestnanie vydrzi aspon do konca skusobnej doby. Ale aspon uvidis na com si a co si pre nu. Bud ziskas partnerku alebo stratis par stovak za zalohu na prenajom, co by pre podnikatela nemusel byt az taky hrozny problem.
@strelkyna1 Radšej tak ako nasťahovať si ju do svojho domu/bytu.
A tebe čo dá tento vzťah? Že to prinesie jednoznačné výhody pre ňu je pochopiteľné. Čo na oplátku dostaneš ty?
A tebe čo dá tento vzťah? Že to prinesie jednoznačné výhody pre ňu je pochopiteľné. Čo na oplátku dostaneš ty?
@billy_jean ak sa pozries na svadobanov. Ako vychadzaju z kostola. Co si myslis ze bude s nimi dalej? Že je tam velka priekopa kam spadnu? alebo vidis za tym ich stastie? Ta priekopa tam raz bude aj u nich, u niekoho skor u niekoho neskor. Ale nemusi to byt hned pred kostolom.

@anonym_8e0afa na toto odpoved nepoznam, preto pisem aj tento clanok o tom
@anonym_autor je pekné že jej chces pomôcť
Ale jej nepomôžes
Ona by sa musela zmeniť a zmeni sa len sama
Ty niesi psychológ alebo učiteľ života dospelej ženy s deťmi
A už ani keď kvôli deťom sa doteraz nezmenila,tak kvôli tebe ťažko
Keď doteraz opovrhovala prácami a je údajne na ulici ziada záchranu od teba?