Chceli by ste vedieť kedy umriete?
Ja áno z praktických dôvodov. Napríklad že či mám šetriť na dôchodok alebo umriem pred dôchodkom a z našetrených peňazí nebudem mať nič. Alebo naopak budem si teraz užívať a našetrím málo a dožijem sa 99 rokov a napríklad posledných 20 rokov budem nesamostatná a nebudem mať toľko peňazí aby som 20 rokov platila domov dôchodcov a lieky. Proste ťažko sa plánujú hlavne financie ak neviem či sa dožijem 50 rokov alebo 60 alebo 75 alebo 95 rokov..
Nie, raz to bude. Žiť by si mala v prítomnosti.
vyskúšaj Countdown aplikaciu 😀
@anonym_autor že by som sa obliekla do čierneho, aby ma nemuseli prezliekať?
na jednej strane aj áno, lebo je to zaujímavá informácia, ale na druhej strane si vezmi, že keď vieš kedy umrieš a blíži sa ten dátum, nemusí byť príjemný pocit vedieť kedy čo a ako. 😀
@miselka257 nemusel by byť presný dátum ale stačil by napríklad rok... Hoci samozrejme keby ten rok bol nebolo by to bohviečo, ale zase by som sa vedela praktickejšie zariadiť ako naložiť so životom a financiami.
@anonym_autor že by som sa obliekla do čierneho, aby ma nemuseli prezliekať?
@anonym_aad394 keby si nečítala len nadpis ale aj môj úvodný príspevok vedela by si dôvod
@miselka257 nemusel by byť presný dátum ale stačil by napríklad rok... Hoci samozrejme keby ten rok bol nebolo by to bohviečo, ale zase by som sa vedela praktickejšie zariadiť ako naložiť so životom a financiami.
@anonym_autor ono chápem, ale si zober že vieš rok svojej smrti, každý deň vstávať s tým, že či náhodou neumrieš? 😀 to už radšej vedieť presný dátum, strachuješ sa len jeden deň 😂
@anonym_autor a to som si prave hovorila, ze dnes je na MK nuda.
@anonym_autor a to som si prave hovorila, ze dnes je na MK nuda.
@anonym_a2f481 až večer si zvyknú ľudia vypiť 😂😂😂
@miselka257 :D to mas pravdu
@anonym_autor autorka otocim to - kebyze ti povedia ze umries pred dochodkom, prestanes pracovat? alebo co zmenis teraz v zivote?
@miselka257 to ano, kazdy den daka zaujimava tema.
@anonym_autor autorka otocim to - kebyze ti povedia ze umries pred dochodkom, prestanes pracovat? alebo co zmenis teraz v zivote?
@balerina2025 najlepšie keď ti povedia rok smrti a seknú sa 😂😂😂
Ver tomu, ze cim to bude blizsie, tym ti bude viac preskakovat. Pre psychiku je lepsie nevediet.
Kazdopadne, je taka vec, ktoru dodrzuj: vzdy sa dobre oblec.
Nechces, aby ta nasli napr. v posteli v starych gatkach a tricku so skvrnou od oleja. 😁 A mysli na to, ze to budu saty, v ktorych budes chodit strasit ako duch. 😁 Pokial nechces, aby si dostala prezyvku Biela pani v gatkach.
@miselka257 to ano, kazdy den daka zaujimava tema.
@balerina2025 ideálne keď sa nudíš v práci 😂
@anonym_autor no aspon rok by som chcela vediet. Ale ako sa poznam aj tak by som tomu vei neverila. Ja sa tu chystam totizto byt este veeeeelmi dlho😆
Nie, nechcela.
Ver tomu, ze cim to bude blizsie, tym ti bude viac preskakovat. Pre psychiku je lepsie nevediet.
Kazdopadne, je taka vec, ktoru dodrzuj: vzdy sa dobre oblec.
Nechces, aby ta nasli napr. v posteli v starych gatkach a tricku so skvrnou od oleja. 😁 A mysli na to, ze to budu saty, v ktorych budes chodit strasit ako duch. 😁 Pokial nechces, aby si dostala prezyvku Biela pani v gatkach.
@moonlight1210 no takne je to uz jedno po smrti ako ma najdu. Ja chcem kremaciu tsk.neviem teda ako budem.chodit strasit - v com 😆
nechcela, toto su veci, ktore by ma asi stresovali a neviem preco zbytocne si stres do zivota prinasat 🙂
Hej
@moonlight1210 no takne je to uz jedno po smrti ako ma najdu. Ja chcem kremaciu tsk.neviem teda ako budem.chodit strasit - v com 😆
@ibatanecnica v tvojom poslednom oblečení, preto si treba stále obliecť niečo pekné 😂😂
@ibatanecnica v tvojom poslednom oblečení, preto si treba stále obliecť niečo pekné 😂😂
@miselka257 hm no zajtra robim poriadky v satniku. Kedy daco.... nech ma potom.neohovaraju 🤣 akurat mam kratku nocnu koselu bez.nohaviciek 🤣. Dnesok musim prezit alebo si idem rovno tie nohavicky obliect
Vôbec. Radšej by som vedela príčinu, aby som vykonala prevenciu.
@miselka257 hm no zajtra robim poriadky v satniku. Kedy daco.... nech ma potom.neohovaraju 🤣 akurat mam kratku nocnu koselu bez.nohaviciek 🤣. Dnesok musim prezit alebo si idem rovno tie nohavicky obliect
@ibatanecnica to sme nepotrebovali vedieť 😂😂😂😂
Chcela, aj keď určite by som si to predtým rozmyslela.
@anonym_autor a k čomu konkrétne je táto téma dobrá?
@ibatanecnica to sme nepotrebovali vedieť 😂😂😂😂
@miselka257 no mozno ako inspiracia pre ostatne . Aby dbali na to co maju na sebe . Ale ved sranda....ale.ktozvie ci vie niekto druhemu ''vyratat'' aspon ten rok. Z minulosti - jedna znama.bola raz u vestkyni a ta jej povedala ze sa.nedozije 50ky. Mala nieco cez 40. Zomrela ked mala 48 alebon49. Vzdy ked.je niekde podobna tema tak si na to spomeniem..
@anonym_autor a k čomu konkrétne je táto téma dobrá?
@mikitilik29 tiez si myslim ze tema odveci. ked autorka nevie aka je mysel cloveka ktory umiera. asi by bola velmi prekvapena ako premyslaju vazne chori ludia. :(
nepisem o smrti, nahlej.

na jednej strane aj áno, lebo je to zaujímavá informácia, ale na druhej strane si vezmi, že keď vieš kedy umrieš a blíži sa ten dátum, nemusí byť príjemný pocit vedieť kedy čo a ako. 😀