icon

Chodíte samé von zabaviť sa?

2. dec 2025

Moja otázka chodíte samé von zabaviť sa? Alebo doprajete si sama sebe výlet, zážitok, koncert, divadlo a pod?
V dlhoročnom manželstve, manžel nerád chodí nikam, on najradšej len doma by bol. Máme dvoch školákov, kde sa len dá brávam ich so sebou. No občas by dobre padlo aj sama ísť niekam vyčistiť si hlavu a dôjsť na iné myšlienky.
Ako to máte vy?

michaela329
3. dec 2025

@anonym_autor samozrejme, sama chodím cvičiť, bola som už aj v kine a pravidelne káva v kaviarni.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
petulda333
3. dec 2025
@biba_18

@petulda333 mňa zaujímalo či ide sama do japonska v zmysle bez kohokoľvek a bez cestovky ...

@biba_18 mne je to napriklad jedno a dost pochybujem,zeby niekto bol tak blby a siel s nou. Zrejme si ju tu este nepostrehla.

petulda333
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova no,o tom kto je retardovany by sme vedeli rozpravat,ale vzhladom nato co si prezila,radsej nebudem pisat nic. A nereaguj namna

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
anonym_fa04e1
3. dec 2025

Som rada sama so sebou, čiže kľudne najesť sa, na nákupy, cestujem sama nemusím sa nikomu prispôsobiť- mám precestovanych 16 krajín, aj USA, momentálne ma láka Maroko

anonym_c79a18
3. dec 2025

Áno chodim sama, wellness, sauna, reštiky, dovolenky, divadlo atd.V lete som bola 2 týždne na dovolenke, muz a deti doma.Milujem keď som sama, oddýchnem si veľmi

unbeholfen
3. dec 2025

@anonym_autor ano chodia môžem potvrdiť. Snami na bále sú vždy vydaté a zadané ženy bez mužov čo sa chcú zabaviť, a keď má nejaký muž veľmi silnú charizmu a očarí ju tak aj nejaké bozkávačky sú. Proste v pohode ich podvedú. A berú to tak že “veď nič sa nestalo” a nech sa opováži jej manžel podozrievať ju, hneď bude za majetníckeho hovada čo jej nedá dýchať.

sophinella
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova tam by som isla veru

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
natalka13
3. dec 2025

Sama nastastie nemusim chodit. Mam kopu kamosiek do divadla na kavu na dovolenky ci vylety.

sulavikova
3. dec 2025

@anonym_autor jasné. Nebudem diktovať moje zážitky druhým🤣

unbeholfen
3. dec 2025

Doplním autora: Chodíte na dámske jazdy?

sophinella
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova chorvatsko nelaka ani mna

unbeholfen
3. dec 2025

Tak kam chodíte, na Balaton?

autor
3. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_autor ano chodia môžem potvrdiť. Snami na bále sú vždy vydaté a zadané ženy bez mužov čo sa chcú zabaviť, a keď má nejaký muž veľmi silnú charizmu a očarí ju tak aj nejaké bozkávačky sú. Proste v pohode ich podvedú. A berú to tak že “veď nič sa nestalo” a nech sa opováži jej manžel podozrievať ju, hneď bude za majetníckeho hovada čo jej nedá dýchať.

@unbeholfen Ja nevyhľadávam cudzích chlapov, mám manžela len nechce so mnou nikam chodiť a mne sa nechce stále len doma trčať.

autor
3. dec 2025

Kamarátky mám pár síce málo ale ony nechodia moc von, argumentujú že už majú rodinu a venujú sa rodine resp manželovi. Môj ostal v poslednom čase domased a nikam ho neviem vytiahnuť a mne už šibe z toho že stále len doma. S deťmi chodíme na vseliake akcie no už pomaly majú svoje záujmy a teraz na mňa došlo také obdobie že rada by som spoznávala okolie pekné miesta, kľudne aj zahraničie. Len není s kým. Máme pár rokov do 40.

unbeholfen
3. dec 2025
@anonym_autor

@unbeholfen Ja nevyhľadávam cudzích chlapov, mám manžela len nechce so mnou nikam chodiť a mne sa nechce stále len doma trčať.

@anonym_autor však toto isté hovoria aj tie ženy na bále…

unbeholfen
3. dec 2025
@anonym_autor

Kamarátky mám pár síce málo ale ony nechodia moc von, argumentujú že už majú rodinu a venujú sa rodine resp manželovi. Môj ostal v poslednom čase domased a nikam ho neviem vytiahnuť a mne už šibe z toho že stále len doma. S deťmi chodíme na vseliake akcie no už pomaly majú svoje záujmy a teraz na mňa došlo také obdobie že rada by som spoznávala okolie pekné miesta, kľudne aj zahraničie. Len není s kým. Máme pár rokov do 40.

@anonym_autor poď na posedenie pri muzike do Nových Zámkov.

autor
3. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_autor poď na posedenie pri muzike do Nových Zámkov.

@unbeholfen Síce NZ nemám ďaleko, ale čo by som ja tam robila? Vraj tam skapal pes..

unbeholfen
3. dec 2025

taká tanečná zábava, chodíme tam s partiou…

anonym_8bda43
3. dec 2025
@vilma7

Nie, sama lepšie povedané s kamoškami som sa nechodila dosť kym som bola slobodná...vydávala som sa až ako 39.ročná takže si vychutnávam prítomnosti deti. Zas o par rokov príde čas kedy uz nebudú chcieť so mnou chodiť a budu mať vlastné záujmy, tak potom.
Nemám túto potrebu, ja som si toho užila až až pred založením rodiny.

@vilma7 Otázka trochu mimo témy…ako si žila do 39-ky? Bola si stále vo vzťahoch alebo dlhodobo single? Ako si to obdobie znášala? Ja mám 35+, dlhodobo single a všetky kamošky vo vzťahoch a pocit, že mi uteká vlak. A cestovanie osamote okrem minivyletov ma nebaví, keďže inak som skoro stále sama.

unbeholfen
3. dec 2025
@anonym_8bda43

@vilma7 Otázka trochu mimo témy…ako si žila do 39-ky? Bola si stále vo vzťahoch alebo dlhodobo single? Ako si to obdobie znášala? Ja mám 35+, dlhodobo single a všetky kamošky vo vzťahoch a pocit, že mi uteká vlak. A cestovanie osamote okrem minivyletov ma nebaví, keďže inak som skoro stále sama.

@anonym_8bda43 ja tiež všade chodím sám, kino, výlety, akurát na tanečnú zábavu mám partiu. Ale aj to sú všetko 40+ starí mládenci. A keď si pozrieš moju profilovú fotku, tak mi už ako musí drbať z tej samoty keď si robím selfie so ženou z reklamného pútača?

vilma7
Včera o 14:55
@anonym_8bda43

@anonym_8bda43 nie, práveže dlhodobo žiaden vzťah, ale ja som mala asi výhodu v ton, že žijem mimo Svk a tu sme stretávali Slováci a Češi a chodili spolu na výlety, dovolenky, ozaj krásne obdobie...zas som o mnoho z nich prišla, kedze sa mi po 40.tke narodili deti a zas som začínala viac menej od začiatku, ale nasla som si potom kamarátov cez deti a matky detí, tentoraz už z celého sveta 🙂. Slobodní naďalej chodia spolu a my s deťmi zas po detských aktivitách atď.
Pokusy o vzťah boli ale nič moc dlhodobo. Pracovala som, študovala VŠ a potom si našla aktuálneho manžela cez badoo, zo Svk prišiel sem do Švajčiarska a je tu uz 10 rokov.

vilma7
Včera o 15:17
@anonym_8bda43

@anonym_8bda43 žila som qsi tak, že som pracovala na plný úväzok, asi v 33.rokoch išla študovať externe do Prahy, takže jeden z mesiaca som bola tam, venovala sa potom štúdiu, písaniu prác, rodine -sestra žila, žije v Nemecku tak aj s nimi som išla niekedy na dovolenku a potom s kamarátmi stadeto sme pocestovali niečo...aj predĺžené víkendy, alebo párty na Mallorce atď. No nenudila som sa. Tu v tom čase boli nejako všetci single.
Matky sme sa okrem mna stala ešte jedna baba, zvyšok naďalej single ale už po 40.tke, takze z rodiny už asi nič nebude...žiaľ, vela super bab takto premrhalo šancu a boli by ozaj skvelé maminky. Škoda no. A žiješ aspoň vo väčšom meste alebo?

anonym_9a4b06
Dnes o 06:43

… tie odpovede že “nemusím” chodit sama a “našťastie vždy mám s kým” 🙈… veď to vôbec nieje otom, že nemam s kým … Ale otom byť aj fakt sám so sebou. Nechápem prečo si niektorí ľudia myslia, že keď ide človek sám tak chudák nema s kým .. Opak je pravdou. Najosamelejsi ľudia sú presne Tí ktorí všade potrebuju spoločnost … Ja milujem ísť sama na kávu, do kina, prechádzku atd. Ten luxus že nikomu sa nemusím prispôsobovať. A tie čo chodíte na dovolenky, Vás obdivujem. Tam ešte trošku bojujem so strachom. Ale hádam to vyhrám

natalka13
Dnes o 06:50
@anonym_9a4b06

… tie odpovede že “nemusím” chodit sama a “našťastie vždy mám s kým” 🙈… veď to vôbec nieje otom, že nemam s kým … Ale otom byť aj fakt sám so sebou. Nechápem prečo si niektorí ľudia myslia, že keď ide človek sám tak chudák nema s kým .. Opak je pravdou. Najosamelejsi ľudia sú presne Tí ktorí všade potrebuju spoločnost … Ja milujem ísť sama na kávu, do kina, prechádzku atd. Ten luxus že nikomu sa nemusím prispôsobovať. A tie čo chodíte na dovolenky, Vás obdivujem. Tam ešte trošku bojujem so strachom. Ale hádam to vyhrám

@anonym_9a4b06 ale ona by rada sla s kamoskami a s manzelom.
Sama som pri behu, nordicwalkig aj doma casto.
Nie v divadle na plese - to je spolocenska udalost.

fadama
Dnes o 07:33
@anonym_autor

Kamošky nie stále majú čas alebo sa im nechce ísť bez manžela.

@anonym_autor v žiadnom prípade. Všade chodím s mužom. Samej by ma nebavilo nič

modraplaneta10
Dnes o 07:34
@biba_18

@viktoriakrajnakova keď pojdeš nabudúce, zober ma so sebou ☺️

@biba_18 aj mna zober 😉
A nasu dceru, ta je uplne zhava 😂

anonym_25ddbd
Dnes o 07:43
@anonym_autor

Kamošky nie stále majú čas alebo sa im nechce ísť bez manžela.

@anonym_autor s babami na kavu, do mesta len tak, na nakupy. A s muzom sami na vylet na tyzden (snazime sa aspon 3-4* ročne)