icon

Chodíte samé von zabaviť sa?

2. dec 2025

Moja otázka chodíte samé von zabaviť sa? Alebo doprajete si sama sebe výlet, zážitok, koncert, divadlo a pod?
V dlhoročnom manželstve, manžel nerád chodí nikam, on najradšej len doma by bol. Máme dvoch školákov, kde sa len dá brávam ich so sebou. No občas by dobre padlo aj sama ísť niekam vyčistiť si hlavu a dôjsť na iné myšlienky.
Ako to máte vy?

Strana
z3
michaela329
Dnes o 07:46
@anonym_autor

Kamarátky mám pár síce málo ale ony nechodia moc von, argumentujú že už majú rodinu a venujú sa rodine resp manželovi. Môj ostal v poslednom čase domased a nikam ho neviem vytiahnuť a mne už šibe z toho že stále len doma. S deťmi chodíme na vseliake akcie no už pomaly majú svoje záujmy a teraz na mňa došlo také obdobie že rada by som spoznávala okolie pekné miesta, kľudne aj zahraničie. Len není s kým. Máme pár rokov do 40.

@anonym_autor ja chodím aj s kamarátkami, aj na pobyty. So mnou aj manžel ide, chodíme pravidelne aj na rande. Ale chodím aj napriek tomu aj sama, človek by mal vedieť byť aj sám so sebou, ja si vtedy napríklad viac navnimam okolie a všimnem veci a ľudí, ktorých by som si inak nevšimla. Neboj sa toho.

mimikas
Dnes o 07:51
@unbeholfen

Tak kam chodíte, na Balaton?

@unbeholfen ano ja chodim 2x do roka s kamoskami, tatry, Valtice, proste slovensko a cechy na vikend. Oddychneme si, pokecame, niekedy v klude ponakupujeme.

dalyn
Dnes o 08:07

Som vydata a mam 2 deti. Nedokazala by som vsak zit bez kamosiek a bez casu iba pre seba. S kamoskami do kina/ na kavu/ na rozne akcie. Najradsej chodim nakupovat sama a sama si chodim zacvicit/ zaplavat.

kalifka
Dnes o 09:44

Ja chodím sama a nemám s tým problém. Proste nejak som si nenašla kamošky tu, kde som sa prisťahovala. Keď manžel nevie ísť so mnou do kina, tak idem sama. Do fitka detto sama, lebo nenašla som k sebe partáčku.

mimka1402
Dnes o 10:04
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova miláčik, otázka skôr bola pre ženy, ktoré majú manžela, partnera a aj deti. Nie pre single ženy, ktoré môžu ísť kam len chcú bez záväzkov. Takže je to nerelevantna odpoveď.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
unbeholfen
Dnes o 10:29

To že si niekto založí rodinu, neznamená že jeho život končí. Aj muž aj žena, si môžu naďalej žiť svoje životy. Manželstvo a rodina je len záväzok, starost na vyše, nie zákaz slobody. Skôr tak vidím žiarlivosť a majetníctvo, že som zažil mužov aj ženy, čo mali rodiny a partner/ka ich nesutále kontrolovali že s kým sú, kde sú, cez videohovor, stačilo že partner/ka na druhom konci započul zvuk iného pohlavia a už začal/a byť agresívny že s kým si tam? A dotičný/á musel pootáčať kamerou okolo seba aby ustil/a že s nikým tam nieje.

unbeholfen
Dnes o 10:35

Keď sme vytiahli kamoša čo má rodinu von, tak stále bol nervózny, vkuse pozeral na hodinky, žena mu začala vyvolávať že kde tolko je, kedy príde, o chvílu zase volala že už nech ide domov. V prípade žien to je ešte horšie. Keď vyšla s nami v partii nejaká zadaná žena, tak muž jej stále vyvolával, a keď zistil že sú v partii aj muži, sadol do auta a došiel si preňu, urobil scénu, vytiahol ju z baru a zobral domov.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
unbeholfen
Dnes o 10:38
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova je to tak, konkurencia je velká, žena má možnosť spoznať desiatky mužov denne, vyberať si z nich. Aj muži to môžu spraviť ale ženy to majú lahšie. Muž keď chce podviesť musí byť atraktívny, charizmatický, očarujúci, aby milenku zaujal. Žene stačí prísť do baru a ďalej nemusí robiť nič. Ponuky sa sypú samé.
Väčšina žien na tomto fóre sú krásne ženy aj keď sú po viacerých pôrodoch. Keby niektorá z vás došla sama do baru, tak vás obskakujú aj o 10r mladší muži.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
matam77
Autor odpoveď zmazal
elenka.k
Dnes o 13:09

@anonym_autor nie, sama nechodím

natalka13
Dnes o 13:16
@unbeholfen

Keď sme vytiahli kamoša čo má rodinu von, tak stále bol nervózny, vkuse pozeral na hodinky, žena mu začala vyvolávať že kde tolko je, kedy príde, o chvílu zase volala že už nech ide domov. V prípade žien to je ešte horšie. Keď vyšla s nami v partii nejaká zadaná žena, tak muž jej stále vyvolával, a keď zistil že sú v partii aj muži, sadol do auta a došiel si preňu, urobil scénu, vytiahol ju z baru a zobral domov.

@unbeholfen oni si vybrali.
Mne muz nevyvolava a ja jemu ani ked si dieta zlomi ruku. Nalozim a idem na pohotovost

jana_eyre_2
Dnes o 13:20

sranda koľko ľudí chodí samo, až ma to zaskočilo.. , ja som introvert ale teda sama takto nechodím, neviem si predstaviť čo by som robila sama na dovolenke, alebo niekde v bare.. sama sa prejdem alebo som rada doma sama, ale ísť sama na zazitok v Tom nevidim pridanú hodnotu..

autor
Dnes o 14:01

A vaša polovička je s tým v pohode ak idete von samé alebo s kamarátmi? Môj muž mi občas vyčíta a má blbé reči že čo stále vymýšľam, čo nemôžem doma sedieť na zadku.

anonym_8bda43
Dnes o 14:57
@vilma7

@anonym_8bda43 žila som qsi tak, že som pracovala na plný úväzok, asi v 33.rokoch išla študovať externe do Prahy, takže jeden z mesiaca som bola tam, venovala sa potom štúdiu, písaniu prác, rodine -sestra žila, žije v Nemecku tak aj s nimi som išla niekedy na dovolenku a potom s kamarátmi stadeto sme pocestovali niečo...aj predĺžené víkendy, alebo párty na Mallorce atď. No nenudila som sa. Tu v tom čase boli nejako všetci single.
Matky sme sa okrem mna stala ešte jedna baba, zvyšok naďalej single ale už po 40.tke, takze z rodiny už asi nič nebude...žiaľ, vela super bab takto premrhalo šancu a boli by ozaj skvelé maminky. Škoda no. A žiješ aspoň vo väčšom meste alebo?

@vilma7 Na Slovensku som žila v malom meste na východe, kde som mala malo kamarátov. Žijem už dlhšie v Rakusku, doteraz len mestečká a dediny a teraz cca rok vo Viedni. Zopár ľudí tu poznám, ale z danej partie si nerozumiem s nikým tak, aby to bol vzťah. Inak počuť slovenčinu na každom kroku, ale tu je Slovákov až priveľa na to, aby sa vo veľkom zgrupovali.

anonym_9a4b06
Dnes o 16:56
@natalka13

@anonym_9a4b06 ale ona by rada sla s kamoskami a s manzelom.
Sama som pri behu, nordicwalkig aj doma casto.
Nie v divadle na plese - to je spolocenska udalost.

@natalka13 Divadlo je spoločenská udalosť a chodí sa tam iba v pároch? To počujem prvýkrát …. Divadlo neslúži iba na usporiadavanie plesov a už vôbec nie je nič iné natom, ísť do divadla sám.

vilma7
Dnes o 17:35
@anonym_8bda43

@vilma7 Na Slovensku som žila v malom meste na východe, kde som mala malo kamarátov. Žijem už dlhšie v Rakusku, doteraz len mestečká a dediny a teraz cca rok vo Viedni. Zopár ľudí tu poznám, ale z danej partie si nerozumiem s nikým tak, aby to bol vzťah. Inak počuť slovenčinu na každom kroku, ale tu je Slovákov až priveľa na to, aby sa vo veľkom zgrupovali.

@anonym_8bda43 jej ja tam žila asi 8 rokov, potom ma Viedeň omrzela a išla som ďalej.
Áno, je tam veľa Slovákov. Mozno preto si potom nie sú vzájomne vzácny.

anonym_0d9e42
Dnes o 17:42
@anonym_autor

Kamošky nie stále majú čas alebo sa im nechce ísť bez manžela.

@anonym_autor ano chodim kino a koncert aj sama manzel.doma strazi syna

Strana
z3