Cítim sa stratená a bez životného smeru
Ahojte nie je to depka.proste mám 34..z toxickej rodiny som odisla žiť preč.pred 8 rokmi. Vydala som sa za prvého chlapa myslela som si .že má miluje. Manžel má spočiatku fyzicky aj duševne tyral prve roky manželstva
. Prežila som teda 4 roky v tom..manzel ma nazyval po svadbe pumpou a prostitútkou pre nic. Pretože sám mal stetky. Nevazi si ma. Hoci teda spočiatku sa správal super dokonale. Obalamutil.ma . Ak sa rozvediem zanikne mi nárok byť v krajine kde žijem. Musím sa vrátiť späť na sk. Kde už žiť neviem.
Agresívne výbuchy naladyy ..zlosti ..zurivosti. bol závislý od sexu.mám akoby vákuum v hlave.Nerozviedla som sa. Deti mať nechcem a aj sa bojím ich mať celkovo.
Preslapujem 4 roky na mieste ..manžel chronicky klamár manipulátor a ine.zavisly clovek.
Robila som z domu pre sk firmu. Nič zaujímavé. len na 4 hodiny. Neskôr som skoncila.
Nemám zmysel života nemám cieľ. Akoby prežívam. Riešila som to s psychiatrom.postratra.porucha. odporuci psychológa. Ja nemám na platenie. Využila som free cez net ale kolotoc mám v hlave stále.
Momentálne keďže žijem v krajine kde zarobok je maly tak neviem si ani nájsť prácu. Manžel zarobí dosť našťastie čiže do prace má nenahli. Skutočne neviem ani čo by som robila. Cítim sa prázdna. Neviem začala som sa utiekať k soc. Sieťam. Mám to ako drogu stále som tam lebo neviem nič ma nebavvi.
Odísť k mame sa nedá?
To si ty z tej moslimskej krajiny, čo tu už roky hľadáš prácu na homeoffice, ale vlastne sa ti nič robiť nechce ani nič poriadne nevieš a tvoj muž je nervák a primitív, ale ty ho aj tak stále miluješ? Ak áno, len tam s ním pekne zostaň. Hodíte sa k sebe. A urobte si dieťa ako poistku, aby vám vzťah vydržal naveky.
A prečo by si nevedela žiť na Slovensku? Lebo by trebalo aj niečo robiť a nielen sa ľutovať? Či?
@anonym_autor bez prace sa nepohnes nikde, tak to by mal byt tvoj prvy ciel.
Odísť k mame sa nedá?
@anonym_e9264b nie. A ani nechcem.Mama žije s otcom a nikdy sme nevychádzali.byvaju v garsónke na dochodku. S mamou sme nikdy nevychadzali
@anonym_autor bez prace sa nepohnes nikde, tak to by mal byt tvoj prvy ciel.
@domkakvet áno toho som si vedomá a hladam. Nuž už som unavená z hľadania.ihla v kope sena. Moc vzdelanie wau nemám o kt.by sa bili. Sefovia sa vždy po mne vozia nič neocenia a vraj sú niektoré veci chybne čo robím.
Pôsobila som ako správkyňa soc sieti a administratívna sila. Neboli spoko. Niekedy ale bezdovodne
Ale ani ma to moc nebavilo úprimne.
A prečo by si nevedela žiť na Slovensku? Lebo by trebalo aj niečo robiť a nielen sa ľutovať? Či?
@doriiis neľutujem sa a tento post nemal byť o lutovani. To vôbec nie. Cítim sa prázdne a mk stále sledujem rada sa tu vyrozpravam aspoň z toho všetkého. Prerasta mi to cez hlavu
Po skončení vo firme som si zakozila menšie svoje podnikanie ani to nevysko nemám šťastie čo sa tohto týka a ani chlapa vlastne ničoho
Cítim sa ponizene manzelom..stratene..zosmiesnene...cítim že som to pokaslala
@doriiis neľutujem sa a tento post nemal byť o lutovani. To vôbec nie. Cítim sa prázdne a mk stále sledujem rada sa tu vyrozpravam aspoň z toho všetkého. Prerasta mi to cez hlavu
Po skončení vo firme som si zakozila menšie svoje podnikanie ani to nevysko nemám šťastie čo sa tohto týka a ani chlapa vlastne ničoho
@anonym_autor ... A prečo sa teda nemôžeš rozviesť, prísť naspäť na Slovensko a začať žiť normálne a nanovo?
Deti nemáte. Tak v čom je problém?
@anonym_autor v akej krajine žiješ teraz? btw ja si tiež neviem predstaviť navrat na slovensko, to nieje hate pre Slovákov, akurát cloveka život v zahranici zmení do bodu, ze je doma cudzincom. Ty mas stale eu pas, a teda nemusíš sa vrátiť na Slovensko, mas otvorených viacero možností...
@domkakvet áno toho som si vedomá a hladam. Nuž už som unavená z hľadania.ihla v kope sena. Moc vzdelanie wau nemám o kt.by sa bili. Sefovia sa vždy po mne vozia nič neocenia a vraj sú niektoré veci chybne čo robím.
Pôsobila som ako správkyňa soc sieti a administratívna sila. Neboli spoko. Niekedy ale bezdovodne
Ale ani ma to moc nebavilo úprimne.
@anonym_autor podla toho ako pises, tak hladas len pasivne a vyhovuje ti zivot taky ako mas, lebo nemusis pracovat.
musis si povedat ci miesto, kde zijes,, je to miesto, kde chces za kazdych okolnosti zit,, relativne navzdy... lebo najhorsia je neistota, ked si povies, ze tam chces zit, zariad si zivot podla toho...,, ak si povies, ze nie,, tak sa vrat spat a zacni odznova
musis si povedat ci miesto, kde zijes,, je to miesto, kde chces za kazdych okolnosti zit,, relativne navzdy... lebo najhorsia je neistota, ked si povies, ze tam chces zit, zariad si zivot podla toho...,, ak si povies, ze nie,, tak sa vrat spat a zacni odznova
@midka toto neviem ani ja sama som nerozhodný človek
@anonym_autor ... A prečo sa teda nemôžeš rozviesť, prísť naspäť na Slovensko a začať žiť normálne a nanovo?
Deti nemáte. Tak v čom je problém?
@doriiis problém je v tom, že sa jej robiť nechce. Musela by sa sama o seba postarať - nájsť si ubytovanie, prácu, chodiť do nej každý deň a hlavne by musela robiť rozhodnutia. To si už odvykla, radšej sa nechá zneužívať psychicky a fyzicky vlastným manželom, ale robiť nemusí a ani sa o nič starať.
Skrátka je to taký neschopný typ, čo nevie samostatne fungovať a prebrať za seba a svoje skutky zodpovednosť.
Akurát čitam, že sama píše, že je nerozhodná, takže som sa trafila.
@anonym_autor nevieš žiť v krajine, kde si sa narodila a vyrastala? No to určite. Stačilo by chcieť a rýchlo by si si zvykla. Problém je ale niekde inde všakže? Musela by si fungovať samostatne a robiť rozhodnutia, za ktoré by si mohla viniť tak akurát sama seba
@doriiis problém je v tom, že sa jej robiť nechce. Musela by sa sama o seba postarať - nájsť si ubytovanie, prácu, chodiť do nej každý deň a hlavne by musela robiť rozhodnutia. To si už odvykla, radšej sa nechá zneužívať psychicky a fyzicky vlastným manželom, ale robiť nemusí a ani sa o nič starať.
Skrátka je to taký neschopný typ, čo nevie samostatne fungovať a prebrať za seba a svoje skutky zodpovednosť.
Akurát čitam, že sama píše, že je nerozhodná, takže som sa trafila.
@sisaka no som nerozhodna a co teraz neviem vážne Porad ak vieš
@anonym_autor nevieš žiť v krajine, kde si sa narodila a vyrastala? No to určite. Stačilo by chcieť a rýchlo by si si zvykla. Problém je ale niekde inde všakže? Musela by si fungovať samostatne a robiť rozhodnutia, za ktoré by si mohla viniť tak akurát sama seba
@sisaka aj boze neviem už žiť na sk. Neviem. Nejde to. Už mi je to tam cudzie.a tiež keď vidím cpi sa tam deje tak nechcem ani
@sisaka ani ja tu neviem žiť 😂
@midka toto neviem ani ja sama som nerozhodný človek
@anonym_autor ,, ja som tiez vahavy, nerozhodny typ, ale v urcitych okamihoch,, musis racionalne zvazit situaciu a spravit rozhodnutie, nikto to za teba nespravi,,, ak ano,, budes mu to vycitatat,, ,, pises, ze zijes v krajine, kde su male zarobky,,, tak tiez to asi nebude nejake terno, neviem, aku krajinu mas na mysli,,,, Europu,, ci mimo Europy?
@klotildabazarik to píšu proste ludia čo nikde nikdy neboli asi.ja si to fakt neviem predstaviť neviem neviem..zle počasie..ľudia zachmureni večne žiadne sklnkip zima skoro tma ..pekne mesiace jún júl august to je tak celé o politike sa vyjadrovať nejdem a ani o zaostalosti
@anonym_autor ,, ja som tiez vahavy, nerozhodny typ, ale v urcitych okamihoch,, musis racionalne zvazit situaciu a spravit rozhodnutie, nikto to za teba nespravi,,, ak ano,, budes mu to vycitatat,, ,, pises, ze zijes v krajine, kde su male zarobky,,, tak tiez to asi nebude nejake terno, neviem, aku krajinu mas na mysli,,,, Europu,, ci mimo Europy?
@midka nie v eu
@midka tou vahavostou sa bojím že mi ujde vlak
@klotildabazarik to píšu proste ludia čo nikde nikdy neboli asi.ja si to fakt neviem predstaviť neviem neviem..zle počasie..ľudia zachmureni večne žiadne sklnkip zima skoro tma ..pekne mesiace jún júl august to je tak celé o politike sa vyjadrovať nejdem a ani o zaostalosti
@anonym_autor si sa netrafila. Vyše 20 rokov žijem v zahraničí. Nechystám sa vrátiť na Slovensko, ale keby ma prinútili okolnosti, tak som si istá, žeby som sa časom dokázala zaradiť do spoločnosti, i keď sa za takmer štvrťstoročie veľa zmenilo.
Nie je to neznáma krajina, ani pre mňa, ani pre teba, takže predomnou sa nestavaj do pozície, aké je to nemožné a nepredstaviteľné.
Nemôcť a nechcieť sú 2 rôzne veci.
Akákoľvek rada je márna. Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Ty hľadáš výhovorky ako sa nič nedá a ako nič nejde. Kým ty sama neurobíš rozhodnutie niečo zmeniť je akékoľvek radenie len hádzanie hrachu na stenu.
@klotildabazarik čo je na tom smiešne? To je tragedia, že žiješ niekde, kde nechceš. Ďalšia, čo nevie konať?
Ja som tiež nevedela žiť na Slovensku, akurát som pre to niečo urobila. Vyše 20 rokov žijem v zahraničí, viem veľmi dobre, čo je možné, nemožné a čo človek dokáže, keď chce.
@anonym_autor v prvom rade rozviest sa , odist ved nemusis na sk , zit sa da zacat hocikde v podstate v dnesnej dobe ale teba makat a to na zaciatku tiez hocikde , ak nic specificke neovladas

Ešte dodám s manželom je to raz tak raz tak ako na hojdačke.
Požiadala som si o občianstvo tak čakám. Na vyjadrenie ale maju rok až dva takže neviem.
Žiť s ním je raz tak raz tak. Necítim pevnú pôdu pod nohami.
Bojím sa nového vzťahu aj keď o ňom snívam. O dobrom mužovi...vek ale ide.
Necítim nič..už ani hnev k nemu ani nič.ani nenávisť aé ani lásku . Navonok sa usmievame chodíme do spolopcnosti. Nikto nevie ako som si vytrpela pri nom.
Ťažko povedať ani nečakám že mi poradíte. Chcela som vám povedať svoj príbeh poplakat si neviem. Cítim že život je krátky a to ma veľmi boli. Manžel sa skúša zmeniť..vraj tomu mám dať čas a že chce byť lepsim. Neviem sama.
Chcela som si založiť vlastný biznis ale na toto nemám kapitál..maly butik trebárs. Neviem. Nemám smer v živote. Ciel nič . Manžel aj mama vravia že dieťa by mi dalo smer a iskru.s manzelom sa bojím mať dieťa.
Manžel sa mení resp teraz je rok ok neviem však co bude neskor.
Cítim že život som si pokakala a neviem ako z toho von ani a nemám odvahu ani niečo urobiť