Čo pekné, milé a prekvapivé ste dnes zažili?
Téma na odľahčenie, keďže všade na mňa vyskakuju komentáre ohľadne konsolidácie, ostalo mi smutno a nechcem tak ukončiť večer.
Mňa napr dnes potešilo, že 3ročný syn bol 2.deň v škôlke a porozprával mi, čo robili, čo jedli, aaky má znak, dnes tam aj spal. Nadšene mi ukazoval, čo kde je v škôlke. Som oveľa viac oddychnutá teraz, že je v škôlke, konečne sa viem viac venovať mladšiemu súrodencovi a potom aj s lepšou náladou sa venovať poobede staršiemu.
Taktiež ma teší, že ešte sú také príjemné letné dni, hoc už je tretina septembra.
@bolarazjedna mňa potešilo, že si dnes manžel vybavil dovolenku, keď je dcérka viac náročná nakoľko má kiahne a teda ľahký priebeh to rozhodne nie je. ❤️
@bolarazjedna potešilo ma ako pekne reagovali puberťaci na môjho 2 ročného syna ktorý sa predbiehal pri výťahu a potom nás aj pustili z výťahu tak že vyšli a nám uvoľnili cestu 🙂
@bolarazjedna dnes sme boli odprevadit manžela na stanicu aj s deťmi. Mala som kratasy a skúšali komáre 😀 syn 5r to videl, ako mi sedí na nohe komár, čapol mi po nohe, a hovorí, "nechaj moju maminku 😀 potom kto jej bude škrabať nohu keď ju bude štekliť? "
Moj nie velmi kontaktny 2rocny syn ma dnes silno a dlho objimal a tulil sa. To bolo fakt super, lebo to sa este asi ani nestalo☺️
Mňa potešilo, že keď sme dnes išli preskúmať novú knižnicu, v ktorej sme ešte neboli, tak sme tam objavili krásny detský kútik pre malinké deti. 😊 mojej malej hneď zasvietili očká 😘, vtedy som ja šťastná
Ja mam dnes meniny.muz prisiel s kvetinkou prosecom aj malej strcil bombonieru marlenkive gulicky ze nech zavinsuje mamine.vypusinkovali ma a dobre mi je..
Rano s 3mi detmi k doktorke,2ja na preventivku,dalsieho boli zaludok.Potom sme to otocili zase zo 4kolkou,po 500km prva kontrola,opet prisli na chvilu domov.Za hod.sme zase utekali s malou na tanecnu a prve jej rodicko.Opet na chvilu prisli domov a zase do mesta.Takze taky behaci den,ze sme radi,ze je za chvilu po nom.A 2hy den volna za mnou,zajtra to iste zase rodicka zo skoly.Ale tesim sa,ze mi maly uz vo velkom chodi pekne sam na nocnik,a ze uz o chvilu bude plne odplienkovany a pripraveny do skolky.
@bolarazjedna moj prvorodeny bol dnes druhy kratv zivote v skolke. Zatial ze sa drzdi v ustrani, vela nerozprava(vsetko si asi nechava na doma). Na prechadzke plakala nejaka jeho spoluziacka a on za nou prisiel a objal ju a hovori jej ze to prejde a drzal ju za ruku. Ja som na neho pysna. On tak kazdeho utesuje moje zlaticko.
@bolarazjedna dnes sme boli odprevadit manžela na stanicu aj s deťmi. Mala som kratasy a skúšali komáre 😀 syn 5r to videl, ako mi sedí na nohe komár, čapol mi po nohe, a hovorí, "nechaj moju maminku 😀 potom kto jej bude škrabať nohu keď ju bude štekliť? "
@anonym_4e9e56 krásna je detska duša a rozmýšľanie 🙂
@bolarazjedna moj prvorodeny bol dnes druhy kratv zivote v skolke. Zatial ze sa drzdi v ustrani, vela nerozprava(vsetko si asi nechava na doma). Na prechadzke plakala nejaka jeho spoluziacka a on za nou prisiel a objal ju a hovori jej ze to prejde a drzal ju za ruku. Ja som na neho pysna. On tak kazdeho utesuje moje zlaticko.
@really8 to je tak milé 🙂🙂
ja som dnes bola na rodicovskom a to bol taky uzasny cas... dcera je piatacka ... tak som bola zvedava na triednu a to rodicovske bol normalne balzam na dusu, pohodova ucitelka s vybornym pristupom, ludska, aj sme sa nasmiali .. prijala by soˇ aj kazdy mesiac ako taku terapiu .. 🙂
Dnes som po rokoch mala prvu hodinu nemciny (ako žiačka) . Bolo to zaujimave, kedze stale ma všetko napadne v anglictine, v nemcine este lovim slovíčka z mojej mladosti ale uz zacinam s učením
Dnes mi zacala mesacna dovolenka😁🤪,prave som prisiel na Slovensko🤗
@tundra tak si to tu pekne uži a nesleduj našu vládu v tv,aby ti to nepokazilo celý dojem z tejto našej Tramtárie 😁😊.
@tundra tak si to tu pekne uži a nesleduj našu vládu v tv,aby ti to nepokazilo celý dojem z tejto našej Tramtárie 😁😊.
@zuzanita1609 dik,nezdrzim sa dlho,politiku moc nesledujem...
Mňa dnes potešil deň voľna, ktorý som strávila domácimi prácami a varením, čo už tak potešujúce nebolo, ale aspoň budem mať zajtra po práci veget.
A ešte som stihla potešiť pani, ktorá mi v labáku brala krv a vískala od šťastia aké mám super žily, že to ju vie vždy potešiť a očividne sa jej zlepšila nálada, keď som natiahla ruky, nech si vyberie, ktorú žilu chce 🤣
@tundra prajem peknú dovolenku a uži si.
Inak obdivujem, že na tak dlho, ja zvyčajne vydržím týždeň a druhy už utekám pozrieť inú krajinu. Tento rok sme dokonca Slovensko úplne vynechali a išli sme len do Španielska a Francúzska.
Po dlhej dobe sa cítim oddýchnutá,uvidíme dokedy.kedže práve sedíme v lietadle domov.
@bolarazjedna Prekonala som fóbiu zo zubára a dnes som bola po 7-mich rokoch na preventívne ktorá dopadla viac ako výborne (zaplatila som menej ako som čakala, a stav chrupu bol omnoho lepší ako som očakávala) 💪
Pán v čakárni mi pochválil nechty (mám svoje prirodzené) 😊
Ja mam malariu aj dengue a potesilo ma, ze som sa po spanku citila lepsie
@bolarazjedna potešilo ma dnes že synček doniesol svoj prvý obrázok zo škôlky,a prvý krát rýchlo zaspal poobede,a tiež ma potešilo že najlepším kamarátom sa narodilo včera bábätko a dnes som ho bola pozrieť 😊
Muz mi nachystal instalaciu lega, postavicky robili nieco, co by podla mna nemali 😂😂😂 Taka mila prasacinka, smiala som sa 10 minut 😂😂

@bolarazjedna tiez som rada, ze je este stale teplo, aj ked posledne dni som si to nijako nestihla uzit, ale aj tak ma to tesi, aspon nie je zima.