Čo robíte, keď ste smutné a nič vás neteší?
Čo robíte, keď ste smutné, bez nálady a nič vás neteší?
Nie je to tak každý deň, ale každý druhý. Som unavená, bez nálady, nič ma neteší.
Vplýva na to počasie, keď svieti slnko, mám energiu a chuť.
Dnes som ako " vybľutá rezanka".... skúšala som prechádzku, z posledných síl som cvičila, bola som na nákup, dala som si dobré jedlo, dobrú kávu, urobila som si radosť. Aj také dni sú...
Vyluč určite kávu a aj zelený čaj , podporujú myslenie ,nabudzuju mozog a to teraz určite nepotrebuješ. .nejedz sladké a ani ovocie, potrebuješ relax a oddych,vypnúť trošku,poplakat si kľudne,porozprávať sa s niekým a ak nieje s kým..pomôže aj psychológ...veľa vitamínov,vody a prechádzky.Urcite sa ti časom polepší,aj keď máš ťažké obdobie...poznám to,tiež mi nieje práve zdravotne najlepšie a pred pár rokmi som prišla o rodičov,život je niekedy krutý,ale treba si ho aspoň skúsiť vylepšiť...
@minenkaa ja som unavená a bez nálady a na sex ani nepomyslím. A je kopec žien, ktoré na sex nepomyslia z rôznych dôvodov. Vymyslím. Ak prídeš o prácu, chceš sexovať? Keď ti zomrie najbližší človek, chceš sexovať? Keď prídeš po X rokoch o muža /rozchod/, chceš sexovať? Keď ochorieš vážne, myslíš na sex? Keď si v prechode, zachráni ťa sex? Keď máš doma problémy a nevieš, kde ti hlava stojí, je sex riešením. Myslím, že je mnoho žien, ktoré na sex nepomyslia.
@anonym_autor tiez nechapem tym sexualnym odpovediam.Mozno si myslia ze ake su vtipne.Jasne ze sex nie je recept na vsetko plus kazda v tom nemusi mat pasiu.Ale ak je to dlhodobe taky stav tiez si myslim ze skor depresia toto asi nebude len zla nalada
Vyluč určite kávu a aj zelený čaj , podporujú myslenie ,nabudzuju mozog a to teraz určite nepotrebuješ. .nejedz sladké a ani ovocie, potrebuješ relax a oddych,vypnúť trošku,poplakat si kľudne,porozprávať sa s niekým a ak nieje s kým..pomôže aj psychológ...veľa vitamínov,vody a prechádzky.Urcite sa ti časom polepší,aj keď máš ťažké obdobie...poznám to,tiež mi nieje práve zdravotne najlepšie a pred pár rokmi som prišla o rodičov,život je niekedy krutý,ale treba si ho aspoň skúsiť vylepšiť...
@petra8786 práveže zelený čaj upokojuje
Vtedy čakám kedy to prejde.. občas si porevem, občas si ponadavam na veci čo ma stvu.. zhlboka dýcham.. a potom dôjdu deti a už nemám čas myslieť na to, že mi bolo smutno...
Ja si poviem,že bude aj horšie a treba s tým proste žiť
Ja sa na nikdy nenudím ale ak chcem mať "pokoj" tak určite dobrý film,hudba a keď sa dá maľujem obrazy
@anonym_d167b5 sex nie je liek. A ak máš zdravotné problémy ženského charakteru, tak na sex ani nepomyslíš. Možno sa ti to bude zdať zvláštne, ale nie všetky ženy sa idú potrhať po sexe, špeciálne v prechode.
@anonym_autor som uz po prechode a chuť na sex stále rovnaká. Pre mňa sú to výhovorky ze prechod
@anonym_autor som uz po prechode a chuť na sex stále rovnaká. Pre mňa sú to výhovorky ze prechod
@anonym_89dc2f tak vies kazda ma iny apetit a nebavi ju hopsat na konovi.Ked to mam slusne napisat.Nechapem co je na tom nepochopitelne.Niektore by pretiahli aj kona a ine su miernejsie.Lenze takym naruzivym je to zbytocne vysvetlovat toto nikdy nepochopia.Ja zas nechapem tie naruzive co na tom vidia.Skor to cloveka unavy ako doda energiu
@anonym_89dc2f tak vies kazda ma iny apetit a nebavi ju hopsat na konovi.Ked to mam slusne napisat.Nechapem co je na tom nepochopitelne.Niektore by pretiahli aj kona a ine su miernejsie.Lenze takym naruzivym je to zbytocne vysvetlovat toto nikdy nepochopia.Ja zas nechapem tie naruzive co na tom vidia.Skor to cloveka unavy ako doda energiu
@anonym_721dc3 stačí ked nebudeš hovoriť za všetky
@anonym_721dc3 stačí ked nebudeš hovoriť za všetky
@anonym_89dc2f ja nehovorim za vsetky ale za seba.A poznam vela takych zien pre ktore nie je sex alfa a omega v zivote a predstav si ze aj muzov.To je prekvapko co?
@anonym_89dc2f ja nehovorim za vsetky ale za seba.A poznam vela takych zien pre ktore nie je sex alfa a omega v zivote a predstav si ze aj muzov.To je prekvapko co?
@anonym_721dc3 to je jasné 😉
@svetlonos ja som so svojou prácou v pohode. Len ak prídeš o blízkych ľudí / rodičov, do toho sa rozídeš s človekom, s ktorým si strávila dekádu a ešte ani zdravie nie je úplne ok, tak sa to jednoducho odrazí na somatike.
@anonym_autor najprv som ti chcela napísať, že si dám Mg. Ale po tom všetkom, čo si napísala..., ja by som si dopriala čas na smútok a plač. Myslím, že v takejto situácii je to ozaj vhodné. A keď sa vyplačeš, tak si daj Mg. Niekedy sú ťažké chvíle. Možno by si mohla maľovať alebo pracovať s hlinou, hrať na hud. nástroji, nájsť si nejakú činnosť ako terapiu. ❤
Ked mam taketo dni,tak sa skludnim,stisim,relaxujem. Pozriem si film alebo len tak lezim a relaxujem. Ale ja nemavam negativne myslienky,lebo viem,ze je to len obdobie a prejde to. A ja si rada polenosim,takze mne vobec nevadi,ze som ako matoha. Aj dnes som mala taky den. Cely den v posteli pri filmoch. Jedine,na co som sa zmohla, bolo zapnut a vylozit pracku.
@anonym_autor aj v také dni je sex najlepší, sex je liek
@anonym_d167b5 Ha ha keď to píše anonym ,tak to tak aj bude 😂😂😂

@svetlonos ja som so svojou prácou v pohode. Len ak prídeš o blízkych ľudí / rodičov, do toho sa rozídeš s človekom, s ktorým si strávila dekádu a ešte ani zdravie nie je úplne ok, tak sa to jednoducho odrazí na somatike.
@anonym_autor
mas pravdu, v podstate si prisla asi v kratkom case o 3 najblizsich ludi, to da zabrat poriadne. Prajem ti nech opeť najdes silu, chut aj radosť do zivota a nech sa ti vrati aj energia ❤️