icon

Emočné sklamanie z darčekov od blízkych

Včera o 07:37

Ahojte, som dospelá žena, v dospelom veku. Nikdy som si na darčekoch nezakladala, vždy som radšej dávala ako prijímala a v darčekoch som bola vždy štedrá. A neviem, čo sa stalo, čo sa zmenilo, prečo je to tak, netuším. Možno preto, že už dôležitých ľudí v živote nemám (rodičia), neviem, netuším. Každopádne som dostala od manžela darčeky a priznám sa, som sklamaná. A nerozumiem svojmu postoju, veď na darčekoch nezáleží... a nikdy mi nezáležalo. Dostala som sprchovací gél, sviečku, ponožky, papuče a nočnú košeľu. Mám pocit, akoby som mala 70r, to sa dáva seniorom, aby mali do nemocnice. Iné Vianoce mi vždy dával parfém, nejakú kozmetiku, kabelku (tým nemyslím drahú), poukážky niekde, hodinky, dostala som kávovár, alebo teplovzdušnú fritézu apd. Ale teraz toto. Mám pocit, že tie veci boli kúpené niekde u vietnamca, alebo niekde na trhu. Prečo človek cíti takéto sklamanie? Nerozumiem sama sebe.

Strana
z7
anonym_37ea45
Dnes o 17:09
@anonym_05b0e2

Nekupoval darčeky milenke a tebe narýchlo,len aby niečo bolo?
Tiež som tento rok vianoce prerevala,v januári máme rozvod ,boli to maše posledné vianoce,všetko som sama nachystala,nepomohli ani dospelé deti ani nikto a kým som sa šla ibliekať,všetci čakali pri stole a mne vyhradili miesto až na konci stola.Mňa to tak urazilo a sklamalo ,že sa mi celú večeru kotúľali slzy ,jesť mi nepustilo a kým kstatní rozbaľovali darčeky,na ktorých som si dala záležať,ja som revala v spálni.Ani neviem,čo som dostala,doniesli mi do spálne tašku,kde bola deka a mixér - sen každej ženy pod 🎄 .Ešte teraz mi idú slzy,keď to píšem .
Nie,nie si nevďačná ,plne ťa chápeme viaceré.

@anonym_05b0e2 tolko bolesti v jednom prispevku 😥prajem ti nech si este stastna

srdeenko19
Dnes o 17:34
@anonym_05b0e2

Nekupoval darčeky milenke a tebe narýchlo,len aby niečo bolo?
Tiež som tento rok vianoce prerevala,v januári máme rozvod ,boli to maše posledné vianoce,všetko som sama nachystala,nepomohli ani dospelé deti ani nikto a kým som sa šla ibliekať,všetci čakali pri stole a mne vyhradili miesto až na konci stola.Mňa to tak urazilo a sklamalo ,že sa mi celú večeru kotúľali slzy ,jesť mi nepustilo a kým kstatní rozbaľovali darčeky,na ktorých som si dala záležať,ja som revala v spálni.Ani neviem,čo som dostala,doniesli mi do spálne tašku,kde bola deka a mixér - sen každej ženy pod 🎄 .Ešte teraz mi idú slzy,keď to píšem .
Nie,nie si nevďačná ,plne ťa chápeme viaceré.

@anonym_05b0e2 😓😓😓 neskutočne smutné. Mám slzy v očiach, len to čitam.
Veľa, veľa síl Ti želám a neskôr aj lásku od muža, takú, akú si zaslúžis 💚♥️

Strana
z7