Mám pokazený Silvester
Som taká nešťastná. Vyše roka sa snažíme a muž ide 8.1. na spermiogram. Som sa ho len v aute keď sme išli na ohňostroj opýtala, že o kolkej to má. A on zvreskol na mňa že o 12:30. Úplne akokeby ho tým obtazujem a on to ani nechcel. Jedine čo som chcela aby sme mali budúci rok bábätko. Uz nemám chuť sa s ním ani rozprávat. Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť a tak a potom zrazu z ničoho nič sa takto zachová. Mám pokazený Silvester aj nový rok 😢
No on dieťa najprv nechcel potom som ho presvedčila ale to už bolo pred rokom a už som myslela, že sa naozaj teší. Ale zjavne to len hral. Sám hovoril, že ho už chce ale no neviem.
@anonym_autor a to si nevedela pred svadbou,že on dieťa nechce??
Ty si ho do toho dotlačila
"Jedine čo som chcela aby sme mali budúci rok bábätko." ale to chceš iba ty......
To vazne sa Ta TOTO dotklo? To je ze nic...
No on dieťa najprv nechcel potom som ho presvedčila ale to už bolo pred rokom a už som myslela, že sa naozaj teší. Ale zjavne to len hral. Sám hovoril, že ho už chce ale no neviem.
@anonym_autor tak zrejme nechce vôbec len nevie ako TI to ma povedať.Možno tam ide iba preto že chceš TY. ON možno by ani nešiel.Nechcela by som byť s takým ak TY chceš dieťa ON nie nie je o čom.Načo trapiš seba aj jeho.A ked si vedela kedy tam ide načo otravuješ a vypytuješ sa načo to je dobre.
Chcela som len od neho aby ma podporil povedal niečo, že tiez to chce alebo proste hocičo len som nečakala toto. Pre mňa je to veľmi dôležité a pre neho mám pocit, že nie. A to sa ma dotklo veľmi.
@anonym_autor ON podľa toho čo píšeš dieťa nechce vôbec.Možno aj vie že dieťa mať nemôže je neplodný a nechcel TI to povedať.Aj to sa môže stať.
@anonym_autor este raz ti poviem ako zena co si presla ivf. Necakaj ze to bude prezivat ako ty, necakaj ze ta bude podporovat a rozpravat ako sa to podari, necakaj ze bude s tebou ocikavat testy a alebo ti pichat injekcie. Necakaj podporu ani ze si s tebou poplace ked to nevyjde.
@really8 a máš dieťatko
a nie si už tehotná že si taká precitlivena? 🤦♀️
@13uzivatelka11 čo ja viem aj mňa by to zamrzelo. Nie každý sme necita
@anonym_autor ale prosím ťa, po polnoci z teba tak vypráši dušu, že 8.1. o 12:30 žiadny spermiogram nebude treba.
Bábo príde, ked to prestanes riešit. Sama som priklad az 2x 😀 Lieky, injekcie, vysetrenia a ked sme sa na to vykaslali, potom to prislo. A muzovi daj pokoj, podla mna je nervozny z toho vysetrenia.
@alickapusinka to je otazka?
@really8 hej lebo ak sa ti podarilo tak sa tešim veľmi s tebou u mna take ženy su hrdinky čo musia prežiť.
To kde je o 21h ohňostroj? Že ste sa stihli povadiť a ty ho aj prerevať
Neviem čo si očakávala, to je ako na narodeniny sa pýtať oslávenca kedy pôjde na kolonoskopiu. 🙃 Proste, prečo? Ak od začiatku nechcel dieťa, bol do toho “natlačený” tak prečo sa čuduješ že nemá entuziazmus chodiť po vyšetreniach a ešte to rozoberať v rámci bežnej konverzácie.
Empatia nula bodov u teba, ľutujem ho. Je Silvester, tešíte sa na ohňostroj a idete tam a ty sa ho opýtaš toto čo ho trápi celý rok. To je rovnaké ako keby ty máš narodeniny, prinesie ti tortu a chceš sfúknuť sviečky a on sa ťa opýta kedy ideš na kontrolu do reprodukčného centra?
Má to 8.1. a Ty sa dnes pýtaš o koľkej? Na čo? Veď je to až o týždeň.
@really8 hej lebo ak sa ti podarilo tak sa tešim veľmi s tebou u mna take ženy su hrdinky čo musia prežiť.
@alickapusinka ano podarilo. Dakujem.
podľa mňa moc tlačíš , že bábo tento rok. to sa nemusí podariť o 3 roky. čo potom budeš robiť.
dávaš si nereálne ciele alebo ťažko dosiahnuteľné.
Ja som bola tiez nevrla a protivna k partnerovi, ked sme sa snazili. A problem bol vo mne...
@anonym_autor ja chápem, že ťa to zranilo, ale mohlo to zraniť aj jeho. Nemá pocit že riešiš len toto? Nemá dôvod mať pocit, že ak by náhodou zo spermiogramu vyplynulo, že deti mať nemôže, tak že by to otriaslo vašim vzťahom, tvojou oddanosťou jemu? Príde mi desivé, ak by môj manžel v prípade mojej neplodnosti zvažoval opustiť ma...
Na druhej strane... Píšeš, že si ho presvedčila na dieťa... A tiež že "Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť a tak..." - to používate snaženie sa o dieťa ako nejakú formu vzájomného úplatku? Ako k tomu prichádzate, že keď niečo chce od teba, tak sa dotknete témy snaženia o dieťa? On niečo chce, a obalí to tým, že začne hovoriť o deťoch a pomedzi to predostrie to čo chce? Alebo niečo chce a ty sa spýtaš na dieťa, on sľúbi snahu, a ty mu teda splnia jeho žiadosť? Fakt by ma zaujímalo, ako sa toto dá spojiť. Za mňa je to red flag.
Chcela som len od neho aby ma podporil povedal niečo, že tiez to chce alebo proste hocičo len som nečakala toto. Pre mňa je to veľmi dôležité a pre neho mám pocit, že nie. A to sa ma dotklo veľmi.
@anonym_autor V jeho situácii potrebuje podporu aj on.Mozno ste mohli dnes túto tému nechať tak.Lahko sa môže stať, keď budete tlačiť na pílu, že stratí chuť nie len na plodenie,ale celkovo na intímne spolužitie
@anonym_autor ja chápem, že ťa to zranilo, ale mohlo to zraniť aj jeho. Nemá pocit že riešiš len toto? Nemá dôvod mať pocit, že ak by náhodou zo spermiogramu vyplynulo, že deti mať nemôže, tak že by to otriaslo vašim vzťahom, tvojou oddanosťou jemu? Príde mi desivé, ak by môj manžel v prípade mojej neplodnosti zvažoval opustiť ma...
Na druhej strane... Píšeš, že si ho presvedčila na dieťa... A tiež že "Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť a tak..." - to používate snaženie sa o dieťa ako nejakú formu vzájomného úplatku? Ako k tomu prichádzate, že keď niečo chce od teba, tak sa dotknete témy snaženia o dieťa? On niečo chce, a obalí to tým, že začne hovoriť o deťoch a pomedzi to predostrie to čo chce? Alebo niečo chce a ty sa spýtaš na dieťa, on sľúbi snahu, a ty mu teda splnia jeho žiadosť? Fakt by ma zaujímalo, ako sa toto dá spojiť. Za mňa je to red flag.
@any_soj áno je to presne tak ako píšeš. Úplne si to vystihla.
Nemám z neho pocit, že mu na tom záleží. Sľubil mi, že obmedzí fajčenie ale kde vyfajcuje jednu za druhou. A berem to pokazde ako výsmech mne a mojim snom do tváre.
Nemám z neho pocit, že mu na tom záleží. Sľubil mi, že obmedzí fajčenie ale kde vyfajcuje jednu za druhou. A berem to pokazde ako výsmech mne a mojim snom do tváre.
@anonym_autor tak si nájdi iného muža
úbohé dieťa, ktorému dá život takýto manželský pár....
veď vy sa už teraz žeriete a ty chceš ešte "pracovať" na dieťati? vážne? uvedomuješ si, že váš vzťah je na hovno? ty mu vyslovene lezieš už na nervy, zrejme všetko plánuješ, asi má aj rozvrh hodín, kedy môže, kedy nie.... bodaj by mu to neliezlo na nervy. a lezie mu to asi až tak, že už si ťa ani neváži. lebo ty si nevážiš jeho.
Vyše roka sa snažíte a muž ide 8.1 na spermiogram. Čiže rok počúva , ako sa vám nedarí, ako nemáte dieťa a ty ešte aj dnes riešiš spermiogram? A ešte robíš zo seba chuderu, že ti on zničil Silvester? Zničila si si ho ty a nie len sebe, ale aj jemu. Veľa manželstiev skončí, ked sa snažia o dieťa a nedarí sa a žena sa zmení na ,,psychopatku" , ktora rieši len ovuláciu a plodenie detí. Pred manželstvom ste sa o deťoch nebavili, keď si ho musela presviedčat? Bud deti chceme, alebo nie. Žiadne presviedčanie.
@anonym_autor No moj muž to mal opačne tiež sa snažil o dieta sam chodil po lekaroch a jeho ex mu klamarala že neberie antikoncepciu boli spolu 12 rokov a žiadne dieťa nemali, potom stretol mna a za 3 mesiace som bola tehotna a to mi hovoril furt o umelom oplodneni a že ma len 20% a bum....ale my sme aj 5x za deň a keď mi povedal že asi je neplodný tak sme sa vyšantili..😀 zmena partnera robí zázraky.....fajčiara už nikdy viac by som nechcela....
No ak každý deň počúva o dieťati už rok,tak sa nečudujem. Daj si s tým pokoj,lebo ani toho 8meho nepôjde.
@anonym_autor to máš tak keď s aupnes na decko s len ho s tým otravujes..na čo
@anonym_autor No z toho celeho, co pises, a najma z vety "Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť", mi pride, ze on to dieta stale az tak nechce a urcite nie tak velmi ako ty. A ty mozno stale cakas, kym sa to v nom zmeni a z toho si vlastne deprimovana. Aj na otazku o spermiograme si vlastne nechcela realne odpoved o case, ale hlavne nejaky dovetok, ktorym by vyjadril tuzbu po dietati.
Chcelo by to nejaky uprimnejsi rozhovor o tom, ako veci su. A ak nebude tuzba po dietati rovnaka, tak by som zvazovala, ci v tom pokracovat. Lebo mnohe zeny, co takto muzov presvedcili, nakoniec zistia, ze ani po narodeni dietata sa ich partner nejde kvoli dietatu pretrhnut a to je este smutnejsie potom.
@anonym_autor Boze....
Ty nepoznas chlapske ego?
Ozaj "vhodne" nacasovana otazka...
Sli ste na ohnostroj a ty na Silvestra zavalis toto?
To bolo pre teba v tej chvili take dolezite.
Citam tu dnes uz tretiu takuto temu...
Kde zena place,lebo pokazeny Silvester.
Ale pricinou je prave ta zena...
Na Silvestra/alebo inch sviatkoch,ci oslavach,/ neriesim veci,ktore neovplyvnim,hpci mi mozno vadia...nezacinamneprijemne temy...poznamsvojho muza a presnne viem,co by ho rrozladilo.
Tak na co by som probokovala???
Vystihnem chvilu inokedy,a v klude si to vydiskutujeme.
Vsak musis aj vediet odhadnut,kedy sa to hodi..zvlast,ak sa vam nedari a tato tema je ocividne pre tvojho muza neprijemna

No ja som sa raz opýtala on hnusnym tónom odpovedal a potom ešte raz, že prečo tak so mnou hovoril som sa opýtala . Potom to hnusné zakričal ešte raz 😢 Ten ton bol proste hnusný akoby som ho tým obťažovala.
@anonym_autor no ja by som asi na teba zvreskla tiež, To si skutočne musela riešiť dnes? Šibe ti? A na čo vlastne potrebuješ vedieť, o koľkej to má. Hádam nemá päť rokov, tak vie, je mu to nepríjemné, obáva sa, ako to dopadne. Veď si to otoč opačne, keby teba o týždeň čakalo vyšetrenie, kde sa môže ukázať (samozrejme aj nemusí), že si neplodná, mátalo by ťa to denne a ešte by ti to niekto pripomínal na Silvestra? Možno sa vám nedarí práve preto, lebo príliš tlačíš na pílu. Skús to na nejaký čas v rámci možností hodiť za hlavu a nie to ešte rozoberať dnes a očakávať, že sa o tom budete baviť. Nie on pokazil Silvestra tebe ale zrejme ty jemu