Mám pokazený Silvester
Som taká nešťastná. Vyše roka sa snažíme a muž ide 8.1. na spermiogram. Som sa ho len v aute keď sme išli na ohňostroj opýtala, že o kolkej to má. A on zvreskol na mňa že o 12:30. Úplne akokeby ho tým obtazujem a on to ani nechcel. Jedine čo som chcela aby sme mali budúci rok bábätko. Uz nemám chuť sa s ním ani rozprávat. Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť a tak a potom zrazu z ničoho nič sa takto zachová. Mám pokazený Silvester aj nový rok 😢
@anonym_autor a mozno mu uz s tym ides na city, mozno sa sam boji ako ten spermiogram dopadne a ma strach zo zlych vysledkov... Nie, nepokazil ti ani Silvester an cely buduci rok. Trosku sa spamataj aj ty, nie je to len tvoj problem, je to vas problem a spolocny, zacnite o tom otvorene komunikovat, aj o svojich obavach ked to dobre nedopadne
nieco take vytvara vo vas oboch napatie. mozno dnes, v sviatocny cas chce uz od toho napatia vypnut a nezaoberat sa tym.
Mňa sa to dotklo a mám pocit, že som na to trápenie, že sa nedarí zostala sama. Že vlastne mu je to jedno. Taký som z toho mala pocit.
@anonym_autor to musite riesit aj dnes, zabudni na to a uzivaj si den.
Jedine čo bolo pri tom ohňostroju, že mi bolo do plaču. Aj mi tiekli slzy ešte, že tam bola tma.
Nemas co ine na praci len ho stresovat aj na Silvestra?Chlapi su na toto citlivejsi asi mu uz lezies na nervy.Nic ti nepokazil,pokazila si si sama.Nijak zle sa nezachoval asi by som tiez vyletela na teba.
a nie si už tehotná že si taká precitlivena? 🤦♀️
Jedine čo bolo pri tom ohňostroju, že mi bolo do plaču. Aj mi tiekli slzy ešte, že tam bola tma.
@anonym_autor si trosku labilna. Muzi to ze sa nedari prezivaju inak ako zeny. V tomto nie je muz tvoj partak.
Mňa sa to dotklo a mám pocit, že som na to trápenie, že sa nedarí zostala sama. Že vlastne mu je to jedno. Taký som z toho mala pocit.
@anonym_autor hlavne sa o tom porozprávaj s manželom.. ..my na MK Ti dáme podporu, ale hlavné je aby to klapalo vám dvom..
No ja som sa raz opýtala on hnusnym tónom odpovedal a potom ešte raz, že prečo tak so mnou hovoril som sa opýtala . Potom to hnusné zakričal ešte raz 😢 Ten ton bol proste hnusný akoby som ho tým obťažovala.
Paneboze zenska spamataj sa.Nedas mu pokoj ani dnes?Rob mu sceny a slzave udolie a vykasle sa ti na to uplne.Precitlivela si az to nie je pekne.
A inokedy sa správa úplne príkladne? Prvýkrát ti takto odpovedal?
No on dieťa najprv nechcel potom som ho presvedčila ale to už bolo pred rokom a už som myslela, že sa naozaj teší. Ale zjavne to len hral. Sám hovoril, že ho už chce ale no neviem.
No ja som sa raz opýtala on hnusnym tónom odpovedal a potom ešte raz, že prečo tak so mnou hovoril som sa opýtala . Potom to hnusné zakričal ešte raz 😢 Ten ton bol proste hnusný akoby som ho tým obťažovala.
@anonym_autor ty asi as chvile, ked si prijemna ako osina v zadku. Myslis si, ze je uplne krepy a nevie kedy tam ma prist? Akurat cestou na oslavu konca roka mu budes pripominat, co ma zariadit o tyzden? Ukludni sa. A nielen dnes, ale vo vseobecnosti sa ukludni, lebo ten spermiogram moze dopadnut katastrofalne. Pocitas aj s tym? Potom co? Zrutis sa?
@anonym_autor ty asi as chvile, ked si prijemna ako osina v zadku. Myslis si, ze je uplne krepy a nevie kedy tam ma prist? Akurat cestou na oslavu konca roka mu budes pripominat, co ma zariadit o tyzden? Ukludni sa. A nielen dnes, ale vo vseobecnosti sa ukludni, lebo ten spermiogram moze dopadnut katastrofalne. Pocitas aj s tym? Potom co? Zrutis sa?
@viestta no máš pravdu čakala som, že to trošku rozoberieme. Že povie, že sa to podarí v novom roku alebo proste povie niečo pekné na to.
@anonym_autor pravdepodobne sa ho to pytas furt a nemelies o nicom inom len o dietati a jeho spermiograme
Prestan
Pokazila si mu silvester a novy rok tiez takze ste si kvit
No on dieťa najprv nechcel potom som ho presvedčila ale to už bolo pred rokom a už som myslela, že sa naozaj teší. Ale zjavne to len hral. Sám hovoril, že ho už chce ale no neviem.
@anonym_autor jaj, ty si ho presvedcila, ze ma dieta chciet... Nema on pocit, ze je len darca spermii a ked v tomto smere zlyha, tak bude zbytocny?
Chcela som len od neho aby ma podporil povedal niečo, že tiez to chce alebo proste hocičo len som nečakala toto. Pre mňa je to veľmi dôležité a pre neho mám pocit, že nie. A to sa ma dotklo veľmi.
Muži rozmýšľajú úplne inak ako ženy ... tí riešia to, čo je teraz ... daj mu pokoj, za mňa si vám Ty sama pokazila Silvestra, lebo to zrejme riešiš furt, nie len dnes ... ako ufňukané dieťa mi prídeš.
Tak ti treba, to aspon sviatky nevieš dať pokoj?
@anonym_autor si precitlivena. Riesit cestou na ohnostroj v aute s chlapom kedy ma 8.1. spermiogram mi pripada ze uz na nic ine nemyslis. Naco ti bola tato informacia 31.12. ked idete na ohnostroj? Kebyze to ma o 9tej rano tak.sa otocite a idete domov? Tiez by som vyletela.
Chcela som len od neho aby ma podporil povedal niečo, že tiez to chce alebo proste hocičo len som nečakala toto. Pre mňa je to veľmi dôležité a pre neho mám pocit, že nie. A to sa ma dotklo veľmi.
@anonym_autor este raz ti poviem ako zena co si presla ivf. Necakaj ze to bude prezivat ako ty, necakaj ze ta bude podporovat a rozpravat ako sa to podari, necakaj ze bude s tebou ocikavat testy a alebo ti pichat injekcie. Necakaj podporu ani ze si s tebou poplace ked to nevyjde.
@anonym_autor Podľa mňa ho to trápi že sa vám nedarí mať bábätko. On ti to nepovie priamo, že ho to trápi lebo muži o takých veciach nehovoria nahlas.
Možno mu nie je príjemné také veci riešiť na Silvestra.
On sám je z toho asi nervózny. On chce vypnúť zabaviť sa a neriešiť starosti.
Kriste...stCi mi par vyrokov od teba a mam dost.
Fakt zvládneš dieta ? Ked ta toto dokáže tak rozcitit? Vieš, deti nie su len slniečka a dúhy, maju tiez nálady a rôzne additudes, rovnako ako muzi/ludia.
Muž sa môže cítiť po silným tlakom . Možno by bolo dobré v tomto smere zvoľniť
@anonym_autor ale prosím ťa, po polnoci z teba tak vypráši dušu, že 8.1. o 12:30 žiadny spermiogram nebude treba.
"čakala som, že to trošku rozoberieme. Že povie, že sa to podarí v novom roku alebo proste povie niečo pekné na to."
😃😃😃
Nememu decku ani vlastna mat nerozumie.
Taketo ocakavania maj od kamosky.
Alebo mu povedz narovinu ci cakas.
"Peter o kolkej to mas 8.1. spermiogram?"
"O 12:30"
"Peter a povedz na to nieco pekne".
😃 Ale to neodporucam. Crazy. Aj ja by som kukala ze wtf?
Nehnevaj sa, Silvester si si pokazila sama, aj manželovi.
@anonym_autor si precitlivela otrava
Necudujem sa, ze ti odvrkol..byt na jeho mieste tak ta vysadim pri najblizsej mhd a dojdi si domov busom a vycisti si hlavu

@anonym_autor nervózny je, že problém otehotnieť môže byť on.. ..to bude dobré, pokoj sa😉