icon

Mám pokazený Silvester

Včera o 20:46

Som taká nešťastná. Vyše roka sa snažíme a muž ide 8.1. na spermiogram. Som sa ho len v aute keď sme išli na ohňostroj opýtala, že o kolkej to má. A on zvreskol na mňa že o 12:30. Úplne akokeby ho tým obtazujem a on to ani nechcel. Jedine čo som chcela aby sme mali budúci rok bábätko. Uz nemám chuť sa s ním ani rozprávat. Keď niečo chce odomna tak hneď, že sa budeme snažiť a tak a potom zrazu z ničoho nič sa takto zachová. Mám pokazený Silvester aj nový rok 😢

Strana
z3
anonym_0f588f
Dnes o 08:44
@anonym_autor

No ja som sa raz opýtala on hnusnym tónom odpovedal a potom ešte raz, že prečo tak so mnou hovoril som sa opýtala . Potom to hnusné zakričal ešte raz 😢 Ten ton bol proste hnusný akoby som ho tým obťažovala.

@anonym_autor no zjavne ti to niekto musí povedať polopate. On to dieťa nechce a lezieš mu s tým už na nervy. Buď sa s tým zmier alebo si nájdi takého, čo po rodine túži tak ako ty.

kinats
Dnes o 09:10

Jasne: vytvaraj na neho tlak, to "urcite pomoze", vobec nebude mat dojem zlyhania a ze ked sa to nepodari podla tvojich predstaj je to len jeho chyba. Ja by som uz s tebou ani ne ten ohnostroj nesiel, co viac sa dalo pokazit. Nase neznestvorenia zabudate , za aj muzi maju city.

1sally12
Dnes o 10:01

Bože načo vy dvaja chcete dieťa🙏 evidentne ho chceš len ty.

anonym_d9af2f
Dnes o 10:05
@anonym_autor

No on dieťa najprv nechcel potom som ho presvedčila ale to už bolo pred rokom a už som myslela, že sa naozaj teší. Ale zjavne to len hral. Sám hovoril, že ho už chce ale no neviem.

@anonym_autor nerob si s ním dieťa. Nemá chuť na dieťa, ani na všetko okolo toho. Nie si čudná, on sa správa nevhodne.

any_soj
Dnes o 12:31
@anonym_autor

@any_soj áno je to presne tak ako píšeš. Úplne si to vystihla.

@anonym_autor no tak to ma mrzí... Myslím, že skôr ako na dieťati, by ste mali pracovať na vzťahu...

anonym_bbd577
Dnes o 12:33

@anonym_autor no ak si priznala, ze je to tak, ako pise @any_soj, tak ste na tom velmi zle. Taketo podmienovanie, ze ked chcem toto, tak ten druhy slubi, ze bude chciet dieta a naopak, je uplne chore, a je len dobre, ze do takehoto vztahu to dieta neprichadza. Ved by trpelo len to dieta.
Tu nie je na vine len chlap sam, ale aj Ty so svojim tlacenim. Dieta musia chciet obaja, uprimne, sami od seba a spolocne. Lebo je to velky zavazok.

alickapusinka
Dnes o 12:34
@really8

@alickapusinka ano podarilo. Dakujem.

@really8 jej super som strašne rada fandím takým mamičkam užasne som veľmi rada aj za teba.

motylik2559
Dnes o 15:04
@anonym_autor

No ja som sa raz opýtala on hnusnym tónom odpovedal a potom ešte raz, že prečo tak so mnou hovoril som sa opýtala . Potom to hnusné zakričal ešte raz 😢 Ten ton bol proste hnusný akoby som ho tým obťažovala.

@anonym_autor Ahoj a nepilis mu tym usi az moc casto? Pozri, chapem tvoju tuzbu po dietati, ale ak ho tym perujes dost casto-touto temou, tak ten chlap sa nema ani kedy uvolnit a vyventilovat. A nehnevaj sa na mna co napisem, ale zrejme si chcel uzit aspon na Silvestra zabavu a neriesit ziadne dolezite veci v ten den. Naco sa ho take veci pytas na Silvestra? Ja sa necudujem,ze vybehol pokial sa o tych veciach zmienujes casto a ine veci uz ani neriesis okrem tohto a on uz ma nervy na dranc,lebo nevie sam dopredu ako co dopadne s nim a sam ma podvedome z toho uz nervy. Ved sa ukludni a nebud taka precitlivena, chapes len seba, ale mala by si sa vzit aj do jeho pozicie, kedze na toto ste dvaja (aj on ma city, aj on moze mat obavy, aj jemu moze tvoje kvilenie za tuto temu uz pretekat pohar).

bomba36
Dnes o 15:07

@anonym_autor celkom nechápem v akom kontexte a na akú riť vlastne sa na Silvestra cestou na ohňostroj pýtaš chlapa, o kedy a o koľkej presne má spermiogram.

mandzula
Dnes o 15:13

Tvoj muz je hovado. Nevidim dovod, aby na teba vrieskal. Ale vidis, aj priroda vie, ze si s nim dieta robit nemas a este navyse ked ho do toho musis tlacit. A velmi sa cudujem tym, ktore jeho spravanie obhajuju. Asi je podla nich v poriadku, ked bude vrieskat po dietati, ked bude otravne. Zvlastna metrika a logika. A este by ma zaujimalo, preco cesta na ohnostroj nie je vhodnym casom na riesenie aj takychto otazok. Ci vtedy sa riesi len farba svetlic a co sa bude pit?

zuzubb007
Dnes o 15:19

Ešte aj cez sviatky ho týmto otravuješ, to robíš veľmi zle, ak silou mocou do toho tlačíš, bacha na to aby sa to neotocilo v tvoj neprospech, chlapi nemajú radi takéto tlaky a neustále počúvanie dookola, nepokazil to Silvestra on ale ty sama, nechápem prečo ťa napadlo toto rovno vyťahovať

tom_i
Dnes o 15:28

Ja byť chlap a cestou na ohňostroj sa má hento pýtaš vystúpim z auta a idem si po svojom. Mohla by si rumázgať koľko chceš. Keď sa nespamätáš dopadne to zle. Netlač na pílu, ale buď manželka, milenka a priateľka. Nie harpia

anonym_06adb9
Dnes o 15:38

@anonym_autor este ani nemate dieta a takto komunikujete? On zareagoval akoby si mu s tym dietatom liezla na nervy. Ty aj rozpravas o niecom inom ako o tomto? Ja vidim buduce problemy; mali by ste pockat

tom_i
Dnes o 15:41
@anonym_autor

Nemám z neho pocit, že mu na tom záleží. Sľubil mi, že obmedzí fajčenie ale kde vyfajcuje jednu za druhou. A berem to pokazde ako výsmech mne a mojim snom do tváre.

@anonym_autor hlavne mu už nikdy netrep o fajčení. Pôjde na vyšetrenie a tam sa uvidí. Inak mám známu, ktorá s manželom teda dnes už ex vyšetrenia podstúpili a zistilo sa, že oni dvaja spolu nebudú mať nikdy deti... Vydala sa 2x s dnes už opäť ex mala jedno dieťa a po 2och rokoch chcela ďalšie a toľko na neho tlačila, že je už ex.

Strana
z3