Na Vianoce budem sama. Je na tom ešte niekto podobne?
Téma: Na Vianoce budem sama, je tu ešte niekto na tom podobne?
Ahojte, na Vianoce budem sama, ešte s MS, čiže asi zalezená pod deku s čajom v ruke pri seriály. Ani nepečiem, ani nevarím, podusím si rybu, šalát mám kúpený. Silvester budem veľmi podobne, spať pôjdem o desiatej. Je tu niekto na tom podobne ako ja?
@markusrasford ťažko povedať.. ostala som stará dievka, muž si vybral radšej mamu ako mňa a rodičia tu už nie sú, deti nevyšli. Čo som si navarila, to si aj musím dosýta zjesť.
@anonym_autor ale veď ty za to všetko nemôžeš. Nebuď na seba zlá
@anonym_autor ale veď ty za to všetko nemôžeš. Nebuď na seba zlá
@arianna25 určite si za to môžem sama. Poznáš to, vyberala, preberala, až sama zostala. To som ja. Nehanbím sa za to. Nevrátim čas späť, ani zlé rozhodnutia. Za čo nemôžem, sú odchody mojich blízkych. Ale aj o tom je život. Mala som si to zariadiť inak. Boli to moje voľby, moje rozhodnutia a tak dnes nesiem plnú zodpovednosť za to, kde som a ako som.
tak nebud sama -keby ta to nezozieralo nepises temu .. chod ako dobrovolnik do starobinca k bezdomovcom,detskeho domova- potom uvidis nestastnych ludi kt bojuju ... tvoj zivot je este gombicka
@anonym_b2ef71 pred chvíľkou písala že už má dosť DSS, útulkov ATP. Zrejme sa venovala dobrocinnym veciam a že potrebuje kľud. 🥹
@anonym_b2ef71 pred chvíľkou písala že už má dosť DSS, útulkov ATP. Zrejme sa venovala dobrocinnym veciam a že potrebuje kľud. 🥹
@arianna25 áno posledné mesiace boli také intenzívne, naozaj som veľa času a energie venovala druhým, a teraz potrebujem sa stíšiť, a venovať pár dní iba sama sebe. A dopriať si čas na zahojenie rán.
Jedny Vianoce som bola sama. Syn batoľa išiel otcovi lebo sa striedame na sviatky. Bola som taká chudobná že som bola rada že mám plátok ryby na masle a zemiačky. Pozerala som rozprávky. Ale bola som rada že už nie som s tyranom.
@anonym_autor preto je dobré mať spoločenstvo, kde sa stretávať s ľuďmi. Náš zbor organizuje zborové Vianoce. Takže ľudia čo by boli sami prídu do zboru a všetci sú spolu.
Jedny Vianoce som bola sama. Syn batoľa išiel otcovi lebo sa striedame na sviatky. Bola som taká chudobná že som bola rada že mám plátok ryby na masle a zemiačky. Pozerala som rozprávky. Ale bola som rada že už nie som s tyranom.
@anonym_3719f3 no je smutné a zároveň krásne. Ďakujem za zdieľanie. Verím, že už máš pekný a spokojný život ❤.
@arianna25 určite si za to môžem sama. Poznáš to, vyberala, preberala, až sama zostala. To som ja. Nehanbím sa za to. Nevrátim čas späť, ani zlé rozhodnutia. Za čo nemôžem, sú odchody mojich blízkych. Ale aj o tom je život. Mala som si to zariadiť inak. Boli to moje voľby, moje rozhodnutia a tak dnes nesiem plnú zodpovednosť za to, kde som a ako som.
@anonym_autor možno je niekedy lepšie vyberať a preberať. Časom sa na to budeš dívať inak. Niekto keď nevyberá a nepreberá tak môže mať partnera s mnohými chybami.
@arianna25 áno posledné mesiace boli také intenzívne, naozaj som veľa času a energie venovala druhým, a teraz potrebujem sa stíšiť, a venovať pár dní iba sama sebe. A dopriať si čas na zahojenie rán.
@anonym_autor keď potrebuješ kľud tak si ho dopraj. Vypni hlavu. Zregeneruj sa trochu. Keď treba poplac si, uľaví sa ti. Potom prídu svetlejšie dni. Budeš silnejšia. Dávaj si aj prechádzky. Prevetrala si hlavu.
@anonym_autor Ahojte, tu na modrom koníku mám skupinku Mental Health, kde nájdete príbehy iných s ich psychickými bojmi, rôzne príspevky s radami pri rôznych psychických chorobách, vypočutie, podporu, nádej a aj príspevky pre tých, čo sú na vianoce bez iných. Môžete tam kedykoľvek napísať ako sa cítite, že ste možno len unavení alebo smutní. Kľudne napíšte, aby sme si tam trošku o tom pokecali (ak budete chcieť) a neboli ste úplne osamelí - teda, ak nechcete, niekto je radšej v kľude sám a všetko je to v poriadku❤️🎄https://www.modrykonik.sk/group/13084/
@anonym_autor závidím ti. Tiež by som bol rad sam na sviatky. V kľude, nič neriešiť, s nikým sa nemusíte baviť.

@zara3 iba som ta upozornila, nebolo v tom nic zle, ani ziaden utok, len je to neslusne povedat niekomu ze mu prajes uprimnu sustrast. Lebo co mu prajes tu bolest ktoru preziva? Netreba sa urazat, je to pre tvoje dobro do buducnosti.
@dorizz toto vôbec nerieš. Či praje alebo vyslovuje. Dôležité je, že to myslela od srdca.