Oklamala som svojho muža
Prosím o názor.
@jaskolka nevedela som že niečo hľadal, respektíve že mal ten úmysel ísť sexovať niekde inde, sám mi to prezradil v hneve. Ale že nešiel. A to bolo skôr ako som spravila toto ja, lenže s tým rozdielom že som nešla von s niekým niečo mať. Ani ma to nenapadlo.
Ale áno posrala som to na celej čiare. Teraz budú deti z rozvedenej rodiny a najsmutnejšie na tom je že mojou vinou
@anonym_autor to je jeho ego, ja si nemyslim, ze by to urobil, ale chcel ta len nasrat a dat ti pocitit, ako sa on citi. Je to hlupe aj z jeho strany
@huxy nevymyslel. On to spomínal skorej. On ma upozorňoval, že keď žena nemá chuť na sex lebo je unavená, lebo je taká a onaká,tak chlap si vrzne inde hľadá bokom
@anonym_autor tak ty autorka tiez nie si uplne v poriadku. Hlavne ze su detičky šťastne a tatinko si trtka inde
Ujasni si casovu os.
On planoval neveru, hladal si privaty, chcle ist skusat sex s inou.
Nasledne ty (nevediac o jeho tajnom vyhladavani privatov) si sla tajne na disku s kamoskou, lebo si vedela, ze keby si sa spytala priamo, on ta nepusti (resp. by bol proti).
Potom si este dodatocne dostala napad riesit erekciu kamoskinho frajera na socialnej sieti.
Nasledne tvoj muz robi bordel, ze si ty ta zla a on ti neveri.
On sa vidi ako svatec, ze podviest chcel, ale si to rozmyslel.
Uprimne - on skace ako lopticka, lebo on dobre vie, ze vedome a cielene planoval neveru, a preto ju teraz vidi na kazdom rohu.
Najviac ho serie vedomie, ze aj on mohol byt podvedeny. Ze sa mu to iste vratilo z druheho brehu ako bumerang , ako facka do ksichtu.
A strasne, ale strasne sa mu to zrazu nepaci. Ked by podvedeny mohol byt on.
Ja by som mu na rozvod povedala, ze sa rozviest nechcem. Ale zarovne uz nechcem ostat s chlapom, ktory pokojne mirnix-dirnix sebavedomo povie, ze vedome a cielene hladal privaty na planovanu neveru.
Takze teraz idem rozmyslat, co dalej a co u mna prevazi.
Ze som si vedoma, ze som mu klamala, lebo viem, ze by ma zo ziarlisvosti nepustil na party, ale to, co hrdo vyhlasil o sebe (a este dokonca ako ukazku svojej vernosti, lebo chcel, ale to nakoniec neurobil - ako waw, bravo, ironicky mu tlieskam), zial ukazalo, aky naozaj je.
(Ak si to vymyslel, jeho chyba. S takymito vecami sa nezartuje.).
@anonym_autor tak ty autorka tiez nie si uplne v poriadku. Hlavne ze su detičky šťastne a tatinko si trtka inde
@anonym_480278 povedal že nikde nebol ale že to teraz ľutuje že by ho to menej hnevalo za to čo som spravila
@anonym_480278 povedal že nikde nebol ale že to teraz ľutuje že by ho to menej hnevalo za to čo som spravila
@anonym_autor To je uplne jedno. Je to v jeho povahe. A ty nevies ci ta uz niekedy nepodviedol. Ved urcite za tie tri materské si bola xy krat unavena a taka onaka. Išla by som pre istotu ku gyn na testy
Ja, osobne si myslim, že s tym privatom ťi chcel len ubližit, lebo aj ty si mu ubližila a inak ti nema ako, dať pocitiť tú zradu ktorú citil. Píšeš, že je introvert a to nesedi, že by vyhĺadaval a sttetaval sa s prostitutkamy
Ujasni si casovu os.
Nasledne ty (nevediac o jeho tajnom vyhladavani privatov) si sla tajne na disku s kamoskou, lebo si vedela, ze keby si sa spytala priamo, on ta nepusti (resp. by bol proti).
Potom si este dodatocne dostala napad riesit erekciu kamoskinho frajera na socialnej sieti.
Uprimne - on skace ako lopticka, lebo on dobre vie, ze vedome a cielene planoval neveru, a preto ju teraz vidi na kazdom rohu.
Najviac ho serie vedomie, ze aj on mohol byt podvedeny. Ze sa mu to iste vratilo z druheho brehu ako bumerang , ako facka do ksichtu.
Ja by som mu na rozvod povedala, ze sa rozviest nechcem. Ale zarovne uz nechcem ostat s chlapom, ktory pokojne mirnix-dirnix sebavedomo povie, ze vedome a cielene hladal privaty na planovanu neveru.
Ze som si vedoma, ze som mu klamala, lebo viem, ze by ma zo ziarlisvosti nepustil na party, ale to, co hrdo vyhlasil o sebe (a este dokonca ako ukazku svojej vernosti, lebo chcel, ale to nakoniec neurobil - ako waw, bravo, ironicky mu tlieskam), zial ukazalo, aky naozaj je.
@moonlight1210 povedal,vyjadril sa, že ma nechce. Po tom čo som spravila a odrbala ho že so mnou nechce byť že nevie či som trtkala bokom alebo nie. Najhoršiae na tom je, že som ho nikdy nepodviedla čo sme spolu a nemám to ako dokázať. Akože neberiem žiadnu antikoncepciu ani nič, mám psoriázu, kde som mala nález na koži aj u genitálu, suché červené miesta. Ani to mu nestačí na to keď som to povedala,na margo toho že som sa s nikým nevyspala.
Na diskotéku som z domu išla taxikom o 21:30, než sme tam taxikom prišli bolo 22:15 nakoľko bola veľká hmla a bolo to viac ako 25 km z domu. Domov som prišla niečo po 3h rannej
neviem, čo ľudia očakávate, keď dlhodobo zanedbávate svojich partnerov? je jasné, že slabší jedinec si to bude skôr, či neskôr kompenzovať niekde inde - to k tvojmu mužovi. čo sa týka teba - na disko s kolegom by ťa nepustil, ale na večierok s kolegovcami už hej? veď to je jedno, kde by sa to zvrhlo... každopádne, hovorí sa, že človek sa učí na vlastných chybách, ale ja sa vždy poučím z vašich chýb tu v diskusiách a viem, že nebudem takéto chujoviny radšej vymýšľať.
Vy ste obaja na hlavu
@anonym_autor napisala si:
"Tieto okolnosti sa stali. Manžel,mi za to oprávnene vynadal, ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky."
Normalny muž, nikdy nenazve svoju manzelku s ktorou vychovava deti,tak, ako tvoj,teba.
K ostatnemu, nic nenapisem...
@anonym_autor napisala si:
"Tieto okolnosti sa stali. Manžel,mi za to oprávnene vynadal, ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky."
Normalny muž, nikdy nenazve svoju manzelku s ktorou vychovava deti,tak, ako tvoj,teba.
K ostatnemu, nic nenapisem...
@tundra povedal že som si to zaslúžila za to čo som urobila a že to bolo ešte pekne od neho
Tvoj muž bol na prietrtoch inde preto si myslí, že si bola tiež a preto to teraz hrotí aby sa ťa striasol a ty si bola na vine.
Ale gratulujem, takého retarda ti netreba, aj keď sama nemáš všetkých 5 pohromade.
@anonym_autor To je uplne jedno. Je to v jeho povahe. A ty nevies ci ta uz niekedy nepodviedol. Ved urcite za tie tri materské si bola xy krat unavena a taka onaka. Išla by som pre istotu ku gyn na testy
@anonym_480278 neviem to tiež to nemá ako dokázať ale ja mu na rozdiel od neho verím,ale povedal na to, že on nebol so žiadnou na DISKOTÉKE
Tvoj muž bol na prietrtoch inde preto si myslí, že si bola tiež a preto to teraz hrotí aby sa ťa striasol a ty si bola na vine.
Ale gratulujem, takého retarda ti netreba, aj keď sama nemáš všetkých 5 pohromade.
@anonym_c074b5 vravel že nebol
To vaše manželstvo zrejme už pred diskotékou sa otriasalo v základoch, prečo ináč by si mu nepovedala idem na diskotéku? Za mňa choré celé, a ty si nevyzretá teda tiež, tak sa rozvedte a bude pokoj, za chyby sa platí
@moonlight1210 povedal,vyjadril sa, že ma nechce. Po tom čo som spravila a odrbala ho že so mnou nechce byť že nevie či som trtkala bokom alebo nie. Najhoršiae na tom je, že som ho nikdy nepodviedla čo sme spolu a nemám to ako dokázať. Akože neberiem žiadnu antikoncepciu ani nič, mám psoriázu, kde som mala nález na koži aj u genitálu, suché červené miesta. Ani to mu nestačí na to keď som to povedala,na margo toho že som sa s nikým nevyspala.
Na diskotéku som z domu išla taxikom o 21:30, než sme tam taxikom prišli bolo 22:15 nakoľko bola veľká hmla a bolo to viac ako 25 km z domu. Domov som prišla niečo po 3h rannej
@anonym_autor dokazuje sa vina nikdy nie nevina
Ujasni si casovu os.
@moonlight1210 on sa musí rozmyslieť či so mnou naďalej chce byť po tom všetkom, povedal
@anonym_autor dokazuje sa vina nikdy nie nevina
@anonym_480278 no ale ajtak
@moonlight1210 on sa musí rozmyslieť či so mnou naďalej chce byť po tom všetkom, povedal
@anonym_autor opakuješ stale to iste dookola. Mame ti tu napisat všetky ze Ano ty jediná si na vine a chod si sypať popol na hlavu? Ja neviem ci ti je treba sa takto ponižovať pred mužom. Ale asi je ti to prirodzene z tvojich odpovedi vela sebaucty nesrsi. Tak sa mu skús este sto krat ospravedlniť zabudni na to ze on podviedol prvý a žite si šťastne naďalej 🙂
Ja ti tiež neverím, že si písala príspevok za ňu, že chlap nemá erekciu. Myslím si, že si to písala zo svojej skúsenosti s tvojim kolegom. Ved toto by sa normálny človek nepýtal na MK za niekoho iného, ked sa ma to netýka. A ked to našiel tvoj manžel tak, teraz sa takto na MK vyviňuješ a potom manželovi nenápadne podstrčíš svoj mobil aby si prečítal tento tvoj nový príspevok v MK a aby ti na základe tohoto odpustil.
Stalo sa toto. Oklamala som muža, že idem na vianočný večierok. V tom dátume ako bol večierok tak bola aj oldies párty na inom mieste. Kolega vravel že tam bývali dávno super oldies,tak pôjdeme. Zavolala som kamošku či by išla a že áno.( Ona v tom čase s milencom). (Jej milenec kus starší ona 32 a on 48 )
Môj kolega zhodou okolností 49.
Išli sme. Ešte podotýkam, že som svojho manžela nikdy nepodviedla a s týmto mojim kolegom som nikdy nič nemala a ani mať nechcem. Bohužiaľ spravila som chybu a veľkú, že som svojho muža oklamala že idem na večierok, samozrejme vstupenky mi našiel v maile, takže vedel už dopredu že nejdem na večierok ale na diskotéku.
Ešte podotknem že som mama troch detí ppmerne ešte malých, a teraz som spravila takúto chybu v manželstve že som išla na diskotéku s kolegom ( a s kamoškou a jej milencom)
Druhá vec ktorá sa stala. Kamoška riešila s milencom to, že má 48 rokov a išli spolu niečo mať a on nemal erekciu, rozprávali sme sa o tom a ja som napísala na modrý koník príspevok za ňu, že teda chlap nemá erekciu a či by ste išli do vzťahu s takým chlapom.
Toto je kameň úrazu nakoľko aj to môj manžel našiel v telefóne a celé si to prečítal a teraz si myslí že som príspevok písala pre seba že určite som spala s tým mojim kolegom.
Ja neviem čo už robiť, priznávam a neskutočne ma to mrzí že som na tú diskotéku išla, ja som tam nešla zo zámerom podviesť manžela ani som nemala zámer niečo s kolegom mať a nikdy ani nechcem.
Písali sme si na messengeri,ale buď sme riešili prácu alebo školu alebo o deťoch. Po tom som to samozrejme uťala.
Tieto okolnosti sa stali. Manžel mi za to oprávnene vynadal ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky.
Za celé naše manželstvo a čo sme spolu ôsmym rokom som ho nikdy nepodviedla. Ak by sme spolu neboli tak nechcem chlapov ani len vidieť nebudem chcieť nikdy nikoho.
Sklamala som sama seba a sklamala som aj muža. Mrzí ma to. Som jeden vadný kus
@anonym_autor asi chceš aby si aj toto manžel prečítal a vyvrátila tým to že si s ním nič nemala ale ja si myslím že si mala
Keby mi povedal muž to co tebe, poslala by som ho aj s kuframi na ten privat. Ked mu nestačí co ma doma nikto ho nedrží. Toto je pod úroveň každej ženy sa doprosovať niekomu kto ti hodí do ksichtu chcel som ist za k.urvou ale nešiel som bud mi vďačná 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤷🏼♀️
@anonym_autor asi chceš aby si aj toto manžel prečítal a vyvrátila tým to že si s ním nič nemala ale ja si myslím že si mala
@caky150 z toho staršieho príspevku sa to bude dat zistiť.

@slniecko1112
@anonym_autor vies co je v tomto pripade najväcsia blbost?
Su pary,kt.si nepozeraju do mobilov,meilov....proste si taketo sukromie prd sebou chrania,zamykaju-ja to sice nechappem,ved v manzelstve treba doveru....
A potom su take pary,ako s manzelom/aj ja/-nevadi mi,ked si pozre moj mobil,moje meily,spravy.....nemam co skryvt.
Rovnako on.
Ale teda ked vies,ze sa hocikedy moze pozriet,tak ratas s tym,ze odhali tvoje klamstvo.
Ako si mohla byt taka najivna?
Inak pamätaj-kazde klamstvo vyjde na povrch.
Fakt kazde!
Aj po mnohych rokoch☝️
@osky nemala som históriu vymazanú,aj na to sa pýtal. Nemala som úmysel ísť podvádzať. Teraz je aj Miki černak oproti mne svätý