icon

Oklamala som svojho muža

Dnes o 08:00

Prosím o názor.

autor
Dnes o 11:11
@anonym_480278

@anonym_autor ty si nesvojprávna ze. Musis si pýtať povolenie na to ist von. Nepustil by ta na kavu? To akoze kde žiješ v 17. storočí?? On chce trtkat inde a ty ho tu obhajuješ, ze to je tvoja vina lebo on svätý to povedal. Mala by si hned po testoch na pohlavne choroby zájsť aj na psychoterapiu aby si nasla svoju stratenú sebaúctu. Kokos uz vidim co z tych deti vyrastie. Manipulatívny honic a nesvojprávna rohozka.

@anonym_480278 ďakujem,to mi pomohlo

anonym_480278
Dnes o 11:14
@anonym_autor

@anonym_480278 ďakujem,to mi pomohlo

@anonym_autor mas tu styri strany rad a styri strany píšeš ze je vsetko tvoja vina. Tak ok zariad sa podla toho 🤷🏼‍♀️

anonym_670c6d
Dnes o 11:15
@anonym_autor

Stalo sa toto. Oklamala som muža, že idem na vianočný večierok. V tom dátume ako bol večierok tak bola aj oldies párty na inom mieste. Kolega vravel že tam bývali dávno super oldies,tak pôjdeme. Zavolala som kamošku či by išla a že áno.( Ona v tom čase s milencom). (Jej milenec kus starší ona 32 a on 48 )
Môj kolega zhodou okolností 49.
Išli sme. Ešte podotýkam, že som svojho manžela nikdy nepodviedla a s týmto mojim kolegom som nikdy nič nemala a ani mať nechcem. Bohužiaľ spravila som chybu a veľkú, že som svojho muža oklamala že idem na večierok, samozrejme vstupenky mi našiel v maile, takže vedel už dopredu že nejdem na večierok ale na diskotéku.
Ešte podotknem že som mama troch detí ppmerne ešte malých, a teraz som spravila takúto chybu v manželstve že som išla na diskotéku s kolegom ( a s kamoškou a jej milencom)
Druhá vec ktorá sa stala. Kamoška riešila s milencom to, že má 48 rokov a išli spolu niečo mať a on nemal erekciu, rozprávali sme sa o tom a ja som napísala na modrý koník príspevok za ňu, že teda chlap nemá erekciu a či by ste išli do vzťahu s takým chlapom.
Toto je kameň úrazu nakoľko aj to môj manžel našiel v telefóne a celé si to prečítal a teraz si myslí že som príspevok písala pre seba že určite som spala s tým mojim kolegom.
Ja neviem čo už robiť, priznávam a neskutočne ma to mrzí že som na tú diskotéku išla, ja som tam nešla zo zámerom podviesť manžela ani som nemala zámer niečo s kolegom mať a nikdy ani nechcem.
Písali sme si na messengeri,ale buď sme riešili prácu alebo školu alebo o deťoch. Po tom som to samozrejme uťala.
Tieto okolnosti sa stali. Manžel mi za to oprávnene vynadal ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky.
Za celé naše manželstvo a čo sme spolu ôsmym rokom som ho nikdy nepodviedla. Ak by sme spolu neboli tak nechcem chlapov ani len vidieť nebudem chcieť nikdy nikoho.
Sklamala som sama seba a sklamala som aj muža. Mrzí ma to. Som jeden vadný kus

Pokiaľ si nemala iný zámer načo si mu klamala?nepustil by ťa?vždy si treba premyslieť či sa oplatí klamať alebo povedať radšej pravdu

autor
Dnes o 11:16
@anonym_480278

@anonym_autor mas tu styri strany rad a styri strany píšeš ze je vsetko tvoja vina. Tak ok zariad sa podla toho 🤷🏼‍♀️

@anonym_480278 dievčatá tiež napísali že je to moja vina že som mu nemala klamať

luccija
Dnes o 11:28
@anonym_autor

Stalo sa toto. Oklamala som muža, že idem na vianočný večierok. V tom dátume ako bol večierok tak bola aj oldies párty na inom mieste. Kolega vravel že tam bývali dávno super oldies,tak pôjdeme. Zavolala som kamošku či by išla a že áno.( Ona v tom čase s milencom). (Jej milenec kus starší ona 32 a on 48 )
Išli sme. Ešte podotýkam, že som svojho manžela nikdy nepodviedla a s týmto mojim kolegom som nikdy nič nemala a ani mať nechcem. Bohužiaľ spravila som chybu a veľkú, že som svojho muža oklamala že idem na večierok, samozrejme vstupenky mi našiel v maile, takže vedel už dopredu že nejdem na večierok ale na diskotéku.
Ešte podotknem že som mama troch detí ppmerne ešte malých, a teraz som spravila takúto chybu v manželstve že som išla na diskotéku s kolegom ( a s kamoškou a jej milencom)
Druhá vec ktorá sa stala. Kamoška riešila s milencom to, že má 48 rokov a išli spolu niečo mať a on nemal erekciu, rozprávali sme sa o tom a ja som napísala na modrý koník príspevok za ňu, že teda chlap nemá erekciu a či by ste išli do vzťahu s takým chlapom.
Toto je kameň úrazu nakoľko aj to môj manžel našiel v telefóne a celé si to prečítal a teraz si myslí že som príspevok písala pre seba že určite som spala s tým mojim kolegom.
Ja neviem čo už robiť, priznávam a neskutočne ma to mrzí že som na tú diskotéku išla, ja som tam nešla zo zámerom podviesť manžela ani som nemala zámer niečo s kolegom mať a nikdy ani nechcem.
Písali sme si na messengeri,ale buď sme riešili prácu alebo školu alebo o deťoch. Po tom som to samozrejme uťala.
Tieto okolnosti sa stali. Manžel mi za to oprávnene vynadal ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky.
Za celé naše manželstvo a čo sme spolu ôsmym rokom som ho nikdy nepodviedla. Ak by sme spolu neboli tak nechcem chlapov ani len vidieť nebudem chcieť nikdy nikoho.

@anonym_autor keď nevieš klamat, tak to nerob.A neviem prečo ti muž chodí do mailu?Takú detinsku chyba nevymazat si lístky😆on žiarli, alebo prečo si nemohla povedať, že tam ideš s kolegynou a musela si tvrdiť, že idete na večierok?
To, čo ti povedal o private podľa mňa nebola pravda a chcel ta len nahnevať.Vianocny veceriok asi bol?v decembri prečo to riešis teraz?
Tak vieš išla si tam s úmyslom, že klameš má právo byť nahnevaný, že on zostava doma s deťmi a pozerá ako ty ideš na vymyslený večierok.
Chcela si sa zase chvíľu cítiť ako slobodná žena, ale si to nedomyslela a príspevok o kolegyni to len zaklincoval.

anonym_2bd29e
Dnes o 11:30
@anonym_autor

@anonym_autor a teraz co? dufas ze to tu manzel na konovi najde precita si to a odpusti ti?
Zahodila si smahom ruky 8 rokov. To ti fakt stalo za to?

autor
Dnes o 11:31
@luccija

@anonym_autor keď nevieš klamat, tak to nerob.A neviem prečo ti muž chodí do mailu?Takú detinsku chyba nevymazat si lístky😆on žiarli, alebo prečo si nemohla povedať, že tam ideš s kolegynou a musela si tvrdiť, že idete na večierok?
To, čo ti povedal o private podľa mňa nebola pravda a chcel ta len nahnevať.Vianocny veceriok asi bol?v decembri prečo to riešis teraz?
Tak vieš išla si tam s úmyslom, že klameš má právo byť nahnevaný, že on zostava doma s deťmi a pozerá ako ty ideš na vymyslený večierok.
Chcela si sa zase chvíľu cítiť ako slobodná žena, ale si to nedomyslela a príspevok o kolegyni to len zaklincoval.

@luccija rieši sa kolega,nie kolegyňa
On mi neveril ani predtým. Povedal že keď budem pracovať na nočnej v nemocnici, že určite sa tam s nejakým lekárom zapletiem. To mi povedal že si to o mne myslí ( ďaleko skôr pred diskotékou)

autor
Dnes o 11:31
@anonym_2bd29e

@anonym_autor a teraz co? dufas ze to tu manzel na konovi najde precita si to a odpusti ti?

@anonym_2bd29e nie. Mýliš sa

anonym_480278
Dnes o 11:32
@anonym_2bd29e

@anonym_2bd29e a on nezahodil ked si pozeral stetky na priváte?

anonym_c074b5
Dnes o 11:34

Inak to že ti našiel lístky v mobile a vedel to už celé vopred, ktovie kde a ako ťa sleduje :D ty by si ho mala kopnúť do riti za to, že ti sonduje mobil a on teba by mal kopnúť do riti za to že mu klameš.

O čom je vlastne celá táto debata? Máte sa rozviesť je odpoveď.

anonym_480278
Dnes o 11:34
@anonym_autor

@anonym_480278 dievčatá tiež napísali že je to moja vina že som mu nemala klamať

@anonym_autor no a co? Veď ty netušíš kto sa skrýva za odpoveďami. Dôležité je čo si o sebe myslíš ty a podľa toho čo píšeš máš nulovú sebaúctu. Manžel ťa zmanipuloval do názoru že máš čušať doma a nemáš právo na svoj život. Zmanipuloval ťa že aj keď on má na svedomí neveru tak rozpad vášho manželstva dáva za vinu tvojmu klamstvu

bielasovicka
Dnes o 11:40

@anonym_autor a prečo sa on vlastne hrabe v tvojom telefóne, a číta si tvoje veci?

autor
Dnes o 11:41
@bielasovicka

@anonym_autor a prečo sa on vlastne hrabe v tvojom telefóne, a číta si tvoje veci?

@bielasovicka toto mi príde to najmenej

anonym_480278
Dnes o 11:42
@bielasovicka

@bielasovicka “ On mi neveril ani predtým. Povedal že keď budem pracovať na nočnej v nemocnici, že určite sa tam s nejakým lekárom zapletiem. To mi povedal že si to o mne myslí ( ďaleko skôr pred diskotékou)”
Pravdepodobne preto že jej neverí a musí ju kontrolovať. Veď písala že by ju ani na kávu nepustil

anonym_480278
Dnes o 11:42
@anonym_autor

@bielasovicka toto mi príde to najmenej

@anonym_autor Ved aj ty si prečítaj jeho telefón možno sa dozvieš niečo zaujímavé A budeš mať aspoň menšie výčitky ohladne tvojho klamstva

autor
Dnes o 11:43
@anonym_480278

@anonym_autor no a co? Veď ty netušíš kto sa skrýva za odpoveďami. Dôležité je čo si o sebe myslíš ty a podľa toho čo píšeš máš nulovú sebaúctu. Manžel ťa zmanipuloval do názoru že máš čušať doma a nemáš právo na svoj život. Zmanipuloval ťa že aj keď on má na svedomí neveru tak rozpad vášho manželstva dáva za vinu tvojmu klamstvu

@anonym_480278 mne by sa tiež nepáčilo keby sa to stalo opačne a ja by som bola na jeho mieste. Akurát s tým rozdielom že ja by som mu nenadavala do xichtu že je drbnuty kkt alebo tak ako on mne povedal že som drbnuta pi atď atď.

venom19
Dnes o 11:44

Typicky priklad cloveka, ktory zo vsetkeho na svete obvinuje nakoniec seba.

luccija
Dnes o 11:44
@anonym_480278

@anonym_480278 nikto ju nezmanipuloval klamala ako teenegerka.On nechcel byť trtko čo sedí doma, tak si vymyslel privát môže mu veriť a nemusí tak ako on jej.Naco písala príspevok o kamaratkinom kolegovi?
Vypálilo to cele zle a také reči, že si myslel, že si niekoho v nemocnici nájde aj ja aj muž sme robili na nočné a pokušenie a príležitosť tam je vždy...
Buď je žiarlivý to vie autorka, alebo si už čítal predtym nejaké správy s kolegyňou a vydedukoval, že nejdú na večierok, alebo to bola náhoda, ale to by mi vadilo, že mi lustruje mail.Autorka teraz čo chces?koľko odvtedy ubehlo času ako sa správa?
Takto sa zamotať do klamstiev sa nevypláca to už vieš...ja by som rovno povedala chcem sa ísť zabaviť...skrátka nehrala si fér a ešte tam ísť s kolegom a písať si s ním na messengeri o škole, deťoch ..to nebola jediná správa čo si si s kolegom písala.

anonym_480278
Dnes o 11:45
@anonym_autor

@anonym_480278 mne by sa tiež nepáčilo keby sa to stalo opačne a ja by som bola na jeho mieste. Akurát s tým rozdielom že ja by som mu nenadavala do xichtu že je drbnuty kkt alebo tak ako on mne povedal že som drbnuta pi atď atď.

@anonym_autor No a si predstáv že keby to malo byť naozaj opačne tak on by ti klamal že šiel na diskotéku ale ty by si si hľadala milenca na sex. Stále máš pocit že by bol on ten vinny keby to bolo opačne

tamtamka26
Dnes o 11:45
@anonym_autor

@luccija rieši sa kolega,nie kolegyňa
On mi neveril ani predtým. Povedal že keď budem pracovať na nočnej v nemocnici, že určite sa tam s nejakým lekárom zapletiem. To mi povedal že si to o mne myslí ( ďaleko skôr pred diskotékou)

@anonym_autor ale prečo ti tak neverí? asi má na to dôvod....

autor
Dnes o 11:47
@tamtamka26

@anonym_autor ale prečo ti tak neverí? asi má na to dôvod....

@tamtamka26 teraz ten dôvod má,to je fakt. Ale predtým som ani do práce nechodila,bola som doma s deťmi sama,on pracoval takmer celý deň ako szčo, na kávu so šla len občas a nebolo to ani pravidelne

autor
Dnes o 11:50
@luccija

@anonym_480278 nikto ju nezmanipuloval klamala ako teenegerka.On nechcel byť trtko čo sedí doma, tak si vymyslel privát môže mu veriť a nemusí tak ako on jej.Naco písala príspevok o kamaratkinom kolegovi?
Vypálilo to cele zle a také reči, že si myslel, že si niekoho v nemocnici nájde aj ja aj muž sme robili na nočné a pokušenie a príležitosť tam je vždy...
Buď je žiarlivý to vie autorka, alebo si už čítal predtym nejaké správy s kolegyňou a vydedukoval, že nejdú na večierok, alebo to bola náhoda, ale to by mi vadilo, že mi lustruje mail.Autorka teraz čo chces?koľko odvtedy ubehlo času ako sa správa?
Takto sa zamotať do klamstiev sa nevypláca to už vieš...ja by som rovno povedala chcem sa ísť zabaviť...skrátka nehrala si fér a ešte tam ísť s kolegom a písať si s ním na messengeri o škole, deťoch ..to nebola jediná správa čo si si s kolegom písala.

@luccija stalo sa to 20.12. na štedrý deň to bolo strašné. Áno vynadal mi, celý týždeň sme sa hádali,ja som mala v hlave privát a on diskotéku, pod stromček mi nedal nič,ja jemu poukážku ( tú som mala nachystanu dopredu).

autor
Dnes o 11:51
@luccija

@luccija jediné klamstvo bolo že som nešla na večierok ale na diskotéku

vila_amalka1
Dnes o 12:05

Prosim, povedz, ze si zle napisala roky vsetkych spomenutych. Lebo toto co sa stalo, je tak do Bravo poradne pre teenagerov na zakladnej skole. Natajnasa na dizu... este aj za kamosku riesis na diskusnych forach ich ne-erekciu. 🫨🤦

anonym_3c4195
Dnes o 12:21
@anonym_autor

@anonym_autor pocuvaj ty mas nejakeho magora muza, vsak sa ti hrabe vo vsetkom, poste, mobile…ani sa ti necudujem ze hladas uniky z tej klietky a nehovor mi, ze nesnoril este predtym. Preto utekas. Klames ho, lebo ta stalkuje, no magor. Ja sa ti nedivim, ze ho klames, ze unikas. A este mas aj zle svedomie, no odpadnem. No tri deti s nim, radsej suchaj nohami a neklam ho. Ale je to magor za mna.

autor
Dnes o 12:23
@anonym_3c4195

@anonym_autor pocuvaj ty mas nejakeho magora muza, vsak sa ti hrabe vo vsetkom, poste, mobile…ani sa ti necudujem ze hladas uniky z tej klietky a nehovor mi, ze nesnoril este predtym. Preto utekas. Klames ho, lebo ta stalkuje, no magor. Ja sa ti nedivim, ze ho klames, ze unikas. A este mas aj zle svedomie, no odpadnem. No tri deti s nim, radsej suchaj nohami a neklam ho. Ale je to magor za mna.

@anonym_3c4195 čítala si všetky moje komentáre?

mmia96
Dnes o 12:51

Milé Bravíčko…. Mne toto celé príde ako vymyslené. Ak nie, nechápem. Ako môžu existovať takéto jedince? Ty aj tvoj muž. Ak je toto pravda tak obidvaja ste pekne mimo .

anna777115
Dnes o 13:20

Mna na celej teme fascinuje to "pustí, nepustí". Čo si autorka, nejaky pes vo voliere, že ťa muž pusti, alebi nepust. Povedala by som mu, že k tomu klamstvu vobec nemuselo dojsť, keby sa dokazal spravať ako nirmalny clovek. A s tym privatom , by som mu absolutne neverila. Povedal to, aby ti ublizil. A keď sme už pri tom, preco ti lustruje telefon? Bože ženy, vy si naozaj nechate na sebe aj orat a este sa budedete citiť previnilo a debilovi zakomlexovanemu, sa budete ešte, aj ospravedlňovať.

luccija
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@anonym_3c4195 čítala si všetky moje komentáre?

@anonym_autor no dobre, ale prečo si klamala?Teba by nehnevalo, keby si si myslela,že je na firemnom večierku, ale on je na oldies s kamarátkou čo má milenca a ty si tam s kolegom?
Pochybila si ty...dúfam, že mi ešte druhý deň hovorila ako bolo na večierku.Aj on spravil zle nemá ti čo chodiť do mailu.Asi niečo tušil?

anonym_fec71d
Dnes o 13:57

Podľa mňa sa on prezradil s tým privátom a preto tak skáče, lebo podľa seba súdi teba.
Na priváte bol a náramne sa mu to hodí, že svoje zlyhanie, pokrivený charakter može hodiť na teba.
A preto ťa potrebuje obviniť z tohto ,,smrtelného,, hriechu-diskótéky, aby keď raz výde najavo že na priváte bol, tak sa stále bude oháňať tým, že preto, lebo ty si mala niečo s kolegom