Ospravedlnili ste sa niekedy za niečo na Modrom koníku?
Ospravedlni ste sa na modrom koniku niekedy, za nieco co ste napisali a potom same olutovali a citili potrebu sa ospravedlnit alebo uviest na pravu mieru. Ale ozaj uprimne, same od seba.
Get a life zena. Prečo to tu niektoré beriete ako modlu sveta, ved je to obyčajne diskusné fórum.. šedá eminencia, nicky ktoré mas rada, ktoré nie.. chore
autorka tak zmen nazov temy ...napr. Kto je komu sympaticky
@anonym_autor aku blbost?
@martinkatinka ved to, ze ziadnu. Normalne napisala, ze sa nema problem ospravedlnit sa a robieva to bezne.
A zda sa, ze to anonymnu autorku diskusie nastvalo este viac.
No, nevyhovies.
Ani tak, ani tak. 🙂
@anonym_autor ... A toto si nemala písať. Lebo spadnes do nemilosti sedej eminencie MK. 😄
@doriiis ale preco by u mna spadla do nemilosti? Jednak neviem kto to je, jednak uz sa celkom dostatocne predviedla. Obraz si moze spravit kazdy sam. Aky len chce. Dokonca aj o mne...
A koho ešte môžeš?
Ja len tak, že ak som medzi tými ktorých môžeš, až tí nedávam 🤣
@anonym_autor a z akej právomoci ty riešiš koľkokrát sa tu dotyčná má ospravedlňovať alebo nemá? A práve u nej to ozaj nechápem, vidím ju tu v diskusiách často a nemám dojem že by bola bezdôvodne protivná alebo si nepriznala chybu. Ja takisto keď vidím, že som nereagovala dobre alebo že nemám pravdu tak sa ospravedlním. A že práve ty sa pýtaš keď na prvý komentár hodíš uštipačnú reakciu dotknutej ženskej.
@anonym_8aed19 čo tu trepeš o právomoci, odpovedaj k téme, alebo roluj ďalej. Mnohé tu slušne odpovedali a teba nikto nenúti zapájať sa do diskusie.
@viestta Lebo sa mi zda, ze take ako ty by to mali robit castejsie.
@anonym_autor to je top
@koniarova no ja som to pochopila tak, ze doris je u nejakej sedej eminenie v nemilosti a upozornuje autorku, aby ju prilis nechvalila, lebo tiez bude v nemilosti.
to su tie komplikovane zenske komunikacne zapletky. 😵
ale to je jednol..vsak autorka je anonymne, tak si moze chvalit a hanit kolko chce.
akurat , ze to ide mimo temy, ktoru si sma zvolila.
Ano, neraz. Nemam s tym problem ani v beznom zivote.
Ale zaujima ma preco sa na taku zakladnu vec pytas.
@viestta no to by som chcela vedieť kedy si sa ospravedlnila. Však si stále ideš svoje a nikdy nehľadíš na iný názor.
Taka prijemna ludska debata to mohla byt... Ale asi je len pre vyvolenych
@anonym_8aed19 čo tu trepeš o právomoci, odpovedaj k téme, alebo roluj ďalej. Mnohé tu slušne odpovedali a teba nikto nenúti zapájať sa do diskusie.
@anonym_dace5f to bolo na margo toho že sa tu autorka pustila do určitej osoby ze zrovna ona by sa mala ospravedlňovať častejšie podľa nej a že to robí málo. Čítaj s porozumením. Autorka si tu asi len prišla riešiť nejaké krivdy z diskusií.
baby a nie je to jedno, co tu je hon na carodejnice, podme sledovat , kto sa kedy ospravedlnil?
kto chcel napisal, ako to ma on. Mozme si o tom mysliet svoje, ale tema nie je o tom, ze niekomu nieco budem vyvracat a nutit ho , aby mi dokazoval, kde vsade sa ospravedlnil.
toto uz je fakt mimo, medzi dospelymi ludmi.
Autorka zadala tému, dostala odpovede. Myslím,že úprimné. A potom tu začne splietať nejaké nezmyselné fantasmagórie.
@viestta no to by som chcela vedieť kedy si sa ospravedlnila. Však si stále ideš svoje a nikdy nehľadíš na iný názor.
@anonym_6e0c6c a naoplatku ty napis neanonymne kde vsade si sa komu ospravedlnila?😵
nezda sa ti to mimo? temu zadala autorka, kto chce odpoveda, ako chce.
fakt si myslis, ze niekto bude kvoli anonymu, luskat svoje prispevky aby ta uspokojil, ze hele tu som napisala "prepac"?
@anonym_dace5f to bolo na margo toho že sa tu autorka pustila do určitej osoby ze zrovna ona by sa mala ospravedlňovať častejšie podľa nej a že to robí málo. Čítaj s porozumením. Autorka si tu asi len prišla riešiť nejaké krivdy z diskusií.
@anonym_8aed19 povedala jej svoj názor. Myslím, že s tým súhlasí viac prispievateľov a bola to celkom vtipná reakcia na viesttin sarkazmus, mňa jej odpoveď pobavila.
@anonym_8aed19 povedala jej svoj názor. Myslím, že s tým súhlasí viac prispievateľov a bola to celkom vtipná reakcia na viesttin sarkazmus, mňa jej odpoveď pobavila.
@anonym_dace5f no mna vzdy "pobavi" ta komunikacna odvaha vygenerovanych anonymov...
@anonym_dace5f a ja som jej zasa povedala svoj. S ktorým súhlasilo viacero prispievateľov
Áno a viackrát, celkovo aj v reálnom živote nemám problém sa ospravedlniť
@anonym_dace5f no mna vzdy "pobavi" ta komunikacna odvaha vygenerovanych anonymov...
@negymama mňa zas nudia hlúpe a zbytočné narážky na anonymov, už si si mohla na to zvyknúť, že je tu tá možnosť. Máš aspoň viac dôvodov rýpať však ?
@anonym_6e0c6c a naoplatku ty napis neanonymne kde vsade si sa komu ospravedlnila?😵
nezda sa ti to mimo? temu zadala autorka, kto chce odpoveda, ako chce.
fakt si myslis, ze niekto bude kvoli anonymu, luskat svoje prispevky aby ta uspokojil, ze hele tu som napisala "prepac"?
@negymama nie ja nič neočakávam. Len som si vyjadrila svoj názor a áno anonymne. Je tá možnosť tak som ku využila. A?
@negymama mňa zas nudia hlúpe a zbytočné narážky na anonymov, už si si mohla na to zvyknúť, že je tu tá možnosť. Máš aspoň viac dôvodov rýpať však ?
@anonym_dace5f ano mam.
lebo to zhorsuje vseobecne uroven diskusii, pod anonymi ti skor niekto povie ze "trepes" a "rypes" a mas "hlupe narazky", nez keby to povedal clovek so znamym nickom, dlhsie posobiaci na koniku.
ano konik dal tu moznost, ja to chapem - ak je to v citlivych ci osobnych prispevkoch. ale takto si tu skoro kazdy prispieva uplne banalitne neskodne veci anonymne ako zhluk cisel a pismen, za mna to o nom nieco vypoveda.
@anonym_autor samozrejme, viac krát, naposledy nedávno, možno týždeň, dva je to. Nechala som sa uniesť a dávala nevyžiadanú radu, tak som len napísala prepáč. Veď je to normálne aj v bežnej komunikácii.
@anonym_autor v reálnom živote áno. Tu nie.
Stáva sa, že nie som na rovnakej vlne a keď to zistím, tak to priznám 😉

Autorka, prídeš mi ako arogantná a zbabelá osoba.
A ospravedlňovať ti sa za to nebudem.