Som naozaj taká neschopná?
Ahojte.. bola som teraz posledné 2 týždne u rodičov, starala sa o im psov, lebo boli na dovolenke. Nebola som z toho vôbec nadšená, pretože mám v práci momentálne neskutočné pracovné tempo, že nekončím v práci skôr ako o pol 6 od 7:30 a koľkokrát som robila aj z domu. Mám to dobre zaplatené, tak sa snažím vydržať, aj keď som veľmi vyčerpaná a veľmi to cítim na sebe. Ale beriem to tak, že som mladá, a mám aj hypo tak peniažky potrebujem. No prišla domov mama, ja som im deň predtým navarila obed, ktorý mne veľmi chutil, esteticky to nebolo možno najkrajšie, chápem ale mama ten obed totálne zhodila, že ona ho ani radšej nejedla, keď ho videla. Otec to ochutnal a povedal, že to bolo dobré, len si to osolil - za mňa to bolo slané dosť ale on celkovo dosť solí. Každú sobotu som tu upratovala, vysávala, umývala kúpeľňu a prach. Po týždni sem dnes ráno prišla a začala kričať, že nikdy nevidela väčší bordel, a že to tu vyzerá, že tu nikto neupratoval a začala nadávať.. Ja som ostala sklamaná, pretože som robila čo sa dá a u nás sa jednoducho neskutočne práši. Ja jej stále hovorím, že v sobotu povysávaš a v utorok už máš chuchvalce prachu. Koľkokrát sa stalo, že ja som u nich na návšteve im povysávala, lebo ten prach tam proste bol a v kuchyni jednoducho špina. Bohužial. Potom začala hovoriť, že nechce vidieť momentálne môj byt, že to tam určite vyzerá ako keby tam žili zvieratá. Normálne rozmýšlam, či som až taká zlá a neschopná žena.. neviem.. Doslovne tieto dva týždne boli pre mňa dostihy a modlila som sa kedy skončia, lebo som neskutočne vyčerpaná.
Tak nabuduce nech sa páči psi hotel, na poliatie kvetov suseda a hotovo
a bola taká vždy?
vlastne, je to jedno - nie si povinná byť dokonalá pre svoju mamu, nie si povinná byť dokonalá pre kohokoľvek, dokonca ani pre seba.
takže čo? máš zo seba zlý pocit? mohla si sa starať viac len si sa na to vybodla? nie, starala si sa, dala si do toho svoj čas aj snahu - povedz jej ok, ak ti to nestačí, nabudúce si to porieš sama 🤷♀️
Zbytočne si to tak berieš. Ty si tam mala strážiť psy a nie upratovať 😉!!! A to jedlo, no tak jej nechutilo. Veď sa nič nestalo, nechcela - nejedla.
Predychaj to, nerieš to tak v sebe.
Nabuduce nech da psov do hotela a nech sa jej o byt stara kto chce. Ty nie si povinna.
To akože si si od vlastných rodičov dala zaplatiť za stráženie psov? Pochopila som to správne?
To akože si si od vlastných rodičov dala zaplatiť za stráženie psov? Pochopila som to správne?
@marci9 nikto nič neplatil
@marci9 kde si sa docitala ze si dala za to zaplatit?🙈🤔
@simona92101 lebo nečíta poriadne
@marci9 ona píše ze prácu má dobre zaplatenú
@anonym_autor tvoja mama asi nebude v poriadku. My tiez cestujeme a chodi nam kŕmiť psa moj otec alebo sused. Som rada, ze mu daju jest a pohraju sa s nim, zahadzu aport. Ale teda nikdy by ma nenapadlo, ze maju este upratat. Ale skusim navrhnut 🤣🤣🤣🤣 aspon hovna po dvore 😉 ale obavám sa, ze by ma poslali do prdele a uz by nikdy neprisli kŕmiť. Autorka zabudni na to co ti mama povedala asi mala svoje dni. Ale na buduce, ked budu chciet strazit, tak by som jej povedala, ze nie a pripomenula tuto situaciu. Ze nie si upratovacka a nemas cas upratovat.
@anonym_autor tvoja mama asi nebude v poriadku. My tiez cestujeme a chodi nam kŕmiť psa moj otec alebo sused. Som rada, ze mu daju jest a pohraju sa s nim, zahadzu aport. Ale teda nikdy by ma nenapadlo, ze maju este upratat. Ale skusim navrhnut 🤣🤣🤣🤣 aspon hovna po dvore 😉 ale obavám sa, ze by ma poslali do prdele a uz by nikdy neprisli kŕmiť. Autorka zabudni na to co ti mama povedala asi mala svoje dni. Ale na buduce, ked budu chciet strazit, tak by som jej povedala, ze nie a pripomenula tuto situaciu. Ze nie si upratovacka a nemas cas upratovat.
@betulinka1 ja som nechodila psikov len krmiť, ale venčila ich 3x denne.. a byvala som tam celu tu dobu ale upratala som len málo no..
nabudúce nech si najme upratovačku
@betulinka1 ja som nechodila psikov len krmiť, ale venčila ich 3x denne.. a byvala som tam celu tu dobu ale upratala som len málo no..
@anonym_autor nabuduce nech ich daju do hotela.
Mama taka bola furt, nemyslim, ze takto jej zrazu preplo. Podla toho sa zariad.
Nabudúce nech si mama dá psy do hotela, keď má so všetkým problém. Suverénne jej to povedz, také typy ako tvoja mama sa zbadajú až vtedy, keď sa s nimi začneš rozprávať ako si zaslúžia. Nepýtaj sa ma, prečo to viem 🤭
@anonym_autor to je mi ľúto, ja si neviem predstaviť, že by som sa k našim dospelým deťom takto správala pre nič. Hlavne ak by sa takto obetovali ako ty. Koľko má mama rokov?
@anonym_autor máš náročnú a žiaľ aj nevďačnú mamu...kedy sa tak zmenila....či aj vtedy kedysi s nimi bývala ťa tak sekírovala?
Dá sa s ňou vydiskutovať?... Ak nie tak sa aj poďakuj...za skúsenosť
@anonym_autor ved prišla z dovolenky, bola oddýchnuta, tak aký problém mala poupratovať?
Mama je dosť mimo. Mne chodí psy strážiť otec a v živote by mi nenapadlo kontrolovať ako je upratané. Ostáva po ňom doslova bordel ale nečakam že mi tam bude upratovať, som rada že porieši psy a mačky. Zabudni na to.
@anonym_autor nie si tvoja mama je taký typ osoby ako môj foter..nič nie je dobré...
Mama sa taká nevrátila z dovolenky ale bola taká vždy. Takže neviem prečo si teraz prekvapená, buď poslúchaj mamičku alebo si stoj za sebou a nabudúce odmietni.
Nabudúce sa im vykašli nech si zaplatia slúžku
Už by som nešla psov kŕmiť, ani im nič upratovať. Nech si zaobstarajú niekoho kto im to tam bude leštiť dva týždne. Máš nevďačnú mamu, ešteže ten otec bol v pohode.
Viem, ze to zamrzí ale kašli na to. Robila si najlepšie ako si vedela.
Druhy krát žiadne stráženie, venčenie, upratovanie.
Psie hotely existujú, rovnako tak upratovačky. To este len budeš zmija, ked jej to povieš.
Ale skor ci neskor pochopíš, ze takýmto osobám sa nikdy, NIKDY, nezavdacis.
@anonym_autor povedala si im to, že sú nevdacni?😜tvoja mama je taký typ človeka asi bola taká vždy.Nevdacna narcisticka, alebo ňou lomcujú hormóny v menopauze.Len kritika všetko spravím lepšie🤣je čas im povedať, že nech si nabudúce nájdu psi hotel
@anonym_autor nie si neschopná hľadaj chybu na druhej strane.
@anonym_autor tak to si dobra, ze si ich vencila 3x denne, ja by som to popri praci nestihala,
Mama nie je v poriadku, bohužiaľ.. Poznám to veľmi dobre, ku mne príde mama domov a zhúka ma, prečo nemám pozametanú CESTU pred domom / nie chodník, ten tam nie je / Cestu, ktorá patrí obci :D Niekedy tam vybehnem , keď prefrčí zablatený traktor z role a zostanú tam kusy bahna, to pozbieram. Ale zametať cestu.....
Môj prvý dojem z prečítaného, z teba bol, že si veľmi precitlivelá, príliš sa vŕtaš v každom slove, si príliš ublížená. Možno neber život, mamu, ani špinu tak vážne. Nepáči sa mame - nech si uprace. Ale dávam ti za pravdu, že ak komunikuje ako popisuješ, tak to máš s ňou ťažšie. Poučíš sa - druhý krát nebudeš denne upratovať 2 týždne byt, keď rodičia prídu o 2 týžndne, upraceš pred príchodom, a ... navaríš len pre otca, keď mame nestojíš ani za poďakovanie, ocenenie snahy. 😉

tak nech sa im stara nabuduce niekto iny 🙂