icon

Som vydatá žena a zaľúbila som sa do kolegu

elem23
17. okt 2025

ahojte....idem si sem poradu....alebo sa mozno iba vyrozpravat som dospela vzdelana zena vydata v manzelstve mam deti rodinu...problem je ze sme sa s kolegom (tiež má ženu a dieťa) zalubili jeden do druhého...obaja sme k tomu dospeli keď sme sa v priebehu posledného roka viackrát ocitli sami a mali nekonečné rozhovory, radosti, smiech a zistili sme,že máme na svet podobný pohlad (samozrejme drobnosti sú aj rozdielne)...nikto z nás to nevyhladaval, prišlo to same... obaja sme sa aj o tom otvorené zhovárali že jednoducho nemôžeme rodinám urobiť to,že by sme to vzdali.... žiaľ naozaj sa máme radi po každej stranke... mam ho plnu hlavu a aj on mňa.... pritom si uvedomujeme to racionalne... Keď aj spolu voláme alebo sa rozprávame, hovoríme si čo sme robili,že on si so ženou posedeli pri vinku,pozreli film s ja tak isto jemu tiež poviem ako sme čas trávili..... Keď sme my dvaja kolegovia spolu, čas keď sme spolu neskutočne beží a sa smejeme vždy že keby sa ten čas dal zastaviť. Čudujeme sa obaja že aká je to náhoda že v rovnakom čase sa obaja takto obojstranne do seba zalubime, alebo poblaznime....obaja sme v manželstve s partnermi ktorí boli pre nás prvé vážne vzťahy.... Chcem si skôr tak pokecať s niekým, prosím nesuddte nás....

Strana
z4
pribinak
17. okt 2025

Nájdi si iné zamestnávanie

doriiis
17. okt 2025

Kvôli poblazneniu si nerozbijaj rodinu

jaskolka
17. okt 2025

Je to pobláznenie, neriešite skutočne bežne veci,ako sa riešia v rodine,čiže sa vidíte len v ideálnom stave. Nechajte to len v rovine "platonických "fantázii,lebo to moze skončiť rozbitím dvoch rodín

anonym_0c761c
17. okt 2025

A čo, robí vám to nejaký problém?

anonym_1b1b4a
17. okt 2025

Ty nie si zaľúbená ale hlúpa...nič viac k tomu sa nedá dodať...

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_1b1b4a

Ty nie si zaľúbená ale hlúpa...nič viac k tomu sa nedá dodať...

@anonym_1b1b4a preco je hlúpa

minenkaa
17. okt 2025

@elem23 odísť z prace a nestretavat sa,ver že vám to prerastie cez hlavu auto potom už nedáte

petronelag
17. okt 2025

@elem23 Do práce sa má chodiť pracovať, riešiť pracovné záležitosti a nie viesť nekonečné súkromné rozhovory, ja som nikdy kolegom nerozprávala o svojom súkromí podrobnosti, ani ich súkromie ma hlbšie nezaujímalo. Keby som to bola robila som už x-krát rozvedená a v novom vzťahu.

elem23
autor
17. okt 2025
@anonym_0c761c

A čo, robí vám to nejaký problém?

@anonym_0c761c zatiaľ máme jasné nastavené hranice. Každý máme svoje rodiny.... Nám je spolu dobre, radi sa zhovárame.... A vieme,že spolu jednoducho nemôžeme byť.

anonym_0c761c
17. okt 2025
@elem23

@anonym_0c761c zatiaľ máme jasné nastavené hranice. Každý máme svoje rodiny.... Nám je spolu dobre, radi sa zhovárame.... A vieme,že spolu jednoducho nemôžeme byť.

@elem23 Ja by som to takto nechala. Máš výčitky? Chceš to inak? Ak si to ustriehnete, nič by som nemenila. Len nie každý toto zvládne.

dadis
17. okt 2025
@elem23

@elem23 Ak si chcete uchovat manzelstva, musite to utat - najidealnejsie jeden z vas vymenit pracu a no contact. Takto sa len tak neodlubite, pretoze zakazane ovocie...zvysuje tuzbu..a uprimne..je vam treba takto si komplikovat zivot?

anonym_b6743b
17. okt 2025

Buble to pod pokrievkou, pri najblizsej prilezitosti to vybuchne a bude to masaker. Utekaj, hladaj moznosti ako od neho odist - zmena oddelenia, pozicie, zamestnavatela, a ziadne siahodlhe rozhovory osamote a vypisovacky. Si vydata zena. Spravaj sa tak.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
ankare
17. okt 2025

@elem23 jasné,že si hrkutate,keď nemáte spoločné problémy a neprežívate záťažové situácie. Máš ho zidealizovaneho.
Pozbieraj posledný rozum a nerozbite dve rodiny.

janulka1802
17. okt 2025

Ja Ťa nesúdim. Ak chcete byť spolu a nie ste v manželstve šťastní, najprv sa rozveďte a až potom si začnite vzťah. Ak ide len o klasický manželský stereotyp, ku ktorému dôjde takmer v každom manželstve a inak tam nie je zásadný problém, zahrávate sa s ohňom.

elem23
autor
17. okt 2025
@anonym_0c761c

@elem23 Ja by som to takto nechala. Máš výčitky? Chceš to inak? Ak si to ustriehnete, nič by som nemenila. Len nie každý toto zvládne.

@anonym_0c761c výčitky nemáme ani jeden

evazhoufova
17. okt 2025

V sexe by ti nesedel. Moc slinta a hryzie …

anonym_fd705b
17. okt 2025

@elem23 reálne sa zamysli ci ma toto budúcnosť a zmysel ....nerozbijaj si rodinu ani jemu

elem23
autor
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka veď práve, že uvedomujeme si, že máme obaja manželstva a že je to od nás také sebectvo. Ešte on sa smial,že ako môže byť zle to keď ma človek človeka rád.

janulka1802
17. okt 2025
@elem23

@malinkajozka veď práve, že uvedomujeme si, že máme obaja manželstva a že je to od nás také sebectvo. Ešte on sa smial,že ako môže byť zle to keď ma človek človeka rád.

@elem23 samozrejme nie je nič zlé, keď má človek rád niekoho iného, ale manželstvo je záväzok, kde sa sľubuje vernosť... to boli pre neho prázdne slová? Výčitky svedomia sú na mieste, ak ovšem nejaké svedomie má.

anonym_0c761c
17. okt 2025
@elem23

@elem23 Pravdu má, komu sa tým ubližuje. Máte sa radi, aj svoje rodiny.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_0c761c
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka No to je to, že to musí ostať len medzi nimi. Nebudem polemizovať, či by mi to vadilo, ak by som to nevedela. Ak to ustoja, môžu byť dobrí priatelia.

4stanka4
17. okt 2025

Vieš ako sa to hovorí o tej koze?
Bolo koze dobre, išla sa na ľad smykat.

kitycat
17. okt 2025

@elem23 zakazane najviac chuti. Asi je vam obom v manzelstve az moc dobre a chce to trochu vzrusa

ankare
17. okt 2025

@elem23 A ešte by som dodala... to,že sa zalubis do niekoho, je Tvoja voľba. Nedeje sa to samo od seba. Je to len a len Tvoja voľba.

amdornik
17. okt 2025
@elem23

@anonym_0c761c výčitky nemáme ani jeden

@elem23 prepáč, ale aká si stará, taká si sprostá... už súdiac podľa vety: Keď aj spolu voláme alebo sa rozprávame, hovoríme si čo sme robili,že on si so ženou posedeli pri vinku,pozreli film....
chlap, ktorý je zamilovaný, ale naozaj zamilovaný, tak sa od svojej ženy odsúva. nesedí s ňou pri vínku a nepozerá film.
ten tvoj belmondo ťa chce len pretiahnuť a veľmi dobre vie, ako na to. vezmi rozum do hrsti, preruš s ním kontakt (okrem práce) a svoju energiu venuj radšej tomu, že si sadneš večer s mužom, otvoríte vínko a pozriete si film.

a fakt by som tu uvítala chlapa, ktorý by napísal svoj názor. či by sedel s manželkou pri vínku, keby jeho srdce bolestne túžilo po inej žene.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4