Som vydatá žena a zaľúbila som sa do kolegu
ahojte....idem si sem poradu....alebo sa mozno iba vyrozpravat som dospela vzdelana zena vydata v manzelstve mam deti rodinu...problem je ze sme sa s kolegom (tiež má ženu a dieťa) zalubili jeden do druhého...obaja sme k tomu dospeli keď sme sa v priebehu posledného roka viackrát ocitli sami a mali nekonečné rozhovory, radosti, smiech a zistili sme,že máme na svet podobný pohlad (samozrejme drobnosti sú aj rozdielne)...nikto z nás to nevyhladaval, prišlo to same... obaja sme sa aj o tom otvorené zhovárali že jednoducho nemôžeme rodinám urobiť to,že by sme to vzdali.... žiaľ naozaj sa máme radi po každej stranke... mam ho plnu hlavu a aj on mňa.... pritom si uvedomujeme to racionalne... Keď aj spolu voláme alebo sa rozprávame, hovoríme si čo sme robili,že on si so ženou posedeli pri vinku,pozreli film s ja tak isto jemu tiež poviem ako sme čas trávili..... Keď sme my dvaja kolegovia spolu, čas keď sme spolu neskutočne beží a sa smejeme vždy že keby sa ten čas dal zastaviť. Čudujeme sa obaja že aká je to náhoda že v rovnakom čase sa obaja takto obojstranne do seba zalubime, alebo poblaznime....obaja sme v manželstve s partnermi ktorí boli pre nás prvé vážne vzťahy.... Chcem si skôr tak pokecať s niekým, prosím nesuddte nás....
Dufam,ze ste spolu nespali,lebo podvadzate.To,ze sa len rozpravate ale ,,,mate sa radi,,,ste zalubeni do seba,,,to moze byt dobre kamaratstvo s toho.Ale nebolo by dobre keby ste podvadzali svojich partnerov.Dufam,ze tieto hranice si uvedomujete a neprekracujete.
Všetko raz skončí...aj zalúbenosť...
@anonym_0c761c zatiaľ máme jasné nastavené hranice. Každý máme svoje rodiny.... Nám je spolu dobre, radi sa zhovárame.... A vieme,že spolu jednoducho nemôžeme byť.
@elem23 Preco by ste spolu nemohli byt? Zostavat v manzelstve len kvoli detom je blbost. Deti odidu z domu a potom co? Ak je to velka laska,tak by som tomu dala sancu. Ak chces ostat v manzelstve,musis s kolegom prerusit kontakt a zmenit pracu. Inak sa budes nicit a stale v sebe zivit naklonnost k nemu. Myslis,ze je to ozajstna laska alebo len poblaznenie?
Poradím ti, skús byť úprimná k manželovi, keďže úprimnosť je na prvom mieste vo vzťahu a potom uvidíš ci je to ok
A keď chces naďalej tajiť tak to je podraz,lebo ani rozviesť ani byť s tým druhým
Tak o čom to je????
A ešte mimochodom aj tvoj muž možno po niečom takom by rád túžil, takže treba mu to povedať,nech aj on ma možnosť hľadať porozumenie a city inde
Fair play!
Ja neviem co tu každý píše ze len nech sa spolu nevyspia...
Autorka tu otvorene opisuje milenecký vzťah, spoločné syraveny čas osamote. Neviem, ale naozaj ste všetci vyčítali ze spolu hrajú karty a smejú sa na spoločných fotkách?
Píše o ročnom vzťahu, zalubenosti.... jasne ze spolu sexuju, nemajú 14rokov....
Tu ide už len o to, ako dlho to chcú takto ťahať? Kým to nepraskne? Ďalší rok? Päť? Pätnásť?
Ja k tomu asi len toľko @elem23 , tvoj pan dokonalý je manžel, ktorý robí zo svojej ženy sprostu a je otec, ktorý svoj voľný čas trávi radšej s milenkou ako s deťmi. Tvoj pan dokonalý je obyčajný chujkin, ktorý si len do teba vytiera vtáka a má k tomu ešte bonus - zdarma terapiu, lebo ho vypocujes, pochopíš, a ešte aj rozveseliš. Ty mu proste nezadas úlohy na víkend- opraviť svetlo, poskladať novú skriňu, zobrať deti na ihrisko, ani mu nevycitas ze trávi malo času doma, s deťmi a ze sa ti nevenuje.
Áno sama dokonalosť takýto vzťah. . .
Únik z reality ktorý môže zničiť teplo domova malým deťom (spolu štyrom? Viac?)
Ty si tiež matka, na ktorú musia byt deti ,,hrde"
@simona20201309 Ano, ako som citala tu druhu diskusiu, davam ti za pravdu. Ved uz pred rokom mu vytiahla vtaka z nohavic 😅. A tie reci, ze nerobia nic zle, lebo mnzelstva nerozbijaju. Hmm.. to len preto, lebo ten muz je vlastne takto spokojny, doma ma zenu, co ho lubi a stara sa o neho a keho deti v praci si omoci tiez. Preco by chcel toto menit? Lasku ani zalubenie tam teda ja nevidim.. ale ak by dala teply bonz jeho manzelke, tak sa veci rychlo pohnu..
A ešte mimochodom aj tvoj muž možno po niečom takom by rád túžil, takže treba mu to povedať,nech aj on ma možnosť hľadať porozumenie a city inde
Fair play!
@anonym_afca32 Veď práve keby si muž našiel takúto "novú lásku", tak by autorka tu písala siaholdlhé výlevy a takto je to u nej akože v úplnom poriadku.
Pracovné a súkromné veci sa nemajú spájať a už vôbec nie u zadaných.
@malinkajozka cikanie je základná fyziologicka potreba. Zaľúbenie sa je voľba. To ako môžeš tie dve situácie porovnávať?
@ankare zaľúbenie je chemický koktejl hormónov, ktoré sa začnú vyplavovat a je silnejší ako kokain, ovplyvňuju naše správanie, myslienky....vyslovene evolúcia- splodit a zachovať potomstvo. Nie je v tom nič vedomé, deje sa to na podvedome úrovni. Druhá vec je, že ak viem, že to nie je v poriadku a v rozpore s morálkou, viem posúdiť, čo je dobré správne a čo nie, viem to tak urobiť.
Nemam radu na taketo pletky, ale kde preboha ludia berete na to cas? Ja pracujem v cisto chlapskom kolektive, stacilo by lusknut a uz by bol kocur v trube. Ale ja mam hlavu doma, deti, povinnosti, lekari. Doslova sa tesim, ze vypadnem z prace, s kolegami nechodim ani na obedy. Co to mate za prace, ze mate cas sa zalubovat, kecat, snivat, uz tu kolko bolo takych tem, keby to skolaci pisali ok.
@elem23 ja som zazila toto iste, ked chces, mi napis 🙂
Toto su moje oblubene diskusie, laska na pracovisku, obidvaja so zavazkami, ale nerobia nic zle. Tak ked chcete byt silou mocou spolu, ukoncite rozvodmi/rozchodmi stavajuce vztahy a mozete byt spolu kolko len chcete. Len ci by to bolo pre vas take super aj potom, keby ste obidvaja odisli s holymi zadkami a mali nieco budovat spolu.
@elem23 Preco by ste spolu nemohli byt? Zostavat v manzelstve len kvoli detom je blbost. Deti odidu z domu a potom co? Ak je to velka laska,tak by som tomu dala sancu. Ak chces ostat v manzelstve,musis s kolegom prerusit kontakt a zmenit pracu. Inak sa budes nicit a stale v sebe zivit naklonnost k nemu. Myslis,ze je to ozajstna laska alebo len poblaznenie?
@marca12 tak jasné, rôzne svoje stránky ešte nepoznáme...bavili sme sa spolu a proste keby sme sa stretli v čase niekedy skôr, predtým ako máme záväzky,tak by sme isto boli spolu... Takto ale nemôžeme byť, nemôžeme to deťom urobiť.....
@marca12 tak jasné, rôzne svoje stránky ešte nepoznáme...bavili sme sa spolu a proste keby sme sa stretli v čase niekedy skôr, predtým ako máme záväzky,tak by sme isto boli spolu... Takto ale nemôžeme byť, nemôžeme to deťom urobiť.....
@elem23 áno, keby ste sa stretli skôr určite ste spolu a mate spolu deti, ale vieš co viem ešte s určitosťou povedať? Ze ty by si bola teraz na mieste jeho manželky a on by si užíval s Kolegyňou v práci (nič zlé by nerobil)
Garantujem ti, ze by ste sa dostali do rovnakého štádia ako s terajším partnermi.
Môžeš to kľudne skúsiť. Len keď to zistíš, bude neskoro. Deti už budú mať rozvratene rodiny, príliš veľa zničených životov len kvôli pár sekundam sexu
@elem23 to vobec nie je jasne, ze by ste boli spolu a mali by ste deti a milovali sa laskou az za hrob. Ja som mala kamarata, ktory mal doma zenu, deti a predsa si potreboval nieco dokazovat tym, ze sa stretaval s inymi zenami. Vobec mu to nerobilo ziadny problem hovorit im o velkej laske, lebo to zeny chcu pocut.Vodil si tie zeny dokonca do prenajatych bytov.
@elem23 No ked je to taka velka laska, posli mi do spravy jeho konto na sockach a ver mi, ze msx do 5 dni ti poslem screenshot, ako si dohovarame stretko.. nie, nelubi ta, ak by ta lubil, uz ste davno spolu. Deti su len vyhovorka, aby zaistil status quo
@elem23 nemáš predstavu koľko bude plaču ked si spolu začnete a keď sa to prevali. Ty, tvoj manžel, tvoje deti. A z jeho strany to iste
@elem23 pred pár rokmi som pracovala v jednej firme
S kolegom sme si boli veľmi sympatický..bolo to vzájomne ale tam to aj skončilo ..tiež sme sa spolu zasmiali,rozprávali ale stopla som to
Mám manžela a dieťa (teraz už dve)
Píšeš, že je pre Teba manžel prvý vážny vzťah, preňho manželka. Vy reálne nemusíte riešiť každodenné problémy, nepoznáte svoje horšie stránky, ako funguje v rodine. Nič si nedožil ani on, ani ty. Preto si myslíš, ze tento trávnik je zelenší.
Ako stále hovorí môj kamoš, spoločný hajzel vždy preverí lásku. Toto je poblaznenie z toho, že ste nič nezažili, založili ste si rodiny s prvým partnerom.
A v neposlednom rade, veľa o jeho morálnych hodnotách hovorí nastavenie "čo je na tom mat rád iného človeka". Jeho manželka nič netuší,tvoj nič, žiadne výčitky, neskôr, keď by prišla rutina medzi vás, by bez problémov urobil to isté Tebe.
@elem23 mna by tiez zaujimali, co vsetko uz mate za sebou od incidentu s moriakom 🙈
@elem23 moje nervy, možnosť anonymného zakladania tém a ty si takéto veci dáš pod svoj nich, na profile máš deti... táto krajina je jedna taka väčšia dedina, uz keď robíš co robíš a chceš sa poradiť, tak tu anonymitu využi.
@anonym_0c891c veď v profile nič nemá
@minenkaa pozerám nesprávny profil? Lebo vidím mesto plus mena a vek detí.
@anonym_0c891c
@dora281 a čo tam je mena deti a vek ,joj a mesto
Jediná zena v Nitre s troma deťmi s týmto menom a veku a možno tam nie je nič pravda
@minenkaa možno tam má hlúposti. A možno tam má realitu. Už aj mne sa stalo, že som tu ľudí spoznala na základe profilu a to tiež bývam vo veľkom meste, náhoda je blbec. Fakt by som chcela vedieť, koľko žien v tom meste v tom veku má 3 deti s tými menami a v takom veku. Môj odhad je, ze veľa ich nebude.

@malinkajozka veď práve, že uvedomujeme si, že máme obaja manželstva a že je to od nás také sebectvo. Ešte on sa smial,že ako môže byť zle to keď ma človek človeka rád.
@elem23 týmto ti dal jasne najavo že on žiadne opustanie manželky neplánuje 😁 ma ta rad ale to je tak všetko. Meniť kvôli tebe svoj život nebude. Preto na tom “nie je nič zle”.