Spomienky, sny a smútok po strate matky
Dobrý deň, mama mi zomrela pred necelým mesiacom. Mama mala 54 a bola veľmi vážne chorá, mala nádor. S mamou sme mali veľmi silný vzťah a posledné 3 dni to s ňou už bolo veľmi zle. Bola som pri nej keď umierala s otcom sme jej dávali prvú pomoc kým neprišli záchranári. Teraz keď som v tej miestnosti kde sa to stalo tak keď sa pozriem na to miesto kde umrela tak sa mi často vracajú spomienky na to ako sme ju oživovali a ako mŕtva ležala v posteli... Každý deň mi chýba, skoro každý deň plačem... A v posledný týždeň mávam aj sny s mamou. Prvý sen bol pekný, lúčila sa so mnou a povedala mi že sa nemám trápiť. Ale teraz mám nočné mory mama mi v nich vraví, že mi chce otec ublížiť a povedala mi, že ho bude strašiť. Niektoré sú chaotické nemajú zmysel, iné sú živé a v tých snoch mi vraví že mi otec ublíži... Neviem čo si mám myslieť. Sú to len zlé sny, alebo mi v nich chce naozaj niečo povedať?

ja si skor myslim, ze ten sen zhmotnuje skor tvoje vnutorne obavy a pracuje podvedomie, kedze asi mala s otcom takyto zazitok 😔 neviem kolko mas rokov, ale mozno aj tak sa jedneho dna rozhodnes odstahovat a byvat sama, mozno s priatelom? ale bez finacncii sa to neda, milujem tie rady od stola ze odstahuj sa, ja by som s nim nebyvala 🤦♀️ dost je dievca v tazkej zivotnej situacii, rozmysla co dalej ako to vsetko spracovat a presne toto je to, co potrebuje pocut, bez pomoci sa niekedy tazko d aurobit takyto vazny krok, dnes je byvanie drahe a najst aj schopne byvanie za normalne peniaze je uz pomaly aj zazrak....
mne mamina zomrela minuly rok na rakovinu, to ze zomrela akceptujem ze sa stalo, ale neviem sa s tym stale nejako zmierit, ze sa to stalo, chodim aj na terapie a mala som jej napisat list, pisala som ho asi na 4x lebo to bolo pre mna strasne tazke ale veru cosi mi to pomohlo, no stale tam nieco chyba... a pochopila som, ze posledne co mi v tomto celom chyba je rozlucit sa s mamou, nedokazem to a ani neviem ako sa to da... ako sa da povedat zbohom navzdy osobe, ktora tu pre mna vzdy bola ako opora, nech sa dialo cokolvek?