icon

Stali ste sa úspešnou ženou sama za seba?

yasina
14. sep 2025

Ahojte.
Nachadza sa tu nejaka zena ktora naozaj nieco v zivote dokazala nemyslim teraz bezne joby akodoktor a pod. Ale nieco sama vybudovala. Stala a spisovatelkou, znamou navrharkou, spevackou a pod.alebo sama cestovala po svete a stala sa kouckou influencerom alebo vybudovala nejaku ngo neziskovku nadaciu pomaha detom zenam a ine.? Rada by som s takou osobou pokecala. Som novinarka a hladam taketo silne zeny, biznismenky a pod. Alebo napr jazykovu skolu pricom sama uci naor 3 4 jazyky a ine. To som uviedla ako priklad......
Iba pod svojim nickom prosim reagovat. Dakujem

Strana
z2
yasina
autor
14. sep 2025
@doriiis

Novinárka s otrasnou gramatikou,čo si to po sebe ani neprečíta.Tak to urciteeeee.
Tak ja som Muskova pravá ruka potom.😂

@doriiis nemam otrasnu gramatiku... To mozno mas ty 🙂

doriiis
14. sep 2025
@yasina

@doriiis nemam otrasnu gramatiku... To mozno mas ty 🙂

@yasina ....aj si si to po sebe prečítala? Bodky, čiarky,dĺžne, mäkčene? Nič? Medzery medzi slovami, veľké písmená na začiatku vety?
BiznismEnka sa píše Biznismanka.Nepoužívaj angličtinu,keď nevieš ani slovenčinu

dskjhfdlkdjhl
14. sep 2025

@yasina Ty si aka vtipna. Influencerka, to uz je nieco, co treba obdivovat, to je uz skoro take, ako keby sme mali zacat obdivovat Tvoj pisomny prejav. No, ale hlavne, ze si so sebou spokojna, to je zaklad😉

anonym_3e7c5d
14. sep 2025
@yasina

@anonym_8ff2a4 hlavne, že ty si anonym.. Ukáž svoj profil a to čo si v živote dokázala 🙂

@yasina ja som sa dokazala vratit po x rokoch do skolstva...vsetci utekaju, ja opacne... nie je to na medailu?🤣
Viem 4 jazyky a robila som v medzinaridnej firme... napriek tomu som v skolstve ,lebo som chcela aj zlepsit status ucitela v spolocnosti a robit nieco, na co som kvalifikovana.Stale sa ucim, rozvijam... teraz 7my rok je to... asi malo zaujimave,co? 🤣🤣

anonym_eb30f7
14. sep 2025

Ja som si nahodou celkom zvedavo otvorila diskusiu, lebo tiez take zeny nepoznam (myslim, ze je jasne, ake autorka mysli - proste nie, ze si klasicky zamestnana, ale mna by to tiez zaujimalo, ako to realne funguje, ked sa ti podari zivit ako spisovatelka, fotografka, zalozis divadlo...atd). Tiez som robila v americkej spolocnosti v Prahe, vratila sa do skolstva na SR a na fore pisem ako "tatar", lebo sa mi proste nechce z postele pravopisne pisat...takze myslim, ze autorka nedehonestuje ani doktorky, ani ucitelky a je zrejme z kontextu, co ju zaujima...a na gramatiku si da pozor v praci. Ziadne "rocky science" tu z toho robit nemusite.

7lenka11
14. sep 2025

Ako človek s takmer 10ročnou praxou v médiách by som ti chcela v dobrom poradiť, že ak hľadáš niekoho zaujímavého, tak si tento oznam zaves na všetky sociálne siete (s príslušnými hashtagmi). Tam je plno influencerov, umelcov a tvorivých duší. Medzi známymi určite nájdeš takych, ktorí ti to prezdieľajú alebo pošlú vhodné tipy. Navyše ako novinárka máš predpokladám zmonitorovany trh s influencermi a umelcami, tam by si asi nemala mať problém niekoho osloviť.
Neviem, či hľadáš na správnom fóre, keďže tu sú prioritne (budúce) mamičky.
Osobne by som v budúcnosti o čosi zodpovednejšie naštylizovala svoj inzerát. Vyznelo to ozaj dosť netaktne k takým povolaniam ako sú lekári, vedci, profesori apod. Myslím, že oni denne budujú viac ako hocijaký influencer či potenciálny spevák.

viestta
14. sep 2025
@yasina

Pisem to v rychlosti na mobile za pochodu. A tema je o inom a nie riesenie toho, ako som to napisala. Tema je o niecom uplne inom. Ak takeho niekoho poznate, bude to super

@yasina hladas zeny, ktore by zaujali publikum bulvaru. Nie uspesne zeny, ktore sa vypracovali vlastnym usilim...

anonym_8ff2a4
15. sep 2025
@yasina

@anonym_8ff2a4 az na to draha, ze mam ukoncene dve Vs🙂 ale v pohode. Dorobit si vzdelanie mozno ty musis 🙂 a preto tie nenavistne anonymne komentare.. Ale je pravda, ze ludskost a prijemne spravanie kd ruhym sa neda naucit na vs ziadnej🙂 Aj tebe pekny vecer

@yasina ale ja nemusím mať 2 VŠ na to, aby som vedela písať. 🙃 A tiež by si sa mala naučiť prijať kritiku, pani novinárka. To ťa tiež nenaučili? 😛

anonym_76dcce
15. sep 2025
@yasina

@anonym_8ff2a4 az na to draha, ze mam ukoncene dve Vs🙂 ale v pohode. Dorobit si vzdelanie mozno ty musis 🙂 a preto tie nenavistne anonymne komentare.. Ale je pravda, ze ludskost a prijemne spravanie kd ruhym sa neda naucit na vs ziadnej🙂 Aj tebe pekny vecer

@yasina tým sa prosím ani nechváľ, že máš 2 VŠ, to je potom človeku do plaču, že nemusí vedieť ani poriadne napísať vetu a môže mať dve VŠ. To máme riadnu úroveň škôl…

anonym_8ff2a4
15. sep 2025
@anonym_76dcce

@yasina tým sa prosím ani nechváľ, že máš 2 VŠ, to je potom človeku do plaču, že nemusí vedieť ani poriadne napísať vetu a môže mať dve VŠ. To máme riadnu úroveň škôl…

@anonym_76dcce možno si tie školy len zaplatila. 😁 Ale aspoň to človeka furt utvrdzuje v tom, že titul nerovná sa rozum. Môže tu kľudne písať aj ďalej, koľko má škôl, všetci vidíme z jej príspevkov, že jej moc nepomohli. Dokonca im nerobí dobrú reklamu. 🤭

anonym_76dcce
15. sep 2025
@anonym_8ff2a4

@anonym_76dcce možno si tie školy len zaplatila. 😁 Ale aspoň to človeka furt utvrdzuje v tom, že titul nerovná sa rozum. Môže tu kľudne písať aj ďalej, koľko má škôl, všetci vidíme z jej príspevkov, že jej moc nepomohli. Dokonca im nerobí dobrú reklamu. 🤭

@anonym_8ff2a4 je to možné, už keď niekto vytiahne školy ako argument, tak to je jasné, kde to v živote dotiahla… max po tú školu a dosť na prd kariéru v novinárčine. Slovenčinári by ju svätenou vodou oblievali 😂.

denkabemommy
15. sep 2025

@yasina pre pochopenie, ako mal tvoj príspevok vyzerať, aby mal niekto záujem:

Ahojte,
som z redakcie (názov média) a rada by som sa spojila so ženami, ktoré vo svojom živote vybudovali niečo vlastné a výnimočné.

Môže ísť napríklad o spisovateľky, dizajnérky, speváčky, cestovateľky, koučky, influencerky či zakladateľky neziskových projektov, ktoré pomáhajú ľuďom. Alebo podnikateľky, ktoré založili školu, biznis, komunitu – skrátka ženy, ktoré si šli za svojím snom.

Chcela by som sa s takýmito inšpiratívnymi ženami porozprávala a napísala o nich.
Prosím, reagujte iba pod svojim nickom.
Ďakujem 🌷

Dúfam, že vidíš dosť podstatný rozdiel v profesionalite. Keby vyzeral takto, tak ja osobne mám dosah na pár veľmi zaujímavých ľudí, ktorí by do toho šli. Takže nabudúce si radšej nechaj poradiť skôr ako začneš útočiť. Pokora je to, čo ťa na žiadnej VŠ nenaučia.

anonym_8ff2a4
15. sep 2025
@anonym_76dcce

@anonym_8ff2a4 je to možné, už keď niekto vytiahne školy ako argument, tak to je jasné, kde to v živote dotiahla… max po tú školu a dosť na prd kariéru v novinárčine. Slovenčinári by ju svätenou vodou oblievali 😂.

@anonym_76dcce by ma zaujímalo, pre koho píše články. 😄 To bude tiez určite nejaká "seriózna" redakcia. 🤭

anonym_230977
15. sep 2025
@anonym_3e7c5d

@yasina ja som sa dokazala vratit po x rokoch do skolstva...vsetci utekaju, ja opacne... nie je to na medailu?🤣
Viem 4 jazyky a robila som v medzinaridnej firme... napriek tomu som v skolstve ,lebo som chcela aj zlepsit status ucitela v spolocnosti a robit nieco, na co som kvalifikovana.Stale sa ucim, rozvijam... teraz 7my rok je to... asi malo zaujimave,co? 🤣🤣

@anonym_3e7c5d waw klobúk dole

romanovic
20. sep 2025

@yasina podla chybajucich ciarok to vidim na volicku Smeru, Republiky. Na Infovojne sa nikto nenasiel?

anonym_8ff2a4
21. sep 2025
@romanovic

@yasina podla chybajucich ciarok to vidim na volicku Smeru, Republiky. Na Infovojne sa nikto nenasiel?

@romanovic musím ťa sklamať, to bola liberálka jak vyšitá.🙂

Strana
z2