Štedrý večer v lietadle
No co dohadali sme sa na smrt doviezol som kufor plny darcekov nakupil vsetko na veceru , sampnake , pivo, vino pre hosti, Teraz cakam sam na letisku na dlhy let na Slovensko s priletom 25 rano do Viedna ladnicka prazdna a obchody zavrete.
a preco cakas na let a nepostavis sa tomu clom ako dospel chlap a nevyriesite si to tam kde je sampanske?
@jozinxy no tak gratulujem 🍾🍾🍾 aspon vies na com si, ked sa ponhadke rovno vyrazili. Taka mala rada, po hadke sa neuteka. Zavri sa do izby a skroluj net. Potom za taku hodinku, ked sa ukludnia emocie, vies ist nieco k tomu povedat.
Aspon pumpy to zachrania,tam uz kupis vsetko aj zeleninu,a ine produkty.
A to si len tak na povkanie zohnsl letenku?
Preco ste sa pohadali?
Az tak ze si musel odist?????
mal si zas všetko do kufra pohádzať naspäť. darčeky im nechať samozrejme.
@jozinxy a volá sa to chladnička , lebo chladí a nie ladí
mal si zas všetko do kufra pohádzať naspäť. darčeky im nechať samozrejme.
@anonym_679e28
Velky kufor som tam nechal idem naspat len s prirucnou batozinou
@jozinxy Mám to dnes podobne. Akurat nemusim letiet na SVK lebo som tu, presuniem sa len k rodicom par km.. mrzi ma to a viem, ako Ti je. A suhlasim s nazorom vyssie, cely rok je to nanic, len sa to clovek snazi upratat, lebo..
A teraz tu zháňas spoločnosť na Vianoce?
V takom velkom meste sa mi nechce verit,ze by tam nebola vecierka.
@jozinxy Nechapem tvoj prispevok, napis po lopate, co sa stalo
To je let z Brisbane do Dubaja?
@niekto2hy
Nastastie mame muslimske aerolinky ktore maju Vianocnu naladu a bar otvoreny
@niekto2hy
Nastastie mame muslimske aerolinky ktore maju Vianocnu naladu a bar otvoreny
@jozinxy Mozno si mohol ist do hotela, vychladli by ste obaja.. letiet cez pol sveta po hadke je dost hrot. Ja Ta aj chapem, sama po hadke palim mosty.. ale ci to nie je tak trochu zbytocne v tomto pripade.
@jozinxy Mozno si mohol ist do hotela, vychladli by ste obaja.. letiet cez pol sveta po hadke je dost hrot. Ja Ta aj chapem, sama po hadke palim mosty.. ale ci to nie je tak trochu zbytocne v tomto pripade.
@anonym_d4783d
Ano bol som v hoteli 2 dni aj tak som odisiel
@anonym_d4783d
Ano bol som v hoteli 2 dni aj tak som odisiel
@jozinxy Tak to ma mrzí.. rada by som napisala nieco co Ti pomoze ale viem, ze v tazkych chvilach su slova prazdne, prinajlepsom su len slabou utechou. Posielam naozaj uprimne objatie.
mozem sa opytat o com vlastne tento prispevok je? je cely taky rozpacity
@jozinxy ty si dobra drama queen🫣
Neviem o co ide, ale uz som absolvovala 12hod let 24teho s priletom rano 25teho. Take prazdne letisko a mesto som nevidela. Ledva isiel spoj domov a cele Vianoce sme prespali.
čo?
@jozinxy ak si teraz ešte len na letisku v Brisbane a letíš cez Dubaj do Viedne tak dosť pochybujem, že tu budeš už ráno (navyše, v Brisbane už Stedry večer uplynul). Takze skús založiť novu temu s novou rozprávkou, prečítame si kým pôjde v TV Popoluska

@jozinxy z toho vyplýva ponaučenie: nehádajte sa s partnerom pred sviatkami.