Stres a obavy z vojny
Ahojte ako vnímate situáciu vo svete ?nemáte strach ?Rusko a Bielorusko spustilo vojenské cvičenia.
Zlý pocit mám z toho 🥹
Vzhľadom na aktuálnu situáciu, môžem hodnotiť jasnú polarizáciu sveta na popud Ruského Kremľa a jeho šialeného predstaviteľa Putina. Ktorý kým nebol prezident, mal racionálne a rozumné názory, zhodujúce sa so zdravým rozumom a pohľadom väčšiny európskych veľvyslancov či ministrov zahraničných vecí. Ale moc zachutila zrejme, a začal si budovať nové územie pôsobenia. Vedel, že vojensky to nepôjde, na to nemajú peniaze. Tak začal informačnú vojnu voči všetkým demokratickým štátom, predovšetkým v európe. Začal platiť a podporovať rôznych úplatných politikov a influencerov, novinárov, aby písali účelové články a tvorili verejnú mienku. Takisto začal spoločne s Čínou investovať a ovplyvňovať politiku v Afrických štátoch, v ktorých chce získať vplyv a nenávisťou obrátiť ľudí proti západu , USA, EU, čo ich "okráda o zdroje" a podobne. Klasikou propagandou. Zároveň im ukáže tie čínske stavby za lacno, ktoré im tam vystavajú čínski investori. Nekvalitne, ale tak v afrike môžu, tam kvalita nie je vyžadovaná, alebo je ešte nižšia než v samotnej číne... Takže hlúpym zalepia oči. Aha my sme postavili, my sme tí dobrí, pomáhame... a oni vam kradnu ropu plyn atd atd. ... Stretnutia diktátorov na spomienkach kde sa aj náš premiér musel teperiť, lebo to je ako regula v KSS, proste musíš tam byť keď si náš človek, ukazujú kto hrá proti ľuďom a ich záujmom. Na fotografii z Pekingu vidíte lídrov štátov, ktorých ľudia sa nechali oblbnúť ruskou propagandou a lžami a zvolili si nominantov a kandidátov Ruskej propagandy. ... Teraz sa maximálne čaká, čo sa stane. Kľudne môže vypuknúť vojna do roka. Pre všetkých nepredstaviteľné, ale vôbec nie nereálne v dnešnej dobe. A keď vypukne... už bude všetko jedno. Internet nebude, budeš akurat tak doma zavretá s rodinou a dúfať, že ťa nezabije raketa. Zatiaľ čo bude prebiehať možno evakuácia, možno mužov poberú bojovať, záleží ako vážny konflikt to bude.
@bennn
Ty máš z toho mainstreemu riadne vymletý mozog.
Na takej ukrajine vojna je, tam uz ludia zomieraju. Ja sa bojím toho, ze ak budem utekať pred vojnou, tak sa isto nájdu ludia co ma budu kritizovať, ze utekám.
A druha vec akej sa bojím je toho, ze co tu pre svoje deti zanecháme.
@777januska777 Tak na Slovensko by som sa aj ja vysral a utiekol. To tu tak rozmrdali za tych 20 rokov ze tu nema zmysel ani bojovat za nic. Hlavne co tu s tym jednym tankom vytiahneme :D

@lesankavh
Nesleduj správy!
Mimochodom,kedy bola situácia vo svete dobrá?