Už ste sa niekedy našli v nejakej diskusii?
Ahojte, možno zvláštna otázka. 😅 Ale už ste sa niekto niekedy našli v nejakej diskusii? Že napr. niekto založil diskusiu o švagrinej a vlastne to písali o vás? Že ste sa reálne sami spoznali, že to je diskusia o vás. Pretože už tu boli naozaj diskusie o všetkom možnom a niekto sa určite musel v tom nájsť 😁😇
Nie.
Ale spoznala som ako autorku ( anonymnú) diskusie susedu 😁
Zaujímavé čítanie to bolo. Aj zistenie, že tá " ružová lúka, tie jednorožce, všade kvietky a srdiečka " v skutočnosti vlastne nie sú.
Nie.
Zaujímavé čítanie to bolo. Aj zistenie, že tá " ružová lúka, tie jednorožce, všade kvietky a srdiečka " v skutočnosti vlastne nie sú.
@anonym_80949c trapas 😁
@anonym_autor zatiaľ nie, no isto by ma to pobavilo
Ja som tu spoznala z diskusie (teraz už bývalú) kolegyňu, ktorá zháňala info o novej práci, o ktorú sa vtedy uchádzala... odvtedy ju občas zahliadnem v diskusii a teda občas som prekvapená 😅
@anonym_autor nie osobne, ale v niektorých nie moc dobrých vlastnostiach v diskusiách sa spoznávam aj ja 😢. Tie dobré vlastnosti, kde sa spoznávame, si až tak nevšímame (to nás netrápi).
Nie, toto sa mi nestalo, ale stalo sa mi, že raz jedna keď už nevedela ako ma nasrať povedala, že ma pozná osobne lebo býva blízko a že klamem.. problém však je, že som neklamala, takže ma nemohla osobne poznať a nakoniec som zistila, že je z opačného kúta Slovenska 😅
Inak naozajstné osobné náhodné stretnutia z MK boli vždy milé..
@anonym_autor ja napr nemám uvedené naschvál ani správne mesto na MK , keby náhodou 😄
Jaj ale keď tak čítam odpovede, raz sa mi stalo, že na FB som niečo v rámci srandy komentovala o svojej práci a prečítal si to šéf a zobral to osobne.. tak som to musela vysvetľovať, cítila som sa trápne..
ja nie ale ale viem o jednej používatelke ktorá tu bola akože odhalená susedou a bola tu o nej nepekná reč..že tu dáva milion rád,múdra je ako rádio a v skutočnosti žije úplne inak a nevie riadne ani pozdraviť..že má na figu život a tu sa prezentuje úplne inak.Jedna suseda ju tu spomínala.Aká je dotyčná samá pretvárka a v skutočnosti je hnusná a nevrlá v reále 🤭 doteraz si to pamätám ale nick nepoviem 😁
V diskusii nie ale ocividne som bol uplne nahodne spoznany na ulici mamickou odtialto :D
Ja som tu spoznala kolegyňu, ktorá sa nepekne vyjadrovala na šéfstvo. Bolo mi potom normálne hlúpo, keď som ju stretla 😀 Pritom ona nevedela, že ja viem 😀
Ja som sa nespoznala. Asi mám nudný život 🤷😁
Ale poznám pár ľudí z koňa osobne a sú to skvelí ľudia
Nie.
@anonym_80949c tiež tak. Nie seba, ale známu, nič z toho, čo píše, nie je pravda. A aj mňa ohovára, ako jednu mamičku z ihriska 😀
@anonym_80949c tiež tak. Nie seba, ale známu, nič z toho, čo píše, nie je pravda. A aj mňa ohovára, ako jednu mamičku z ihriska 😀
@anonym_8d6a67 a oni majú fotku,či podľa čoho..
@pe_mi niektorí tak dopodrobna tu opisujú svoj súkromný život, že ak sa k tomu pridá ešte pravdivé bydlisko v profile, deti, mená, vek, tak naozaj nie je problém spoznať človeka.
Nie, ale nechápem, keď niekto napíše do diskusie nejakú napr. rodinnú situáciu, píše to anonymne s odôvodnením, že niekto z rodiny sem chodí, ale napíše to tak detailne, že tá rodina/známi by ho aj tak museli odhaliť. 😆
Nie, toto sa mi nestalo, ale stalo sa mi, že raz jedna keď už nevedela ako ma nasrať povedala, že ma pozná osobne lebo býva blízko a že klamem.. problém však je, že som neklamala, takže ma nemohla osobne poznať a nakoniec som zistila, že je z opačného kúta Slovenska 😅
Inak naozajstné osobné náhodné stretnutia z MK boli vždy milé..
@jana_eyre_2 Mne tu tiež jedna vypisovala, ako ma pozná, no bez šance. Absolútne to nesedelo, ale nedala sa presvedčiť.
Teraz nastane hromadné mazanie albumov a fotiek a zmeny bydliska 😵💫😁
Hej, vo fóre v Mense ma viac krát citovali.
Nie, ale nechápem, keď niekto napíše do diskusie nejakú napr. rodinnú situáciu, píše to anonymne s odôvodnením, že niekto z rodiny sem chodí, ale napíše to tak detailne, že tá rodina/známi by ho aj tak museli odhaliť. 😆
@laurinka27 áno, a ešte napíše, že "píšem anonymne, lebo aj švagriná, aj svokra sem chodia, a nechcem aby vedeli, že o nich píšem"... A potom podrobný príbeh, podla ktorého sa už určite musia dovtipit 🤷
@pe_mi nemá fotku, ale spoznala som štýl písania 😀
Nie, ale velmi by som chcela 😀😀
Spoznala som bývalú susedu ako autorku, bola som šokovaná čo sa vykľulo z jej princa na bielom koni, chúďa dostala poriadne ešte aj tu, hoc hľadala iba podporu , silu ísť ďalej aj napriek nepriazni osudu, a vlani pravdepodobne sesternicu z druhého kolená aj keď s ňou som si nebola tak istá
@anonym_autor Nestalo sa mi to, ale jedna mi vypisovala, ze ma pozna a znici ma😀
@anonym_autor ja ty poznám jednu babu, má tu aj foto, ale teda to ako sa tu prezentuje nekorešponduje s realitou, bohužiaľ.

@anonym_autor dobrá téma ,toto ma tiež napadá ,keď ľudia tak podrobne napíšu celý príbeh.
Lebo veď MK už má veľa ľudí 🤸😊
Ja našťastie nie