icon

Už ste sa niekedy našli v nejakej diskusii?

5. sep 2025

Ahojte, možno zvláštna otázka. 😅 Ale už ste sa niekto niekedy našli v nejakej diskusii? Že napr. niekto založil diskusiu o švagrinej a vlastne to písali o vás? Že ste sa reálne sami spoznali, že to je diskusia o vás. Pretože už tu boli naozaj diskusie o všetkom možnom a niekto sa určite musel v tom nájsť 😁😇

Strana
z3
pe_mi
5. sep 2025

@anonym_autor dobrá téma ,toto ma tiež napadá ,keď ľudia tak podrobne napíšu celý príbeh.
Lebo veď MK už má veľa ľudí 🤸😊
Ja našťastie nie

anonym_80949c
5. sep 2025

Nie.
Ale spoznala som ako autorku ( anonymnú) diskusie susedu 😁
Zaujímavé čítanie to bolo. Aj zistenie, že tá " ružová lúka, tie jednorožce, všade kvietky a srdiečka " v skutočnosti vlastne nie sú.

patriciah1
5. sep 2025
@anonym_80949c

Nie.
Zaujímavé čítanie to bolo. Aj zistenie, že tá " ružová lúka, tie jednorožce, všade kvietky a srdiečka " v skutočnosti vlastne nie sú.

@anonym_80949c trapas 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_80949c
5. sep 2025
@patriciah1

@anonym_80949c trapas 😁

@patriciah1 to teda 😁

anonym_6fd91d
5. sep 2025

@anonym_autor zatiaľ nie, no isto by ma to pobavilo

anonym_bda364
5. sep 2025

Ja som tu spoznala z diskusie (teraz už bývalú) kolegyňu, ktorá zháňala info o novej práci, o ktorú sa vtedy uchádzala... odvtedy ju občas zahliadnem v diskusii a teda občas som prekvapená 😅

anonym_337f3c
5. sep 2025

@anonym_autor nie osobne, ale v niektorých nie moc dobrých vlastnostiach v diskusiách sa spoznávam aj ja 😢. Tie dobré vlastnosti, kde sa spoznávame, si až tak nevšímame (to nás netrápi).

jana_eyre_2
5. sep 2025

Nie, toto sa mi nestalo, ale stalo sa mi, že raz jedna keď už nevedela ako ma nasrať povedala, že ma pozná osobne lebo býva blízko a že klamem.. problém však je, že som neklamala, takže ma nemohla osobne poznať a nakoniec som zistila, že je z opačného kúta Slovenska 😅

Inak naozajstné osobné náhodné stretnutia z MK boli vždy milé..

anonym_66e007
5. sep 2025

@anonym_autor ja napr nemám uvedené naschvál ani správne mesto na MK , keby náhodou 😄

jana_eyre_2
5. sep 2025

Jaj ale keď tak čítam odpovede, raz sa mi stalo, že na FB som niečo v rámci srandy komentovala o svojej práci a prečítal si to šéf a zobral to osobne.. tak som to musela vysvetľovať, cítila som sa trápne..

liusa82
5. sep 2025

ja nie ale ale viem o jednej používatelke ktorá tu bola akože odhalená susedou a bola tu o nej nepekná reč..že tu dáva milion rád,múdra je ako rádio a v skutočnosti žije úplne inak a nevie riadne ani pozdraviť..že má na figu život a tu sa prezentuje úplne inak.Jedna suseda ju tu spomínala.Aká je dotyčná samá pretvárka a v skutočnosti je hnusná a nevrlá v reále 🤭 doteraz si to pamätám ale nick nepoviem 😁

hiro
5. sep 2025

V diskusii nie ale ocividne som bol uplne nahodne spoznany na ulici mamickou odtialto :D

anonym_0f0877
5. sep 2025

Ja som tu spoznala kolegyňu, ktorá sa nepekne vyjadrovala na šéfstvo. Bolo mi potom normálne hlúpo, keď som ju stretla 😀 Pritom ona nevedela, že ja viem 😀

demodun
5. sep 2025
@hiro

V diskusii nie ale ocividne som bol uplne nahodne spoznany na ulici mamickou odtialto :D

@hiro preto si zmazal fotku? No ZA je malá dedina 😁

pe_mi
5. sep 2025
@demodun

@hiro preto si zmazal fotku? No ZA je malá dedina 😁

minimalne deťmi by si mohol byť spoznaný

@hiro

demodun
5. sep 2025

Ja som sa nespoznala. Asi mám nudný život 🤷😁
Ale poznám pár ľudí z koňa osobne a sú to skvelí ľudia

anonym_8d6a67
5. sep 2025
@anonym_80949c

Nie.

@anonym_80949c tiež tak. Nie seba, ale známu, nič z toho, čo píše, nie je pravda. A aj mňa ohovára, ako jednu mamičku z ihriska 😀

pe_mi
5. sep 2025
@anonym_8d6a67

@anonym_80949c tiež tak. Nie seba, ale známu, nič z toho, čo píše, nie je pravda. A aj mňa ohovára, ako jednu mamičku z ihriska 😀

@anonym_8d6a67 a oni majú fotku,či podľa čoho..

anonym_0f0877
5. sep 2025
@pe_mi

@pe_mi niektorí tak dopodrobna tu opisujú svoj súkromný život, že ak sa k tomu pridá ešte pravdivé bydlisko v profile, deti, mená, vek, tak naozaj nie je problém spoznať človeka.

laurinka27
5. sep 2025

Nie, ale nechápem, keď niekto napíše do diskusie nejakú napr. rodinnú situáciu, píše to anonymne s odôvodnením, že niekto z rodiny sem chodí, ale napíše to tak detailne, že tá rodina/známi by ho aj tak museli odhaliť. 😆

anonym_2a8fe0
5. sep 2025
@jana_eyre_2

Nie, toto sa mi nestalo, ale stalo sa mi, že raz jedna keď už nevedela ako ma nasrať povedala, že ma pozná osobne lebo býva blízko a že klamem.. problém však je, že som neklamala, takže ma nemohla osobne poznať a nakoniec som zistila, že je z opačného kúta Slovenska 😅

Inak naozajstné osobné náhodné stretnutia z MK boli vždy milé..

@jana_eyre_2 Mne tu tiež jedna vypisovala, ako ma pozná, no bez šance. Absolútne to nesedelo, ale nedala sa presvedčiť.

pe_mi
5. sep 2025

Teraz nastane hromadné mazanie albumov a fotiek a zmeny bydliska 😵‍💫😁

sevrin
5. sep 2025

Hej, vo fóre v Mense ma viac krát citovali.

anonym_5944f1
5. sep 2025
@laurinka27

Nie, ale nechápem, keď niekto napíše do diskusie nejakú napr. rodinnú situáciu, píše to anonymne s odôvodnením, že niekto z rodiny sem chodí, ale napíše to tak detailne, že tá rodina/známi by ho aj tak museli odhaliť. 😆

@laurinka27 áno, a ešte napíše, že "píšem anonymne, lebo aj švagriná, aj svokra sem chodia, a nechcem aby vedeli, že o nich píšem"... A potom podrobný príbeh, podla ktorého sa už určite musia dovtipit 🤷

anonym_8d6a67
5. sep 2025
@pe_mi

@pe_mi nemá fotku, ale spoznala som štýl písania 😀

ruxandra
5. sep 2025

Nie, ale velmi by som chcela 😀😀

anonym_71b9a5
5. sep 2025

Spoznala som bývalú susedu ako autorku, bola som šokovaná čo sa vykľulo z jej princa na bielom koni, chúďa dostala poriadne ešte aj tu, hoc hľadala iba podporu , silu ísť ďalej aj napriek nepriazni osudu, a vlani pravdepodobne sesternicu z druhého kolená aj keď s ňou som si nebola tak istá

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2025

@anonym_autor Nestalo sa mi to, ale jedna mi vypisovala, ze ma pozna a znici ma😀

martul
5. sep 2025

@anonym_autor ja ty poznám jednu babu, má tu aj foto, ale teda to ako sa tu prezentuje nekorešponduje s realitou, bohužiaľ.

Strana
z3