icon

Už ste sa niekedy našli v nejakej diskusii?

5. sep 2025

Ahojte, možno zvláštna otázka. 😅 Ale už ste sa niekto niekedy našli v nejakej diskusii? Že napr. niekto založil diskusiu o švagrinej a vlastne to písali o vás? Že ste sa reálne sami spoznali, že to je diskusia o vás. Pretože už tu boli naozaj diskusie o všetkom možnom a niekto sa určite musel v tom nájsť 😁😇

Strana
z3
mameha7
5. sep 2025

@anonym_autor Tu na koníku nie. Ale kedysi som mala anonymný účet na pokeci. Tam som v sexzoznamke spoznala kolegu. Riadne prasačiny tam písal. Už nikdy som sa na neho nedokázala pozerať tak ako pred tým. 😃

anonym_ebdc8f
5. sep 2025
@mameha7

@anonym_autor Tu na koníku nie. Ale kedysi som mala anonymný účet na pokeci. Tam som v sexzoznamke spoznala kolegu. Riadne prasačiny tam písal. Už nikdy som sa na neho nedokázala pozerať tak ako pred tým. 😃

@mameha7 Fuuuha...😅
Ja keď som sa rozvádzala, na odventilovanie som bola mesiac na Badoo, s nikým som sa nestretla, chvíľku som si písala s celkom v pohode chlapmi, foto som tam mala na turistike vo vetrovke zdiaľky, no tiež mi tam vyskočil môj kolega, foto vo firemnom aute, stretávam sa občas s jeho ženou, naše dcéry sa kamarátia...🤦🏻‍♀️

anonym_9a7f9a
5. sep 2025

Nasla som tu uplne nahodne diskusiu o mne, ktoru pisal moj partner, ked sme riesili isty problem vo vztahu. Dostal riadnu nakladacku, ale aj pochopenie, tak ako to tu chodi. Mala som z toho cudny pocit pri citani. Pritom on sa o MK vyjadruje dost nechvalne, preto ma to prekvapilo.

hiro
5. sep 2025
@anonym_3765eb

@hiro ono keď v profile vylepis fotky svojich detí tak to nie je až také ťažké ta spoznať hlavne keď ta s nimi stretáva pravidelne niekde v obchode, vo výťahu, na ihrisku, v škôlke, v škole a pod...

@anonym_3765eb Nebol som s deťmi a teraz vyzerajú aj tak úplne inak 😅

tiika
5. sep 2025
@miskakyska

@dskjhfdlkdjhl moja ničiteľka si na FB založila profil s mojou profilovkou z koňa a vypisovala v mojom mene bludy kade chodila..tu na koni vypisovala ip ľuďom, že som taká a onaká,pijem, muž ma mláti,o deti sa nestarám 🤦🏻‍♀️😀asi súdila herečka podľa seba

@miskakyska neuveriteľne, to už je teda poriadne cez čiaru, normálne psycho.

anonym_371279
5. sep 2025
@laurinka27

@anonym_371279 A myslíš, že v tomto komentári sa nenájde (ak nie je úplne blbá)? 😂

@laurinka27 Nemyslím, je tu veľa žien, ktoré tu boli, potom odišli, potom sa sem znova vrátili atď. nie je jediná.

anonym_ce2c99
5. sep 2025
@sundew

@liusa82 Na to si pamatam a chcem veidet nick a stale som sa nedopatrala :(

@sundew deti95060810 😉

jana_eyre_2
5. sep 2025
@anonym_9a7f9a

Nasla som tu uplne nahodne diskusiu o mne, ktoru pisal moj partner, ked sme riesili isty problem vo vztahu. Dostal riadnu nakladacku, ale aj pochopenie, tak ako to tu chodi. Mala som z toho cudny pocit pri citani. Pritom on sa o MK vyjadruje dost nechvalne, preto ma to prekvapilo.

@anonym_9a7f9a a aspoň to pomohlo, že diskusiu založil?

anonym_9a7f9a
5. sep 2025
@jana_eyre_2

@anonym_9a7f9a a aspoň to pomohlo, že diskusiu založil?

@jana_eyre_2 on sa mi s tym nepriznal, takze neviem, ale ku koncu uz bol dost znechuteny z tych reakcii 🙂 ty si v nej bola mila a prijemna, ale to si vzdy.

anonym_3450e1
5. sep 2025

Ja som sa tu nikdy nespoznala, ale v obchode som stretla ženu, ktorá je tu na MK a aj jej muž. Najprv naňu nakladal , ako ho podviedla, opustila, potom sa k nemu vrátila a v skupine o sexe opisoval ich sex. Obaja mali fotky a v nicku svoje priezviská. Videla som ich v obchode prvý krát a pritom som vďaka jeho príspevkoch detailne poznala ich vzťah, sex všetko. Pán si tu robil aj reklamu na vírivky, ktoré vyrábal. Choré.
Tak isto poznam kamošku, ktora sa hrá na odborníčku na vzťahy a výchovu deti. Muž ju celé roky podvádzal, súbežne s ňou spravil decko milenke, deti ma problemove, nezvladnute, nevychovane, ale na nete je odbornička a za rady si nechava platit. Smeje sa na nej cele mesto.

pasomnica
5. sep 2025

To nie, ale chcela by som tu tiež niekoho známeho spoznať a smiať sa na tom, teda ak by bolo na čom 😂

anonym_ebdc8f
6. sep 2025
@anonym_ce2c99

@sundew deti95060810 😉

@anonym_ce2c99 To si nemala písať, zas si zmení nick, alebo bude opäť používať bonaqa...😁

anonym_7391d2
6. sep 2025

Ja som bola celkom prekvapená keď som tu našla susedu z vedľajšej bytovky. Ako sa ona prezentuje( je tu dost obľúbená ). Realita je úplne ale úplne inde 😬. Keďže sme malé mesto a všetci tu o všetkom vedia, navzájom sa poznajú , tak to bol mierne šok😂
Tu sa tvári ako dokonalá žena, matka a ako jej ex manžel ubližuje a ona chudatko na všetko sama . Pritom v skutočnosti, opustila ona jeho kvôli druhému a robí ona jemu napriek, on si deti bráva často , financuje im liečby , krúžky atd . každú chvíľu má doma iného chlapa, ona asi aj dost pije keďže pravidelne vyhadzuje veľké množstvo flasiek od vina😀 detom sa teda vobec nevenuje tak ako to prezentuje na internete a to tam je toho veľa čo by sa o nej realita dala napísať. Aj jej tu kedysi niekto kto ju pozna napísal verejne aká v skutočnosti je, že čo sa hrá😀
Nuž čo , aspoň na soc.s sa môže tváriť dokonalo…

akje
6. sep 2025

@anonym_autor o mne síce nie, ale tu na MK boli popísané nepekne veci o jednej mojej kamarátke. Ona MK nemá, ani si to nemá ako prečítať. Povedala som jej o tom a keď mi porozprávala svoju verziu, už mi autorka príspevkov neprišla ako chúďatko. Skôr mi to dalo to, že som sa dozvedela o tej užívateľke MK (čo ohovárala moju kamošku) realitu a už jej príspevkom neverím. Aj keď mala neľahkú situáciu.

anonym_e4b837
6. sep 2025
@anonym_ce2c99

@sundew deti95060810 😉

@anonym_ce2c99 ona je celkovo hnusná aj prezentáciu na tomto fóre.

miadi
6. sep 2025
@anonym_e4b837

@anonym_ce2c99 ona je celkovo hnusná aj prezentáciu na tomto fóre.

@anonym_e4b837 ked na niekoho kydas aspon maj odvahu pod svojim nickom nie anonymne. Toto tvoje chovanie sa zas zda hnusne mne.

anonym_fb0ac3
6. sep 2025

@anonym_autor ja som sa spoznala veru..Jedna mamička pisala (v čase corony) aké nezmysly majú deti za úlohu. Bolo online vyucko, kde ona vždy ležala na gauči, aby ju bolo vidno. Takže som bola za tú trapnú učku. A inak DÚ nedostávali.

anonym_0f0877
6. sep 2025

@deti95060810 myslím, že máš právo sa vyjadriť

linda1978
9. sep 2025

Chvalabohu som sa ani ja nenašla, aj keď by som sa nečudovala, ak by sa niečo našlo. Lebo sú tu osoby, čo sa tu prezentujú aleže totálne inak ako v realite…ale zas asi aj v realite neoplývajú IQ len tam je všetko “potichu” …tu je to čierne na bielom aj s digistopou

Strana
z3