Výsmech kvôli váhe na sociálnych sieťach
Som baba/žena 34 rokov, dve deti 9 a 4r., výška 172cm váha 85kg. CCa 5dní dozadu som zverejnila na instagrame fotky z hladania húb. Nic sexy alebo tak, úplne normálne fotky. Profil mám verejný. Napísal mi tam viac komentárov nejaký muž v štýle, že" kukni sa na seba ako vypadáš + emotikon prasaťa", ďalšia foto s otázkou koľko vážiš? Profil zamknutý, ja jeho nevidím a nepoznám. Celkom ma to rozosmutnilo, viem, že mám nadváhu a riešim to, ale je toto normálne? Spomeniem si na to aj po toľkých dňoch, aký pocit to vo mne zanechalo. Len sa chcem spýtať, čo týmto sledujú ľudia, ktorí toto robia, aké myšlienkové pochody môžu mať a prečo to robia...
@anonym_15d194 ste jeden zly človek, ktorý uráža ludi rovnako ako Fico a jeho darebaci. Fuj ze sa nehanbite, okamžite vas profil idem nahlásiť, za to co tu zdielate.
@vajanika27 ON je jeden zly clovek, NIKTO na neho nebol zvedavy, na jeho sex. preferencie uz vobec 👽a nahlasuj, ako hovorila Kelisova-nezebych udavala, ake hlasit se to musi!
@vajanika27 ON je jeden zly clovek, NIKTO na neho nebol zvedavy, na jeho sex. preferencie uz vobec 👽a nahlasuj, ako hovorila Kelisova-nezebych udavala, ake hlasit se to musi!
@anonym_15d194 ste rovnako zla ako on, kto uráža a zosmiesnuje ludi, karma vám to zlo co mate v sebe vráti rychlostou blesku a potom sa ľudia čudujú ze sú chorí, tak uz sa potom nečudujte.
@anonym_autor také komentáre ako tebe písali, väčšinou píšu skrachované existencie, ktoré si liečia svoje mindráky.
Z coho si smutna ? Ze pravdu pisal? Keby si bola so svojimi kilami ok tak ta to nenahneva .ano su aj sebavedome pevnejsie zeny.a dalsie ,nemas zamknuty profil, treba ratat aj s negativitou.
@anonym_cd855f Napísal pravdu?Ty si matka a vychovávaš deti tak, aby cudzej osobe vynadali do tučných prasiat a svíň? Ako vážne, ešte to aj napíšeš ako potkan anonym, lebo sama vieš, že toto nemá nič spoločné s pravdou, je to iba bohapusté vysmievanie a ponižovanie a robia to len zákerní a nešťastní a vyslovene zlí ľudia...
@anonym_15d194 ste rovnako zla ako on, kto uráža a zosmiesnuje ludi, karma vám to zlo co mate v sebe vráti rychlostou blesku a potom sa ľudia čudujú ze sú chorí, tak uz sa potom nečudujte.
Prosím vás ženy, ste matky,zmažte tie fotky. A prestaňte ospravedlňovať, ak niekto ponižuje.To nie je pravda,to je prejav sadizmu.
@anonym_15d194 no vidíte co ste, teraz ste to krásne ukázala úbohý, plytký a zakerny človek, dúfam ze ešte vychovavate deti, presne ako celý FICO A JEHO VOLICI.
@anonym_autor ak vám to nieje jedno, tak zmazte túto diskusiu, dakujem.
Ale prosim ta,taketo zakomplexovane jednobunkovce ta dokazu rozhodit? To bude nejaky zanedbany slobodny mladenec s pivom v ruke, troma zubami,ktory si potrebuje pohonkat ego.
Toto ako tak dokazem pochopit u fotiek naozaj propagujucich obezitu, ale rozhodn eneschvalujem. Ked to niekto napise pod normalnu fotku, chce zranit. Vacsinou ti komentujuci su totiz sami zranene, sklamane alebo spolocnostou odvrhnute bytosti, ktorym sa dlhodobo nedari najst naplnenie. Tak svoju frustraciu prenasaju dalej.
@anonym_autor A teraz si predstav,kolko stoviek sprav chodi denne znamych osobnostiam v takomto prijemnom duchu. Obdivujem kazdeho,kto toto ustoji. Tie komentare nevypovedaju o tebe,ale o cloveku,ktory to napisal. Taky uboziak nestoji ani za sekundu tvojho casu.
Ak ľudom vadí tvoja váha a nie povaha, tak majú nižšie IQ. Zabila si niekoho, kradneš? Lebo to by bol problém. Ak nie, môžu ti akurát vieš čo. Je to väčšinou vzorka pisálkov typu Oskar R., Sulík mladší, Bombic…
Ja mam 172cm a 82kg a teda necítim sa tučná takže neverím ze je to take zle. A profil si z verejného zmen na priateľov nech ta neocumuju cudzi blazni
@anonym_autor Preto nemám verejný. Aby sa žiadny cudzí na mne neodbavovali !
@anonym Ľudia sú raz taký..veď nič v zlom ,ale tu sme väčšina ženy a žena-ženu dokáže dourážať,ponižovať, vysmievať sa a nadváha nie he v móde. Nie raz som čítala hrozné veci aj tu...nič si s toho nerob! Ja som bola po pôrode veľmi dlho pribratá a toľko čo som sa ja nepočúvala a prevažne od cudzích. Nedarilo sa mi schudnúť na pôvodnú váhu (bývala som veľmi štíhla )a kde koľvek som išla každý išiel do mňa. Áno mali pravdu. A veľa som sa vyrevala zato dokonca som sa vyhýbala chodiť medzi ľudí.Mala som s toho depky a o to viac jedla. Nie neschudla som na pôvodnú váhu, ale po vyše 10 rokoch si konečne ľudia zvykli. Nedarí sa mi,nedokážem to jedine keď jem velmi malo a to nevydržím dlho. A už je mi to aj jedno.
@anonym_65d28b A Tvoje fotky sú všetky krásne? To vám už filtre a Instagram úplne vymyli mozgy?
@enmery Ešte, že sú aj prirodzený ľudia 🙏🙏🙏🙏🍀
lebo som verejne činná osoba a veľmi často v téme, ktorej sa venujem (nechcem zachádzať do konkrétností) komunikujem s cudzími ľudmi, ktorí mi v tejto veci píšu. Môj profil používam aj na prezentáciu mojej práce.
@anonym_37227c
@anonym_autor a je nutné naň dávať foto tvojej postavy na hríboch? Veď prezentuj len svoju prácu
Nemaj verejný profil, alebo nepridávaj fotky seba. Učím to aj dcéru, a ak niečo zverejní ,musí rátať s tým že nie vždy sa stretne s pochopením. A ľudia ktory urážajú anonymné iných len na základe výzoru nemá brať vážne nakoľko sú to veľmi nešťastni a nepochopení ľudia ktorí sa snažia svoju frustráciu ventilovať na iných.
ja teda nepridavam nič súkromné na verejné siete, a v reálnom živote som sa s ničím takým nestretla, váha a výška podobne aj keď tu váhu mi nikto netipuju
Vymaz komentár taki vsevedkovia si potrebovali zlepšiť náladu lebo sami sú nestastni

@anonym_autor toto je dnešný svet. Nerieš, lebo sa zbláznis.