icon

Je možné požiadať o cisársky rez v Považskej Bystrici?

tatiana234
8. júl 2026

Ahojte nakoľko po prvom prirodzenom porode v Trenčíne uz prirodzene rodit nechcem počula som ze v pb vedia urobiť na žiadosť cisarsky rez je to pravda rodil niekto takto v pb ?
Dakujem

melynda
8. júl 2026

Nemyslím si, že to tak vôbec niekde funguje, nemôžeš si predsa vybrať len tak bezdôvodne, ako chceš rodiť. A teda už vôbec nie v PB. 😂

viellik
8. júl 2026

Kamarátka tu rodila, aj keď to nebolo teraz niekedy, ale viem, že určite na výber nemala.

janickacrazy
14. júl 2026

@tatiana234 áno, je to pravda, dá sa to vybaviť, aspoň pár rokov dozadu to tak bolo

nataliaska
26. júl 2026

Dohodnite si to so svojim obvodným gynekológom že chcete cisársky rez a on Vás odošle cca v 35 - 36 týždni na konzílium do nemocnice , to býva pondelky a štvrtky od 11:30 do 12:30 a dohodnete sa priamo s lekármi tam. Sú veľmi veľmi milí a ústretoví. Nenútia prirodzený pôrod pokiaľ ma žena neakú traumu alebo jednoducho nechce. Ja som teraz bola na konzíliu ale teda ja mam indikovanú už druhú sekciu .

mandrewa
28. júl 2026

@tatiana234 nedá sa to vybaviť ani keď máte papier od obvodného gynekológa, tlačia na prirodzený pôrod. Vlastná skúsenosť zo začiatku tohto roka.