Koľko stojí obyčajná ružička v kvetinárstve?
Dobrý deň,koľko stojí v obyčajnom kvetinárstve jedna ružička,niekde v okrese PB,PU? Áno pozerám ceny na nete,ale zdajú sa mi tie ceny trocha prestrelené. Chcel by som kyticu 33 ruží. Ďakujem za každú odpoveď. 😀
@anonym_autor kedysi stala obycajna ruzicka okolo 3€ ale teraz to je uz aj zo 5€, podla toho aku vyberies
Michalovce,v jednom kvetinarstve cervena ruza 8€. V druhom 5,50€
@anonym_autor Nuz, bud sa plesknes po vrecku ( za mna blbost vyhodit 130€ za zive kvety) alebo vymysli iny darcek 😀
Pekna ruza 6 - 6,5 €, opelichana ruza 4€
Je to tak, ako píšeš. Ceny sú prestrelene. Skús pozrieť nejaký veľkosklad kvetín, keď sme robili svadbu bola som si kupovať všetko na výzdobu a bolo to “za facku” v porovnaní s kvetinárstvom( v BA)
Ale zhodou okolnosti som minuly týždeň videla v tescu ruže dlhé a krasne za naizaj lacno, nepamatam si cenu. Skús pozrieť Tesco, Kaufland, lidl
eRuze.sk v BA
išla som pozrieť zo zvedavosti, aké sú ceny, ale tak toto som nečakala. to už sa viacej oplatí nejaká pekná rôznorodá kytica.
@anonym_autor u nás 5,5 a lupene sú už oschnute😉spravila som to tak ako píše Viestta kúpila v Lidli a v kvetinárstve dokúpila zelené listy a peknú stuhu
Aj v tescu kúpiš veľkú kyticu ruží tých dlhých okolo 7€
33 ruží reálne ide od okolo 120-150-200 eur ako kde, u nás v BB 4,50 jedna ruža
https://www.kvety.sk/kytica-ruzi-amore-cervene-...
Tu sa ti asi najviac oplatí

@anonym_autor obycajna myslis tie velkokvete na dlhych stonkach? Tie su vsade drahe, zhruba 4€ kus Lacnejsie kupis v Lidli, kup 3 kytice a vyskladaj z nich kyticu