Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?
Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂
Hašlerka tie prachy sú tam asi raz za deň, ale vždy keď ti tá ryba vyrastie tak ju predáš aspoň o 2 koruny drahšie takže aj tým zarábaš a do vyšších levelov sa dostávaš aj tým, že ich kŕmiš a upratuješ im, ja som bola včera v 1 a dnes som už v deviatom 😀
no teda tak som si dnes už prašule vyčerpala, tak čakám zase do zajtra ... celkom sa mi to zapáčilo 😵
Ahojte..
Tak ani mi do Včielky nepôjdeme. Malý mi stále kašle, som z neho nešťastná. Ale dúfam, že ho to do stredy prejde, lebo inak budem s ním musieť ísť zas k lekárke a to teda vôbec nechcem.. ☹
Tak Vy ste skoro všetky na FB?? Aj ja tam chodím a to dosť často, hrám tam až 5 hier. Stále ma niekto pozýva na ďalšie, ale tým úspešne odolávam, zatiaľ 😉
Tak si ma môžte pridať, aby som mala viac susedov na hrách 😉
Ľudmila Reksová
Ja tiež poctivo sledujem Superstar, sú celkom OK, ale mne tam veľmi chýba Leona Šenková. Ja som taký rokový typ a ona bola v tomto fakt dosť dobrá... 😖
No toto je len za počasie 🙄 Ešteže sú tie hry na FB 😅 😝
Ľudka držím palôce nech to Vilkovy čo najrýchlejšie prejde 😉 A idem si ťa hneď aj pridať 😉
caute, 2 skúšky mám úspešne za sebou, no horšie, že malý mal cez víkend chrípku 😠 v piatok dostal teploty, bolelo ho celé telo, zimnica, tak som sa ledva dokázala sústrediť v škole, ale už mu to našťastie prechádza 😉 neboli sme ani u dokiny,aj tak by nám nič na to nedala. Ide ma šľak trafiť, lebo nedávno dobral ATB a zase je chorý ☹ 😒 ach tá škôlka...
Inak tie hry na FB ma nelákajú a ani nemám teraz na ne vôbec čas.. 😉
ja som na facebooku petra roncova ale su tam 2 tak vyberte tu s takou foto co mi nevidiet tvar 🙂 taj ja bez vas do vcielky nejdem miselin ale moj chlap ide v stredu prec a ja idem spat na rozkvet ku mamci tak ked sa budete prechadzat mozme ist s vami 🙂
Dadulka ☹ Nech sa Kubko rýchlo uzdravý 😉 Ja sa aj pre toto bojím ísť ešte do tej Včielky aj keď by som tam už najradšej hneď išla ☹ Bojím sa hlavne kvôli tomu, že brala tie ATB 2 mesiace vkuse tak je isto ešte taká oslabená 😒
Baby neblbne vám dnes nejako to akvárko? Som dnes už asi 6 krát kupovala žranicu a peniaze stiahlo a žrádlo nikde 😠 Ja musím teraz predať všetky ryby aby som si mohla kúpiť väčšie akvárko to je až za 300 korún 😒
Tak teda ani my nepôjdeme do včielky. Miselin, ty to tam riadne drtíš 😀 - ale mne to zatiaľ funguje dobre. Ozaj Zuzi, pošli mi prosím z darčekov takú zelenú rastlinku, čo máš ty. Tá sa mi páči 🙂.
Držim palce, nech sa choré detičky rýchlo vyzdravejú. Uf, zasa je hnusné počasie ...
Teda baby vy ináč valíte, ja by som na to čas nemala. Kati a tú rastlinku chceš asi od miselin že? Ja žiadnu nemám 🙂 ale rozmýšlala som, akú ti mám poslať, pozerám, že ktorý kvet sa ti u nás páčil 😀
Počujte, nechcete ktosi chodiť na tú výtvarnú s nami? Je to od 2 rokov, ale dá sa vraj aj trochu skor.
Tak sa na FB pekne popridávajte a ja vás potom od niekoho stiahnem
Kačiatko som ti poslala akúsi trávu tak dúfam, že to je tá čo si chcela ak nie tak ju predaj 😉
miselin uz som ti poslala request a ostatne ma tam najdete pod petra roncova bez dlzna, ta druha ma dlzen, inak ideme v piatok na nejake cvicenie s detickami tu na strede ako su byvali policajti tak sa na to tesim, poculi ste o tom nieco? miselin vo stvrtok budem urcite ak nebude prsat spacirovat po rozkvete o kolkej chodievate vy a kde tam presne byvas?
peta neni to náhodou hudobná? lebo tam to v piatok býva o 10.00 aj my sme tam chodili ale už chodíme pondelok lebo sme už väčší.
tak do včielky nejdete nikto?
zuzka ozaj ty si spomínala nejaký koncert s hudobky tak dnes nám to spomínala len som si nezapamätala kedy, ani čo sa tam bude diať ale je to na zuške tak to bude to isté. a kedy povedala vám? 🙂

ahojte babule, aj my sme na FB :O)))
meno Marcela Mitašíková :O)
a babenky, ja tam ficim na farmville a cafeworld .. cize farmarcim a varim 😉 tretiu akvarkovu hru uz by som pri Terezke nestihala 😀 😀 😀