icon

Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?

martush
5. feb 2008

Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂

ivetka007
5. feb 2010

MM má kolegov v robote, čo majú malé deti. Tak aspoň počuje, že ako je to inde. Nielen u nás sa piští, plače, zle zaspáva atď...

sebastianela
5. feb 2010

Zuzi. Tak to nebol ešte s mojím Sebim. Ten je tyran 1 stupňa. Obdobné ako Domča. Ale chvalabohu,že môj starý je max.trpezlivý chlap akého poznám. On by kludne mohol robiť v jasliach a v škôlke. To on musí vždy schladiť mňa.😅

hasleerka
5. feb 2010

Slávko je super, moja Miška od neho pochytili slovo mamička, furt mi teraz tak hovorí ... a zuzi nič si z toho nerob, viacerí chlapi nemajú trpezlivosť, ani ten môj ju nemôže rozdávať, sám jej má málo

kaciatko68
5. feb 2010

Môj je trpezlivý, ale má zasa iné chybičky. Ozaj ja v stredu večer - teda o 22.00 hod varím polievku pre malú, že ak pôjdeme na druhý deň k doki, aby som stíhlala, tak som ju o 23 hod dovarila, dala chladiť s hrncom do umývadla a on, neviem čo ho to popadlo, išiel (náhodou, lebo inak to väčšinou nerobí) umyť hrniec a nalial mi do tej polievky vodu. však som myslela, že ho asi roztrhnem ako žabu.
Linda včera cez deň nespala vôbec, tak som sa ani na anglinu nestihla učiť a dnes tiež nechcela zaspať. Tak som ju už zúrivá fukla do positelky a nechala tak. Chvíľu revala, ale už je ticho. Tak idem pozrieť, či spí. Však pri nej nestíham urobiť vôbec nič. Stále niečo chce a keď nie, tak je otravná a naliehavá ako iperit. MM je na služobke a príde až dnes večer. Ale so soplíkmi to má už lepšie.
Ozaj, čo keby sme si išli zasa v sobotu večer niekam sadnúť? Kto môže ???
Už sa nutne potrebujem vyvetrať a chvíľu byť bez malej.

kaciatko68
5. feb 2010

Tak nakoniec koťužka malá predsa zaspala 🙂

fialllka
5. feb 2010

ahojte maminky

tak my tiez teraz nespime ... sme hodinu lezali a sa valali a vobec sa jej nechcelo a bola taka stastna, ked som jej dovolila vyjst z postele, ze idmee teda rpec ... ale rano sme vstali o pol 9 skoro tak je vyspata z noci az az ... tak som ju nechala ....
ale tiez uz mam dnes z nej dost ... cely den je na mne zavesena neuverili by ste, akoby som zaspala .... ja v momente 😀

zuzi: tvoj Slavko je uzasny ... vychovany, si z manzela nic nerob ... kazde dieta ma svoje moresy, a niekedy nie svoj den ... my sme tiez uz doma zazili dva vybuchy zlosti, ale take, ze som len pozerala ... a moj manzel tiez nie je trpezlivy ... ale to vobec vo vseobecnosti malo muzov je trpezlivych, preto nie su matky 😀 😎 vsak by doma deti "vyvrazdili" ... mne ked Terka dostane nahohou amok, tak nepomaha nic len pomale a trpezlive vysvetlovanie a dohovaranie ... ked sa hnevam na nu, tak krici este viac ... takze len trpezlivo musim na nu 😉

kaciatko: to s tou polievkou by aj mna dorazilo 😎

zuzi: my sme zatial zdrave, tak kludne mozete ku nam na kavej, kto ste fit a bez soplov 😉

ostatnym deturencom zelame skore zotavenie a vyzdravenie 😉

hasleerka
5. feb 2010

kačiatko tak super že malá pospinkala ... a tá polievka ťa asi musela fajne potešiť ... ☹

fialka kedy môžeme prísť na tú kávu, ja prídem ale bez malej 🙂 🙂 🙂

zuzka99
5. feb 2010

kati tak to je super s tou polievkou, prepáč, ale ja sa na tom smejem 😀 ale v tej chvíli by mi asi do smiechu nebolo. A si ju vyhodila? Či si ju len nechala prevrieť znova a dochutila?

petra5258
5. feb 2010

kati ja by som von sla, kedy kde? a kto sa prida? baby podte 🙂

kaciatko68
5. feb 2010

Je mi jedno kde, ale asi radšej by som bola, keby tam bolo trochu tichšie, aby sme sa počuli 😀. Myslela som, že tak zajtra zasa o 20.00. Ja by som šla aj do Bystrice - myslím, že tam to nie je také hlučné 😉. Ale je mi to jedno, hlavne, že nebudem doma 🙂

miselin
5. feb 2010

No tak ja zajtra nikam nejdem, malá je akási dosť chorá a vyzerá to, že asi pôjdeme ráno na pohotovosť ☹ Síce zatiaľ ešte nemá teplotu ale má dosť soplík a začína kašlať a strácať hlas 😒 Ale vôbec jej to neprekáža v tom aby tu behala v kuse hore dole a vôbec nechce ležať. 😠

petra5258
5. feb 2010

mne cas aj miesto vyhovuje, mamca u mna spi tak postrazi rada jupiii uz sa tesim ak sa teda nazbierame 😉

kaciatko68
5. feb 2010

Aj ja sa teším, že sa nás snáď pár nazbiera 🙂 .
Miselin : tak sa liečte, snáď nebude treba ísť na pohotovosť. Nám teplota ustúpila, z nosa už tak netečie, tak snáď to prejde aj bey liekov.
No polievku som vyhodila, lebo asi tam vylial aj nejaké zbytky z jablkového kompótu a bola som taká naštvaná, že som už nič nešla prevárať skoro o polnoci.
Uf, aj my by sme išli na kavčo, len škoda, že sme soplavý ☹.

kaciatko68
5. feb 2010

Teda Linda, už mi to y-i tiež akosi divno píše.

jankabambulka
5. feb 2010

ahojte
aj ja by som šla, ale sa ku nám nahlásila radkova rodina z košíc, tak nemôžem ... beeeeee aj ja by som šla vypnúť hoc aj pod most 😀 😀 len aby som videla iné tváre ako 2prckov, 1pubertiačky a 1starého 😝 😀

zuzka99
5. feb 2010

baby, ja zzajtra tiež asi nepojdem, dnes som bola v námorníku a už by toho bolo veľa. Zajtra ideme na výstavu hadov sa teším čo to bude. Skoro sa vyliečte a ty misel daj vedieť, dúfam, že na pohotovsoť nepojdete.

andulkau
5. feb 2010

Ahojte.
Zuzi ,prosim ta ,kolko stoji stupenka na tie hady.Aj nasi chcu ist.Dakujem. 😉

ivetka007
5. feb 2010

Aj ja by som šla, ale choroba nás nepustí 😖 Ale malému už ožívajú blchy, dnes bol vo "forme", zaspával 1 hod. 45 min. Som normálne vytočená. Niekam vypadnúť, to by bol balzam na moje nervy 😵
Miselin, držíme palce, až nemusíte na pohotovosť.

ivetka007
5. feb 2010

Zuzka, kam to idete na tie hady? Dones mi jedného, nech máme doma aspoň nejaké vzrúšo iného charakteru 😀 😀 😀

dadulaa
5. feb 2010

baby, ani ja zajtra nemôžem, máme takú menšiu rodinnú oslavu, snáď inokedy.. ☹ 😉

xsunx
5. feb 2010

ahojte babulky, som tu uz davno nebola, mala bola chora a akosi som nic nestihala, ale nastastie jej to uz prechadza, neboli sme u doktorky lebo teplotu nemala, tak sme sa liecili len doma ... a pre zmenu som akasi nachladnuta ja ☹
inak s tou trpezlivostou musim toho mojho pochvalit, on jej ma teda na rozdavanie, skor mne jej chyba 🙂 aj na malu ma zlate nervy, ale to je ine ked ja som s nou cely den a on pride vecer domov tak je mu vzacna, len mna stale napomina nech po nej nekricim, keby bol s nou cely den on tak by mu ta trpezlivost rychlo dosla 🙂
zuzi tak nech skusi ten tvoj ist robt do skolky ako napisala sebi 🙂 tam by videl co su zle a nevychovane deti, ja teda Slavka nepoznam ale ked kocky pisu ze je dobrucky tak urcite je 🙂 niekedy ked mi sestra rozprava ake vedia byt deti protivne, tak veru jej nezavidim, a to ich ta ma 20 😖
ved dieta nie je dospely, tak nemozeme chciet aby vsetkemu rozumeli a spravali sa vzdy ukazkovo ... nastastie Olivia je este mala tak nejake amoky u nas este nehrozia
kati inak s tou polievkou si mi pripomenula co sa podarilo mojmu muzikovi, dojedli sme polievku spenatovu, do hrnca som napustila vodu aby sa mi odmocil a lepsie umyval ... a sli sme s malou von. medzitym sa vratil tatino z prace, prideme domov a vidim spinavy tanier od spenatu, sa ho pytam ze ci je to jeho a on ze ano ze si dal polievky, ja ze akej ??? no tej z hrnca, len si ju akosi blbo dochutila, on si trkvas normalne nalozil len tu vodu zafarbenu spenatom z neumyteho hrnca a najlepsie je ze to aj zjedol 😀 cize mam doma ineho gurmana 😀

fialllka
6. feb 2010

xsung: tak s tou polievkou si ma pobavila ale neskutocne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sluchaj, ved ty nemusis doma varit ... staci mierne zafarbit vodu a tvoj muz si pochutna 😀 😀 😀

ivka000
6. feb 2010

xsunx to bolo dobre 😀 😀 😀
baby zasa blbý čas na stretko tak ja sa nepridávam ☹

zuzka99
6. feb 2010

tá výstava je iba dnes od 10,00 do 20,00 v športovej hale na SNP. Vstupné neviem.

kaciatko68
6. feb 2010

xsunx : tak to bolo naozaj dobré 😀 😀 😀. Ale k tomu sa možno aj my dopracujeme ....

fialllka
6. feb 2010

vraj ta vstupenka stoji 300 sk a to je teda dost 😖

xsunx
6. feb 2010

prave som supla do truby lasagne, tak dufam ze sa podaria, robim ich prvy krat 🙂
ale aj keby sa nepodarili tak myslim ze manzel ich spraska aj tak, ked mu nevadila voda so zvyskami spenatu 🙂

jana30
6. feb 2010

Ahojte maminky,
ja by som si tiež rada išla niekde sadúť a pokecať, ale dneska nemôžem , ideme na ples, ideme sa konečne trochu zabaviť, dúfam že bude dobre
na výstavu plazov ideme teraz ešte s deckami, tak som zvedavá. ale ak to bude stáť tak ako píšeš fialllka tak tam určite nepôjdeme, ale podľa mňa tam vstupko stojí nejaké euro viacej asi nie , to by im tam nikto nešiiel a hlavne sa tam tešia decká ... tak uvidím potom napíšem ...

fialllka
6. feb 2010

janka: ci sa niekto nepomylil a nemyslel a nebolo to 30 namiesto 300 😉

nikiarudi
6. feb 2010

ahojte, ďakujem za milé privítanie..a mám na vás hneď aj jednu prosbu.. nepoznáte tu v PB nejakú milú laktačnú poradkyňu???ak hej bola by som vám vďačná za kontakt... 😉 🙂