icon

Sú tu maminky z Považskej Bystrice na pokec a stretko?

martush
5. feb 2008

Ahojte, najde sa tu mamina/y z PB na kamosenie, stretnutia, pokecanie? Mam 2 synov, jedneho 6 rocneho a druheho 8 mesacneho. Som na materskej. Tak sa ozvite, cakam 🙂

hasleerka
12. feb 2010

bambulka to je mi lúto s babinou ... cmuk a rýchlo sa vyliečte

kreksina a už si na FB??? inak to bolo dobré že ťa tm našiel ráno pri PC 😀

ivetka007
12. feb 2010

Hasly, tak nabudúce sa zastav na kávu, dobre?

ivka000
12. feb 2010

jankabanbuľka máš ťažké obdobie prajem veľa síl nech rýchlo prejde a nech ste rýchlo všetci zdraví ...

hasleerka
12. feb 2010

jasné ivet, by mi niekedy aj dobre padlo sa zastaviť, ked vodím Zuzku ... bud idem domov a späť alebo idem do mesta a späť ... tak ťa beriem za slovo a isto prídem

jankabambulka
12. feb 2010

ďakujem za podporu

dadulaa
12. feb 2010

Jani IP

petra5258
12. feb 2010

baby uz mam jednu kuru🙂 ako ziskam viac tych bankoviek?

hasleerka
12. feb 2010

bankovky ti nabiehajú každým levelom

ivetka007
12. feb 2010

Dievčatá, vy ste normálne závislé od hier 😀 Ja tam radšej neleziem, bo ma to chytí a čo potom. Už neurobím vôbec nič.
Hasly, teším sa 😉

ivka000
12. feb 2010

ja sa toho farmárčenia tiež radšej nechytám lebo tomu podlahnem ako rybám a potom nebudem už nič iné robiť len sedieť pri pc 😀 jedno dieťa, mm a stádo rýb mi stačí ešte potrebujem sem tam aj čas na seba 😉

ivetka007
12. feb 2010

Ivka, ja sa radšej ani tých rýb nechytám, lebo by som musela vypustiť starostlivosť buď o dieťa alebo mm alebo domácnosť ...... 😀 😀 😀

sebastianela
13. feb 2010

Ahoj Kočendy. Tak my máme dnes fašiangy turice.......
Idem robiť šišky. Prídu ku nám zase masky a večer ideme pochovávať basu. Berem aj malého,tak dúfam,že nebude pjakať.

sebastianela
13. feb 2010

Inak mám dobré recepty na parené buchty a dukátové buchtičky. Ak by niekto chcel,tak pošlem.

zuzka99
13. feb 2010

sebi, tak to si uži dnešný deň. Ja parené buchty nerobievam, mám ich plný mrazák, nosí mi ich oco z roboty a potom si ich zamrazujem po 1 a keď narýchlo potrebujem malému večeru a nemám čas variť, tak len 1 dám na paru a je to. a dukátové tiež nerobím.
Slávko dnes spal od 18,00 do 8, 00 ráno 😵 včera bol vonku z babkou tak ho totálne zničila

hasleerka
13. feb 2010

ja dukátové tiež nerobím, mne stačí vianočka zaliata pudingom

kaciatko68
13. feb 2010

Sebi - tak sa dobre zabavte ...
Ja zatiaľ tiež nerobím domáce parené buchty a dukátové buchtičky ... Dnes robím MM valentínsku tortu - teda skôr skúšam formu 😉. Vo štvrtok som bolo v DCA u gynekológa a zastavila som sa v predajni na pečenie - tak som si kúpila 4 formy a farbičky a vykrajovátka. Tak robím veľké srdce s plnkou, jahodami a želatínou. Tak dúfam, že sa to nejako podarí. Ešte že tu máme Ivku - je super HOT LINE 🙂 - ďakujem ....
Tak ak to nebude nejaký nepodarok hodím foto.
A už sme zdraví, tak môžeme niekam konečne ísť a môžete aj k nám na kavčo prísť. Linda je ostrihaná na 1 cm - tak máme chvíľu aj chalana 😀.

zuzka99
13. feb 2010

kati, tak potom hoď foto, sa teším. Ja nedám mm nič, ma len štve. nič si nezaslúži a najväčší darček bude, keď ho chvíľu neuvidím 😀

miselin
13. feb 2010

Zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 U nás tiež tak nejak 😀 😀 😝

Kati teším sa na foto tortičky 😵

jankabambulka
13. feb 2010

ahojte
toto písala kamarátka a fakt je to ako keby som seba čítala čo zdolávam denno denne i napriek tomu niektorý k...t dokázal toto obdobie nazvať DOVOLENKOU. nechem ale tým povedať a znevažovať mono maminky to v žiadnom prípade nie. ale tak pre zaujímavosť . možno vás to zaujme možno nie.

http://cucurachi.blogspot.com/2010/02/vystup-na...

kreksina
13. feb 2010

Ahoj " Haslik" nie som nikde ani neviem ako sa tam dostať -ale som učenlivá 😅
.

hasleerka
13. feb 2010

jani super článok ... ja dávam klobúk dole pred maminami dvojkami ... ale inak vraj názov dovolenka vznikol preto, že je to uvolnenie z práce, myslím že tak som to niekde čítala ... myslím že ani jedno ani dvoj mamina tomu názov dovolenka nedáva

fialllka
13. feb 2010

ahojte maminky

v prvom rade, Jani uprimnu sustrast a drzkajte sa 🙂 napisala si to krasne, ze babina je uz so svojou laskou .... hlavne sa drzte a nech ste cim skor fit vsetci 🙂

my sme dnes aj zajtra u svokrovcov a to mam od malej pohov, lebo ta je cely den zavesena na mojej svagrinkej, tak si s manzelom uzivame pohodicku 🙂
zajtra oslavujeme svokrickine narodeniny a aj svagrove narodky, tak budeme akoby jest velkou lyzicou ... cely den sa tu dnes vypekalo a vyvaralo 😝 to zasa budu kila navyse ....

ja som tiez bola vcera na preventivne u lekara a vsetko je tak, ako ma byt 😉

miselin
13. feb 2010

Jani to je super článok 😉

Fialka BLAHOŽELÁÁÁM 😵 😵 😵 😵 😵 Držím palčeky nech ti to utečie ako voda a hlavne bez komplikácií 😵 😵 😵 😵

fialllka
13. feb 2010

miselin: dakujemeeeeeeeeeee 😉 😉 😉 😉

xsunx
13. feb 2010

jani ten clanok je super, dost narocne je to s jednym drobcom a nie to este s dvoma, nikdy som si to tak neuvedomovala ake to maju tazke maminy s dvojkami ako teraz ked aj ja som mamina, a to lmam len jedno a sem tam padam na hubu 🙂 a babka pomaha aj tatino

macka ja ze co ti misel blahozela, a pozriem lespie ci ma oci neklamu, taka novinka, super, tak aj ja sa pridavam k blahozelaniu ...

petra5258
13. feb 2010

fialka aj my sa pripajeme a straaaasne moc ti drzime palceky, ak sa narodi 2.10. co su moje narodky tak mas u nas velikansky darcek 🙂

ivka000
13. feb 2010

jééj fialka tak to je krásna novinka blahoželám a hlavne nech to je bez problémov 😵 🙂 to ste nejaký šikovný ked to bede už v oktobri 😵

jani super vystihnué aké náročné je mať dve detičky naraz a to som kedysi strašne chcela mať dvojíčky ale prešlo ma to ked sa mi narodil malí aj s tým je niekedy dosť starostí nie tak s dvomi držím palce nech to ide čo najľahšie

kaciatko68
13. feb 2010

fialllka : Aj my držíme palčeky, hlavne nech je všetko bez komplikácii a vééééľa zdravíčka ....
Aj ja skladám klobúk pred maminami dvojičiek - fakt mám niekedy dosť jednej a neviem si predstaviť dve... No ale keď to už je, tak to mamina musí nejako zvládnuť 😉
U nás je po preventívke tiež všetko tak ako má byť 😉 ( ale nie ako u fialllky ... 🙂 )

sebastianela
14. feb 2010

Fialka,gratulujem. To je perfektná správa.
Aj moja kamoška mi oznámila,že je tehotná včera a to má 9-mesačného chlapčeka.

sebastianela
14. feb 2010

A Jankabambulka. U nas v rodine z otcovej strany mali dvojky a to bola bičica. Pomáhali všetci,ale aj tak si musela potom najať aj opatrovateľku bolo to o hubu. Ja by som vám dvojkovým dala aj 3-násobnú materskú a zlaté medaile.x-)