Aké benefity sa vám páčia vo vašom zamestnaní?
Ake benefity sa Vam pacia vo Vasom zamestnani? Zacnem ja s mojim benefitom a ten je, ze niekedy mozem odist zo zamestnania skor a nemusim si to nadrabat.
@gelifil ziadne zo zakona povinny! To si kde citala?? To je a vzdy bol benefit. Netrep somariny.
@anonym_f2ba92 Ty trepeš. Sú zamestnávatelia, ktorí musia. Môj zam. musí.
Že zarobím viac ako všetci kolegovia 🤣
@anonym_ec9389 toto sú bláboly na entú. Robila som v školstve, takže viem. Ale pokus dobrý 😀
@anonym_f2ba92 ja to vidím, ako fungujú... takže tvoje bláboly ma nezaujímajú.
Všetko je aj o kolektíve a vedení
@anonym_f2ba92 Ty trepeš. Sú zamestnávatelia, ktorí musia. Môj zam. musí.
@anonym_baae8c tak sa vyjadruj presne! sú takí čo musia, keď máš rizikové povolanie. Ostatní to nemajú povinné.
@anonym_f2ba92 ja to vidím, ako fungujú... takže tvoje bláboly ma nezaujímajú.
Všetko je aj o kolektíve a vedení
@anonym_ec9389 tak láskavo nepaušalizuj, lebo keď tvoji známi to majú tak super, čo je až neuveriteľné, tak 99,99 % to tak nemá. Takže tvoje bláboly sú tak pre 0,01% šťastlivcov. By som ich rada spoznala :D
@anonym_baae8c tak sa vyjadruj presne! sú takí čo musia, keď máš rizikové povolanie. Ostatní to nemajú povinné.
@anonym_f2ba92 Ale ja som pôvodný príspevok nepísala 😂 Čítaj s porozumením. Ja sa vyjadrujem veľmi presne!!!!!!
@anonym_ec9389 tak láskavo nepaušalizuj, lebo keď tvoji známi to majú tak super, čo je až neuveriteľné, tak 99,99 % to tak nemá. Takže tvoje bláboly sú tak pre 0,01% šťastlivcov. By som ich rada spoznala :D
@anonym_f2ba92 Možno u vás to tak nie je, ale inde to funguje. Aj kolegova žena teraz sa vrátila po rodičovskej a veľmi si chváli. Cez deň obehá lekárov a čo im treba. Vedela by som písať príklady, ale na čo ... Ty to nemáš, tak zbytočne ťa budem trápiť 😂 lebo závisť je sviňa 👍
@anonym_f2ba92 Možno u vás to tak nie je, ale inde to funguje. Aj kolegova žena teraz sa vrátila po rodičovskej a veľmi si chváli. Cez deň obehá lekárov a čo im treba. Vedela by som písať príklady, ale na čo ... Ty to nemáš, tak zbytočne ťa budem trápiť 😂 lebo závisť je sviňa 👍
@anonym_ec9389 Píšeš hlúposti.
@anonym_ec9389 Píšeš hlúposti.
@anonym_baae8c

Učím na bilingválnom gymnáziu, dva maturitné predmety a našim jediným benefitom je dlhšia dovolenka a príspevok do 3 piliera. Máme pevnú pracovnú dobu, nemôžem odísť, kedy sa mi zachce a neustále mám za niekoho zodpovednosť. Nemáme žiadne osobné ohodnotenie, nadčasy sa nepreplácajú, ale započítavajú do náhradného voľna, ktoré si smieme čerpať jedine cez prázdniny. Nemáme žiadne mimoriadne vecné ani finančné príspevky, akurát odmeny na Vianoce pár stoviek, ani nie polovicu platu. Boli aj roky, keď nebolo nič. Homeoffice mám v zmysle, že po večeroch a cez víkendy opravujem písomky. Školenia si platíme zo svojho. Rovnako si doplácame na obedy v školskej jedálni - šanca ísť sa najesť inde nie je. Rodičom aj žiakom telefonujem zo svojho telefónu, notebook mám v práci tiež svoj, keďže školský má 10 rokov a Čokoľvek v práci potrebujem, kupujem si za vlastné - kancelárske potreby, kalendár... Multisport karta ani neviem, čo je. V rebríčku Ineko sme vždy v prvej desiatke a stále na nič nie sú peniaze. Ešte aj na vianočnú kapustnicu sa skladáme.
Pritom učitelia sú na Slovensku a špeciálne na tejto stránke najviac nenávidené a znevažované povolanie a sú vnímaní ako niekto, kto nič nerobí a neustále má voľno a všelijaké výhody. Keď toto čítam, je mi smutno. Mnohým by som dopriala zažiť učiteľskú realitu.
@anonym_926a09 rozmyslam ci zijem na rovnakej planete. Tiez som ucitelka na gymnaziu, idem sa roztrhat, aby som vsetko stihala. Obedujem doma okolo 15:30, v skole absolutne nestiham. Benefit mam dlhsiu dovolenku a radost z prace, svoju pracu mam rada.
@anonym_autor my mame odbory: HO 3x do tyzdna, stravenky aj pocas dovolenky ci PN, iphone 17 neobmedzene s datami, sluzobny notebook, 4 dni volna ako slodna matka naviac, 3 dni na rekreaciu, masaze na pracovisku raz mesacne, prispevok 250 eur na zdravie, akcie pre deti, mikulas, den deti - zaplateny vylet vratane dopravy.
Nemám nič špeciálne ale zároveň - flexibilná pracovná doba, nemusím nosiť žiadne OČR, Pn,… proste napíšem šéfovi, že nerobím, home office, pokryjem si prázdniny ako mi vyhovuje, robím prácu, ktorá ma baví za slušné peniaze.
@anonym_autor
-nakolko robim v statnej sprave na vysokej pozicii, pacia sa mi nasledovne benefity:
->sluzobne auto so soferom ktore ma vozi aj na sukromne zalezitosti
->moj obed trva 1h, mozem si k tomu hocikedy hocikde vybehnut
->notebook, pausal a internet na ucet statu
->13, 14 plat a mimoriadne odmeny k tomu
->v piatok zvycajne home office maximalne podpisat papiere
Ziadne nadcasy, ziadna pasova robota, ziadna nocna, pohoda, klidek, tabacek.
Najvacsi benefit ze nemame kamery🙏 na predajniach ,cize realne ma nikto nesleduje co robim jak robim ,dostavame premie kazdy jeden rok pred vianocami ,zvysenie platu kazdy rok ,a este plus ze nasu sefku vidime len raz tyzdenne i to sa pride len porozpravat ziadna buzeracia ,telefon na pracovisku normalka ,ak mam vsetko zrobene mozem sa i dolu hlavou zavesit a jej to je jedno ...kolektiv sme najlepsi
13 a 14 plat
Mne sa páči na mojej práci že máme super kolektív rozumieme si, robím ráno vo firme, potom idem von medzi ľudí, potom zas do firmy. Robím iba ranné od 7 do 15, poobede a víkendy sviatky mám voľné. Keď je zlé počasie prší alebo horko tak nás pustia skorej domov. Keď potrebujem niečo vybaviť lekára alebo vyzdvihnúť deti tak môžem odbehnúť, nemusím brať paragraf. Plat by mohol byť lepší, no momentálne mi to vyhovuje keď mám malé deti.
Zaujímavé, že keď sa diskutuje v inej téme o inej profesii, tak všetky dámy píšu, aké to majú hrozné, málo dovolenky, stále v práci, až do večera, roboty vyše hlavy atď. A tu ľaľa ho koľké HO, pracujú max do 15-tej, všetko im preplatia, nikto ich nekontroluje. Čaro Modrej vymýšľačky ma neprestane udivovať. Je tu sranda veľká.
@anonym_baae8c akurat som chcela napisat, kto to sakra tym ucitelom zavidi? Asi teda len zeny niekde za pasom s ucnovskym vzdelanim?
Napriklad 7 dni volna navyse, 135 HO do roka, vysoke bonusy 2x do roka, 2x nizsie, komplexna preventivka, vysoky 3.pilier, akcie firmy zadarmo, stravne aj v case dovoleniek ci pn/ocr, kazdorocna plosna valorizacia …
@anonym_f27dea Presne to som myslela. Nedávno som čítala diskusiu u učkách a tam úplne opačné názory 😃 A pritom diskutujúce rovnaké. Čím to asi bude? Vymýšľanie proste. Klamstvá.
@anonym_baae8c alwbo sa nemaju tak zle, len sa chcu zbavit svojich vlastnych deti, ved ucky v skole postrazia
Učím na bilingválnom gymnáziu, dva maturitné predmety a našim jediným benefitom je dlhšia dovolenka a príspevok do 3 piliera. Máme pevnú pracovnú dobu, nemôžem odísť, kedy sa mi zachce a neustále mám za niekoho zodpovednosť. Nemáme žiadne osobné ohodnotenie, nadčasy sa nepreplácajú, ale započítavajú do náhradného voľna, ktoré si smieme čerpať jedine cez prázdniny. Nemáme žiadne mimoriadne vecné ani finančné príspevky, akurát odmeny na Vianoce pár stoviek, ani nie polovicu platu. Boli aj roky, keď nebolo nič. Homeoffice mám v zmysle, že po večeroch a cez víkendy opravujem písomky. Školenia si platíme zo svojho. Rovnako si doplácame na obedy v školskej jedálni - šanca ísť sa najesť inde nie je. Rodičom aj žiakom telefonujem zo svojho telefónu, notebook mám v práci tiež svoj, keďže školský má 10 rokov a Čokoľvek v práci potrebujem, kupujem si za vlastné - kancelárske potreby, kalendár... Multisport karta ani neviem, čo je. V rebríčku Ineko sme vždy v prvej desiatke a stále na nič nie sú peniaze. Ešte aj na vianočnú kapustnicu sa skladáme.
Pritom učitelia sú na Slovensku a špeciálne na tejto stránke najviac nenávidené a znevažované povolanie a sú vnímaní ako niekto, kto nič nerobí a neustále má voľno a všelijaké výhody. Keď toto čítam, je mi smutno. Mnohým by som dopriala zažiť učiteľskú realitu.
@anonym_926a09 bingooo, ale tie spiny ucitelia furt len prazdninuju, tak treba este letne tabory vymyslat pre decka
@anonym_926a09 vieš, čo zas ja nemám rada, keď čítam o učiteľoch, ako píšu, o sebe, aké sú oni chúďatka. Nemyslím to v zlom, ale sakra nie si spokojná choď robiť inde. Máme v rodine učiteľov - materská škola, základná a aj stredná, ani jeden si nesťažuje ba naopak. Dokonca chodia bez problémov na dovolenky v septembri, či v máji. Nič nekupujú zo svojho. Vymieňajú sa s kolegyňou idú domov skôr a to si veľmi radi menia, lebo raz jeden potrebuje a raz druhý. A najväčší benefit hodnotia očr, nikto nerieši koľko si doma s deťmi, lebo tu tiež jedna potiahne, potom druhá ... mávajú rôzne stretnutia a idú spolu do kina, či divadla... Dokonca mužova sestra chodí kaderníčke a na nechty len počas práce, lebo práci musí domov /má zlý spoj / a učí na strednej škole.
@anonym_ec9389 ja som odisla, zname si vymyslaju, alebo ano, su aj ucky, co vyuziju co sa da, ale poviem ti jednu vec, to su tie, co hodia aj svoju pracu na druheho, ziadne nechty pocas pracovnej doby nehrozia, vo vacsine skol sa pipaju, jedine, ze by to boli nejake skoly na lazoch, kde este ziadna technologia nedorazila. Odrobila som takmer 30 rokov v skolstve a odisla. Aj cez volnu hodinu si musia brat paragraf, ziadne take, ze mam volnu hodinu odbehnem na rychle lekarske vysetrenie ako pred 30 rokmi.
Môj zamestnávateľ mi dôveruje, že robím najlepšie ako viem a teda nemám žiadnu kontrolu nikoho. Keď neprídem do práce, neprídem. Keď robím z domu nik ma nekontroluje.
Nemám ani fixne dané počet dní voľna. Aj sabatical na polroka raz za 5-10r je ok.
Tie co mate treti pilier,kolko % vam prispievaju?13resp.14plat je niecim podmieneny?Napr.u nas je len 13ty,ale nesmies chybat v praci viac ako 3dni v roku
Tie co mate treti pilier,kolko % vam prispievaju?13resp.14plat je niecim podmieneny?Napr.u nas je len 13ty,ale nesmies chybat v praci viac ako 3dni v roku
@anonym_597911 u nas 55zamestnavatel,33 zamestnanec do 3piliera,13ty plat som mala 1450eur,muz mal 1550eur,14ty byva este vyssi.Neviem presne kolko to je u nas,nevynechavam v robote,iba tak dovolenka a to sa nerata.Ale nieco sa znizuje asi.

Nezabudajte, ze tie prispevky do 3.piliera su zo zakona
@gelifil ziadne zo zakona povinny! To si kde citala?? To je a vzdy bol benefit. Netrep somariny.