Aké benefity sa vám páčia vo vašom zamestnaní?
Ake benefity sa Vam pacia vo Vasom zamestnani? Zacnem ja s mojim benefitom a ten je, ze niekedy mozem odist zo zamestnania skor a nemusim si to nadrabat.
Dostavame raz za 3m mletu kavu a cukor,muzi to nemaju,iba my zeny.Kazdy mesiac sampony,spr.gely,toaletak,raz za rok uteraky,slapky do sprchy.
Kavu z kavomatu mame za 25c,inac stoji 50c,tento benefit sme mali,potom ho zrusili a teraz zase zaviedli.
Že mám 8 hod.pracovny čas rozdelený na:
8:00-12:00 ( v kancelárii)
12:00-16:00 ( práca z domu)
@anonym_f31255 ale tak zase asi lepsie ako mat firemny kavovar bez kavy 😀
@tykat záleží, co vyjde lacnejšie. Ci kava alebo kávovar. Stal 430€ pred dvomi rokmi. 😃
@tykat záleží, co vyjde lacnejšie. Ci kava alebo kávovar. Stal 430€ pred dvomi rokmi. 😃
@catherinah ale je tvoj 😀 berieš si ho domov
Zaujímavé, že keď sa diskutuje v inej téme o inej profesii, tak všetky dámy píšu, aké to majú hrozné, málo dovolenky, stále v práci, až do večera, roboty vyše hlavy atď. A tu ľaľa ho koľké HO, pracujú max do 15-tej, všetko im preplatia, nikto ich nekontroluje. Čaro Modrej vymýšľačky ma neprestane udivovať. Je tu sranda veľká.
@anonym_baae8c alebo ako vsetci yavidia ucitelom prazdniny...pritom oni v porovnani s tymto tu maju cisty teror
Že mám 8 hod.pracovny čas rozdelený na:
8:00-12:00 ( v kancelárii)
12:00-16:00 ( práca z domu)
@dennissa16 ty sa domov teleportujes?
@anonym_baae8c alebo ako vsetci yavidia ucitelom prazdniny...pritom oni v porovnani s tymto tu maju cisty teror
@anonym_f27dea Presne to som myslela. Nedávno som čítala diskusiu u učkách a tam úplne opačné názory 😃 A pritom diskutujúce rovnaké. Čím to asi bude? Vymýšľanie proste. Klamstvá.
Učím na bilingválnom gymnáziu, dva maturitné predmety a našim jediným benefitom je dlhšia dovolenka a príspevok do 3 piliera. Máme pevnú pracovnú dobu, nemôžem odísť, kedy sa mi zachce a neustále mám za niekoho zodpovednosť. Nemáme žiadne osobné ohodnotenie, nadčasy sa nepreplácajú, ale započítavajú do náhradného voľna, ktoré si smieme čerpať jedine cez prázdniny. Nemáme žiadne mimoriadne vecné ani finančné príspevky, akurát odmeny na Vianoce pár stoviek, ani nie polovicu platu. Boli aj roky, keď nebolo nič. Homeoffice mám v zmysle, že po večeroch a cez víkendy opravujem písomky. Školenia si platíme zo svojho. Rovnako si doplácame na obedy v školskej jedálni - šanca ísť sa najesť inde nie je. Rodičom aj žiakom telefonujem zo svojho telefónu, notebook mám v práci tiež svoj, keďže školský má 10 rokov a Čokoľvek v práci potrebujem, kupujem si za vlastné - kancelárske potreby, kalendár... Multisport karta ani neviem, čo je. V rebríčku Ineko sme vždy v prvej desiatke a stále na nič nie sú peniaze. Ešte aj na vianočnú kapustnicu sa skladáme.
Pritom učitelia sú na Slovensku a špeciálne na tejto stránke najviac nenávidené a znevažované povolanie a sú vnímaní ako niekto, kto nič nerobí a neustále má voľno a všelijaké výhody. Keď toto čítam, je mi smutno. Mnohým by som dopriala zažiť učiteľskú realitu.
Ze som nevidela mojho sefa najmenej uz skoro 2mesiace
Učím na bilingválnom gymnáziu, dva maturitné predmety a našim jediným benefitom je dlhšia dovolenka a príspevok do 3 piliera. Máme pevnú pracovnú dobu, nemôžem odísť, kedy sa mi zachce a neustále mám za niekoho zodpovednosť. Nemáme žiadne osobné ohodnotenie, nadčasy sa nepreplácajú, ale započítavajú do náhradného voľna, ktoré si smieme čerpať jedine cez prázdniny. Nemáme žiadne mimoriadne vecné ani finančné príspevky, akurát odmeny na Vianoce pár stoviek, ani nie polovicu platu. Boli aj roky, keď nebolo nič. Homeoffice mám v zmysle, že po večeroch a cez víkendy opravujem písomky. Školenia si platíme zo svojho. Rovnako si doplácame na obedy v školskej jedálni - šanca ísť sa najesť inde nie je. Rodičom aj žiakom telefonujem zo svojho telefónu, notebook mám v práci tiež svoj, keďže školský má 10 rokov a Čokoľvek v práci potrebujem, kupujem si za vlastné - kancelárske potreby, kalendár... Multisport karta ani neviem, čo je. V rebríčku Ineko sme vždy v prvej desiatke a stále na nič nie sú peniaze. Ešte aj na vianočnú kapustnicu sa skladáme.
Pritom učitelia sú na Slovensku a špeciálne na tejto stránke najviac nenávidené a znevažované povolanie a sú vnímaní ako niekto, kto nič nerobí a neustále má voľno a všelijaké výhody. Keď toto čítam, je mi smutno. Mnohým by som dopriala zažiť učiteľskú realitu.
@anonym_926a09 Presne. Keď čítam túto diskusiu, tak len žasnem 😃
@dennissa16 ty sa domov teleportujes?
@anonym_f27dea nie, normálne odkráčam po svojich ..
po prečítaní týchto príspevkov, ale aj po absolvovaní niekoľkých pohovorov v iných firmách, mám pocit, že naša firma žije 100r za opicami. u nás si musí vypísať priepustku aj keď chceš ísť o 5min. skôr. odmeňovanie divným štýlom - riaditeľ rozdá peniaze vedúcim úsekov a tí ich prerozdelia podriadeným (ale aj sebe). takže si ľahko domyslíme, kde končí väčšina peňazí. ale vedeniu to nevadí, ono si splnilo povinnosť. raz za pár rokov máme teambulding, výplata v stanovenom termíne, a raz za 2 týždne zdravá výzva (dostaneme nejaké jablko a pod.), príspevok na stravu.
@anonym_926a09 vieš, čo zas ja nemám rada, keď čítam o učiteľoch, ako píšu, o sebe, aké sú oni chúďatka. Nemyslím to v zlom, ale sakra nie si spokojná choď robiť inde. Máme v rodine učiteľov - materská škola, základná a aj stredná, ani jeden si nesťažuje ba naopak. Dokonca chodia bez problémov na dovolenky v septembri, či v máji. Nič nekupujú zo svojho. Vymieňajú sa s kolegyňou idú domov skôr a to si veľmi radi menia, lebo raz jeden potrebuje a raz druhý. A najväčší benefit hodnotia očr, nikto nerieši koľko si doma s deťmi, lebo tu tiež jedna potiahne, potom druhá ... mávajú rôzne stretnutia a idú spolu do kina, či divadla... Dokonca mužova sestra chodí kaderníčke a na nechty len počas práce, lebo práci musí domov /má zlý spoj / a učí na strednej škole.
zatiaľ mojím naj benefitom, ktorý som si uvedomila je mať normálnych kolegov (vždy sa nájde pár výnimiek). proste keď niečo potrebujem poriešiť aj s iným oddelením tak sa bavíme ako ľudia a normálne si pomôžeme... inde som toto nezažila, skôr to brali kolegovia z iného oddelenia ako "útok" na ich osobu, keď si niečo potreboval vyriešiť. Po pracovnej dobe ma už nikto neotravuje. Nemusím sedieť v práci každý deň o 2 či 1 hod dlhšie, aby po mne nezazerali, že čo som si to dovolila odísť po 8 hodinách....
@cyberk Kúpať sa 3 hodiny počas pracovnej doby? To by mi v našom korporátne netolerovali.
@pr85 Mne kľudne aj štyri.
Záleží ale aj, aký typ práce človek robí, či potrebuje byť rýchlo dostupný, keď sa trebárs niečo pokašle, alebo robí veci, kde je jedno, kedy ich urobí, hlavne že sú urobené a dobre.
Inak dobrý nový benefit je bublinková voda (sódovka) z automatu na vodu. Zato ale pred pár rokmi ma nasrali, keď zrušili zdarma mieko do kávy (káva je stále, ale mlieko si musí človek doniesť vlastné), a ešte pred tým, že zrušili taký ten veľký automat na instantné kávy, lebo "horúcu čokoládu" z neho som mal rád.
@anonym_926a09 presne tak, mne nie ze smutno, ale na vracanie...ani cikat a kakat nemozeme, kedy nam treba...a navyse vzdy sa usmievat, byt mila, privetiva, laskava, empaticka a triast sa, aby si niketory z tych spratkov alebo ich rodicov nezmyslel, ci si sa nanho zle pozrela...
@anonym_926a09 vieš, čo zas ja nemám rada, keď čítam o učiteľoch, ako píšu, o sebe, aké sú oni chúďatka. Nemyslím to v zlom, ale sakra nie si spokojná choď robiť inde. Máme v rodine učiteľov - materská škola, základná a aj stredná, ani jeden si nesťažuje ba naopak. Dokonca chodia bez problémov na dovolenky v septembri, či v máji. Nič nekupujú zo svojho. Vymieňajú sa s kolegyňou idú domov skôr a to si veľmi radi menia, lebo raz jeden potrebuje a raz druhý. A najväčší benefit hodnotia očr, nikto nerieši koľko si doma s deťmi, lebo tu tiež jedna potiahne, potom druhá ... mávajú rôzne stretnutia a idú spolu do kina, či divadla... Dokonca mužova sestra chodí kaderníčke a na nechty len počas práce, lebo práci musí domov /má zlý spoj / a učí na strednej škole.
@anonym_ec9389 toto ti absolutne neverim!!!alebo teda im...same klamstva
@anonym_f27dea nie, normálne odkráčam po svojich ..
@dennissa16 o 12.00 koncis v kancelarii a zaroven zacinas doma....no isto
@dennissa16 o 12.00 koncis v kancelarii a zaroven zacinas doma....no isto
@anonym_f27dea ok, tak budem presnejšia 12:05
@anonym_926a09 presne tak, mne nie ze smutno, ale na vracanie...ani cikat a kakat nemozeme, kedy nam treba...a navyse vzdy sa usmievat, byt mila, privetiva, laskava, empaticka a triast sa, aby si niketory z tych spratkov alebo ich rodicov nezmyslel, ci si sa nanho zle pozrela...
@anonym_f27dea ja chapem, ze povolanie ucitela je narocne, ale ak sa na ziakov pozeras ako na “tych spratkov”, tak asi bude lepsie hladat si inu pracu. Lebo ti naozajstni spratkovia maju tvoj postoj na haku a normalnym alebo utiahnutejsim deckam mozes znicit sebavedomie.
@anonym_ec9389 toto sú bláboly na entú. Robila som v školstve, takže viem. Ale pokus dobrý 😀

@anonym_autor
Každý rok navýšenie platu
Príspevok na stravu bez mojej úhrady
pracovná doba
Môžem si odbehnúť k lekárovi a nemusím riešiť lekárske potvrdenia
Príspevok k okrúhlym narodeninám, na svadbu, narodenie dieťaťa, úmrtie v rodine
Multisport kartu sme zrušil bolo nás málo, čo to využívali a nám preplácajú permanentku ( fitko, plávanie ) - ale museli sme to využívať aj predtým.
Odmeny máme aj keď sme PN, či OČR ( tu ale máme výluku na deti )
Ak má niekto pokazené auto firma požičia firemné
Pri finančných problémoch firma vie pomôcť, aj právnika máme k dispozícií ( ja som raz využila pri dedičskom )
Teambuilding
v júli a decembri príspevok na dovolenku