icon

Aké benefity sa vám páčia vo vašom zamestnaní?

13. aug 2026

Ake benefity sa Vam pacia vo Vasom zamestnani? Zacnem ja s mojim benefitom a ten je, ze niekedy mozem odist zo zamestnania skor a nemusim si to nadrabat.

Strana
z3
anonym_91d99d
13. aug 2026

Žiadne. Nenávidím svoju prácu.

anonym_75a07f
13. aug 2026

5 dni volna navyše + 3 dni sick day

anonym_62c9ed
13. aug 2026

@anonym_autor Hlavny benefit je to, ze moja praca ma bavi a to uz celkom dlho.

anonym_923dbb
13. aug 2026

Príspevok do 3.piliera,obedy za 1,16,dochádzkovy bonus, osobné odmeny, dvakrát ročne extra odmeny, jazykové kurzy, darčeky na Vianoce, deň zien, vitamínové balíčky, elekrolyticke nápoje celoročne zadarmo, v lete nanuky, deň byliniek, aktivity pre deti na rôzne príležitosti, možnosť sluzobiek, preplatenie lístkov na niektoré akcie, atd

anonym_fbde30
13. aug 2026

13,14 plat,rozne bonusy.
Korculovanie,plavanie zadarmo pre celu rodinu,prispevky do tabora,rozne zlavy v alze,10 percent zlava na nove auto,kupele,psycholog,fyzioterapeutov,rozne poradne a vela,vela benefitov ani o ktorych sama neviem.

anonym_fbde30
13. aug 2026

Zo socialneho financny prispevok na den zien.Teraz bude 150eur prispevok na vitaminy,lebo jesen.

anonym_5f1a16
13. aug 2026

5 dní dovolenky navyše a k tomu 6 dní zdravotné voľno

anonym_f86405
13. aug 2026

@anonym_autor pracujem v nemocnici a ako zamestnanec mám nárok na nadštandardnú izbu zadarmo, takisto môj manžel a deti. Už sme to párkrát využili pri pôrode, pri hospitalizácii detí...

anonym_2f9ba9
13. aug 2026

moznost robit na 60% uvazok, flexibilny prac.cas, homeoffice, plne platena PN, fin. ohodnotenie, pohodovi kolegovia

anonym_553d44
13. aug 2026

3 dni sick day, príspevok na stravu, príspevok do 3 piliera

anonym_39822d
13. aug 2026

8-10 dni volna navyse, stravne bez prispevku zamestnancov, 10 dni HO do mesiaca podla toho, ako ja chcem, su mesiace, kedy mame HO navyseny, napr. v zime/lete, odmeny, vyplata chodi vzdy presne alebo skor, nikto ma neotravuje po pracovnej dobe, prispevok na 3. pilier, rozne financne prispevky (cafeteria, na mobil, svadba, narodenie dietata), letny tabor zdarma, prispevok za zastupovanie, prispevok pri pracovnom vyroci, sabatikal na 3 mesiace s 50% prijmom, rozne zlavy/vyhody u obchodnikov, vyhodnejsie podmienky na bankove a poistne produkty, vsetko mozne, co sa tyka psychickeho a fyzickeho zdravia (psycholog, prevencie, prednasky, vzdelavanie, medzinarodny zdravotny program), dochadzka sa nesleduje, ziadne potvrdenia od lekara, pocas PN vyssi prijem, bezplatne parkovanie v garazi alebo pri budove, teambuildingy, vecierky, zatial stale normalni ludia s ludskym pristupom, co sa tyka vedenia aj kolegov, flexibilna pracovna doba, po 15 padla

anonym_3dc905
13. aug 2026

80% home office, flexibilna pracovna doba nielen na papieri

miui
13. aug 2026

@anonym_autor najvacsi benefit je to, ze ma neriadi psychopatka, co sa prespala na poziciu 🙂 a to som pracovala pre "Najzamestnavatela" podla jednej ankety...ciste peklo na zemi.

anonym_c5f8a8
13. aug 2026

3. pilier, možnosť odísť o 15 minút skôr, ak nutne potrebujem (bez lekár. potvrdenia), prac. doba od 7:30 do 14, možnosť kedykoľvek ísť k lekárovi, vybrať si náhradné voľno, zamestnávateľom hradené vzdelávania + jazykové kurzy a školenia, odmeny za prácu nadrámec zvyčajne 4-5x ročne, plaváreň zdarma priamo u nás... Predtým v práci sme mali aj pracovné notebooky, multisport kartu a posilku v práci zdarma. A čo si oboch cením je, že ako zamestnanec máme miesto do štátnej škôlky pre dieťa zabezpečené, čo je dnes naozaj fajn

minenkaa
13. aug 2026

Pracujem sedem hodín ,plat mám za osem ,skoro každý piatok som v práci len tri štyri hodiny ,začínam pracovať až o deviatej,sauna ,uzasny plat,uzasny kľud ,nik ma nekontroluje ,dva psy

anonym_fff6c0
13. aug 2026

ja napíšem za náš obecný úrad. Boha, stále tie ženy vidím v obchode. Nedávno na tržnici kričala jedna z nich dajte mi rýchlo ja som len odbehla z roboty.. Sveta žiť.

silvinka511
Včera o 02:47

Príspevok do 3.piliera, nadštandardný príspevok na stravu (deň stravného si hradíme len 0.80 eura - zbytok zamestnávateľ), už pred 33.rokom života 25 dní dovolenky (potom 27), prémie, možnosť hpmeoffice a najväčší benefit - neskutočne slušné vedenie spoločnosti - takíto ľudia si predstavujem, že by mali byť všade na vedúcich pozíciách (pracujem tam cca 17 rokov a nezmenilo sa to)

anonym_987c5d
Včera o 03:13

@anonym_autor ze nemam ziadne cally 😃 po 15r v korporate to vnimam ako najvacsi benefit. Ja ozeliem ovocie, multisportku aj HO kedy chcem. Toto ze nemam kalendar plny kadejakych uplne zbytocnych callov a mitingov kde sa naspeedovani manazeri predvadzaju ako riesia a koordinuju a zlepsuju procesy ...ten klud je uplna pecka. Konecne mam cas na robotu 😆 Teraz som v priemyselnom gigantovi kde su procesy mojej agendy jednoduche a zrozumitelne. Ak sa objavi nieco nove tak zadam poziadavku, "matka" to vyriesi a ide sa dalej.
A vyhody 13, 14 plat. Automaticke zvysovanie platu o inflaciu +1%. 5dni volna navyse a najvacsi bonus ze ma praca fakt bavi.

anonym_cce730
Včera o 03:29

Mladý a dynamický kolektív, multisport karta a výplata načas

cyberk
Včera o 03:46

Vsetko to, co velky korporat ponuka, ale najviac mam
rada ten pocit volnosti, ak sa chcem ist cez pracovnu dobu okupat na kupko na 3 hodiny, tak idem, uzivam si leto a mam to aj zaplatene, to je bonus za to, ked si clovek robi pracu ako ma, a je v nej lepsi a rychlejsi ako priemerny zamestnanec. 😂

anonym_fbde30
Včera o 03:59

Zvysenie platov kazdy rok o 5-8 percent,priplatky vzdy nad ramec zakona,po 5r den navyse dovolenky,potom dalsi.Prispevok pri nar.dietata,od zamestnavatela,ale aj od odborov,plat vzdy nacas,prispevok do 3piliera.

anonym_62d7cc
Včera o 04:40

Nemám žiadne..

anonym_a3e6c8
Včera o 05:03

Flexibilna pracovna doba - zacnem kedy chcem, skoncim kedy chcem, obed mam kedy chcem a ako dlho chcem. Mam sluzobne auto na sukromne ucely, neplatim za neho nic. Sluzobny nekonecny pausal, Iphone, Macbook, firemnu platobnu kartu, tankovaciu kartu. Dovolenka navyše, sick days, jazykove vzdelanie, vzdelavanie v oblasti AI a IT, teraz mam individualny coaching. Multisport karta, ucast na konferenciach, seminaroch. Plne hradene stravovanie na cely den, aj ked mame dovolenku.

anonym_f0bb52
Včera o 05:06

Pracujem v známej vačšej súkromnej firme v BA.

1) Platové ohodnotenie je fajn.
2) Ročné odmeny sú vynikajúce, na Slovensko ťažký nadšandard.
3) Nikto ti nestojí za chrbtom, dôležité je aby robota bola urobená a keď si to vieš zmanažovať a stíhaš, nemáš problém si odbehnúť z roboty niečo vybaviť. Ja si takto denne odbieham na nákupy, vybavovačky. Aj na kávičky do obchodného centra...
3) Teambuildingy na úrovni v zahraničí (žiadne trapošiny ako v iných lacných firmách, kde idu max tak na nejakú chatu v okolí sa ožrať a varia tam guláš)
4) Vianočná party na urovni, firemná lyžovačka, konferencie.
5) Kancelárske benefity ani nerátam (firemné ranajky občas, rozne prezenty, darčeky)

pr85
Včera o 05:07
@cyberk

Vsetko to, co velky korporat ponuka, ale najviac mam
rada ten pocit volnosti, ak sa chcem ist cez pracovnu dobu okupat na kupko na 3 hodiny, tak idem, uzivam si leto a mam to aj zaplatene, to je bonus za to, ked si clovek robi pracu ako ma, a je v nej lepsi a rychlejsi ako priemerny zamestnanec. 😂

@cyberk Kúpať sa 3 hodiny počas pracovnej doby? To by mi v našom korporátne netolerovali.

anonym_f0bb52
Včera o 05:11
@pr85

@cyberk Kúpať sa 3 hodiny počas pracovnej doby? To by mi v našom korporátne netolerovali.

@pr85 U mňa si tie 3 hodiny mimo office viem predstaviť, ale asi by som musel byť na telefone keby niečo, takže kupať nie. 🙂
Ale trápne sa niekde "pípať", kde si bol a kam ideš, to už by som nedal.

Viem o jeden správcovskej spoločnosti kde to tak funguje, že zamestnanci nesmú opustiť budovu. Dokonca ani na obed 😀 Takže si nosia z domu jedlo alebo objednávajú donašky a preberajú na vrátnici. Uplne choré..

anonym_f31255
Včera o 05:27

Mojím benefitom je káva z rozpoctu firmy.
Kavovar som si musela kúpiť vlastny🙈

tykat
Včera o 05:42
@anonym_f31255

Mojím benefitom je káva z rozpoctu firmy.
Kavovar som si musela kúpiť vlastny🙈

@anonym_f31255 ale tak zase asi lepsie ako mat firemny kavovar bez kavy 😀

anonym_baae8c
Včera o 05:44

Zaujímavé, že keď sa diskutuje v inej téme o inej profesii, tak všetky dámy píšu, aké to majú hrozné, málo dovolenky, stále v práci, až do večera, roboty vyše hlavy atď. A tu ľaľa ho koľké HO, pracujú max do 15-tej, všetko im preplatia, nikto ich nekontroluje. Čaro Modrej vymýšľačky ma neprestane udivovať. Je tu sranda veľká.

crazy_cat_lady
Včera o 05:47

Kratke piatky cez leto, sick daya, narodeninove volno, teojdnove volno navyse cez Vianoce, vianocne/letne party a super sefka, s ktorou sa da vzdy dohodnut

Strana
z3