Ako dlho ste vydržali pracovať v školstve?
Ako dlho ste vydrzali pracovat v skolstve, alebo este pracujete?
Kludne anonymne a ak chcete mozete napisat aj dovod odchodu.
Pracujem v školstve od roku 2002 doteraz, ale mala som tri prestávky na rodičovské dovolenky.
31 Hm, zatiaľ vediem 🙂
@anonym_autor 1 skolsky rok.
@anonym_02153d preco tak kratko?
31 Hm, zatiaľ vediem 🙂
@anonym_b0620e @zuzitko74 vsetko na jednej skole?
@anonym_autor Bola som kazdy mesiac chora a navyse som chcela zarabat viac. Co sa mi v tom case aj podarilo a znizila sa aj chorobnost.
@anonym_autor Začala som na troch súčasne, potom som zostala už len na jednej z nich.
Od konca augusta 1995. Stále v tej istej škole s 2x3-ročnými MD. ;)
5 rokov. Pocaa materskej nám ochorel a zomrel syn a my sme si upravili priority. Vlastne stále učím, prekladám a tlmočím, ale už mimo školstva.
Aj ja celý môj pracovný život😊 a dúfam, že ešte dlho budem 🤩 mala som popri tom prídavné zamestnania, aj teraz sem-tam zoberiem niečo, čo je zaujímavé a dobre zaplatené, ale len na pár mesiacov.
@anonym_autor od roku 2010, stále tá istá škola 🙂 som veľmi spokojná, odísť sa nechystám 🙂 medzitým jedno dieťa, bola som doma 2,5 roka 👌🙂
Pol roka, dôvod odchodu - priveľa voľného času, práca bola príliš monotónne, nie je kam sa posunúť vedomosťami. Po pol roku nemali miesto, skončila som v súkromnom sektore (som ekonóm) a to mi sadlo. Stále niečo nové, stále sa je kam posúvať, stále sa učím niečo nové....
Aj mne sa zdá že je to súťaž, sesterenka pracuje v školstve od roku 1991, okrem MD, posledné roky ako riaditeľka. Jej muž pracoval tiež dlho ale stal sa obeťou zlučovania sš. Otec ešte viac, pracoval ešte roky popri dôchodku
5 rokov. Pocaa materskej nám ochorel a zomrel syn a my sme si upravili priority. Vlastne stále učím, prekladám a tlmočím, ale už mimo školstva.
@abbey1 to mi je luto.
@anonym_autor no ja nerozumiem, načo ti to je. Ved je jasné, že niekto rok, niekto cely zivot, nieto možno par mesiacov. Je to presne otázka do statistík🙂.
@lukbe tak potom robim statistiku pre seba a vies mi aj poskytnut odpoved do mojej statistiky?
Pol roka, dôvod odchodu - priveľa voľného času, práca bola príliš monotónne, nie je kam sa posunúť vedomosťami. Po pol roku nemali miesto, skončila som v súkromnom sektore (som ekonóm) a to mi sadlo. Stále niečo nové, stále sa je kam posúvať, stále sa učím niečo nové....
@martinka17 aj v skolstve sa uci stale nieco nove, jedna atestacia, potom druha, teraz je nova reforma a posuvat sa tiez da zastupkyna, riaditelka.
@martinka17 aj v skolstve sa uci stale nieco nove, jedna atestacia, potom druha, teraz je nova reforma a posuvat sa tiez da zastupkyna, riaditelka.
@anonym_autor Heh, učíš sa, učíš a platovo si stále na chvoste za ostatnými VŠ vzdelanými ľuďmi. Nehovoriac o peňažných a nepeňažných bonusoch, ktoré sú inde samozrejmosťou a v školstve nesplneným snom. A viac dní voľna to nikdy nevykompenzuje. Odišla som s platom sotva 1500 v čistom s oboma atestáciami a so všetkými príplatkami, bol to tabuľkový strop a v novej práci mi dali hneď takmer o 1000 eur viac ako nováčikovi.
@anonym_autor to je slabé. Prepáč, ale atestacia je príliš jednoduchá. Ináč stagnuješ, dookola učíš to isté. Tie atestácie - to je tak ako jedna písomka z opakovania učiva na strednej, to nie je výzva, to sa priprava za pol hodiny.
Učenie je pohodlné miesto, pre mňa ale príliš statické, chcela som učiť od 7 rokov, skúsila som to a som rada, že som skočila inde, tam by som sa nudila.
1 rok a sedem mesiacov, práca ma veľmi bavila (pôsobila som ako pedagogický asistent - ZŠ), ale častá chorobnosť. Rozhodla som sa odísť.
@anonym_autor keby ma to nebavi a tie decká nemám rada nie som tam...no dnes sú školy plné pracovníčok ktoré to berú ako dream Job len kôli voľnu a letu deti ich nezaujímajú. Kto to nechce robiť srdcom nech to nerobí lebo to je vidno 😉
26 rokov, ale 6,5 roka na materskej a rodicovskej. Odisla som, lebo sa zmenili deti, rodicia, uz ma to nenaplnalo, chcela som vybudovat nieco vlastne.

@anonym_autor 1 skolsky rok.