icon

Ako dlho trvá pohovor v banke?

14. dec 2024

Dobrý večer, cez týždeň ma čaká pohovor v banke, práca na pobočke. Prosím vás ako dlho trva, kým sa rozhodnú pre toho, koho si vyberú? Ide mi o to, že či mám spomenúť, že môžem nastúpiť až od februára alebo sa to aj tak bude naťahovať dva mesiace? Ďakujem

mirkam3
•
14. dec 2024

Odpovedať na “ako dlho” neviem. No ak majú tvoj životopis a vidia, že si zamestnaná, tak určite rátajú s tým, že najprv musíš dať výpoveď a to tiež nebude z hodiny na hodinu. Cize žiaden pricetny zamestnavatel by asi neočakával tvoj nástup k 1.1.2025. Takze tvoja dostupnosť “až od februára” by mna ako zamestnávateľa práveže potešila 🙂.

mogaa
•
15. dec 2024

@mirkam3 ale v tomto sa mýliš, ja už som bola na x pohovoroch kde chceli nástup hneď....aj teraz čo som bola v decembri , tam chcú od 1.1.2025.....teraz pred Vianocami asi nikde nebudú chcieť nástup ihneď(okrem obchodov), ale od januára v pohode....

petteri
•
Odpoveď bola odstránená
•
mirkam3
•
15. dec 2024

@mogaa a bola to situácia akú popisujem? Tj. (a) Ty viditeľne podľa CV zamestnaná a (b) uchádzala si sa o nejaku admin/kancelarsku pozíciu?
Netvrdím, že niekto nemôže mat inu skúsenosť len teda ak ju pozvali v banke na pohovor lebo o nu majú záujem a vidia v CV, že stále pracuje, tak realisticky vedia aj to, že skončenie pracovného pomeru ma nejaké svoje náležitosti. Zas je to banka tak neprijímajú jedného zamestnanca za rok.

mogaa
•
15. dec 2024

@mirkam3 ano bola som v takej situácii, zamestnaná a išlo o admin.prácu...a nestalo sa mi to len raz ale pri gro pohovoroch za posledného pol roka.....nástup bol čím skôr, ideálne hneď a pri 2 mi aj povedali že ak by som mohla hneď môžem nastúpiť....