Ako nájsť zamestnanie po materskej dovolenke?
Ja už nevladzem ☹️
Máte to niekto rovnako ?
Som z Východného slovenska a najbližšie väčšie mesto vziadlwne 30 km
Nemám žiadne vysokoškolské vzdelenaie iba náturu
Nájsť pravú je nemožne a keď už niečo tak ako náhle poviem ze mám škôlkara (4r) poďakuju a pošlú prečo
Prečo sa na nás mamičky ktoré mame deti pozerá ako keby sme mali nakazlivu chorobu ? 😢
Pritom by som bola vďačná aj za akúkoľvek pa j upratovacka chyžná čokoľvek
@anonym_96bba9 čo má s tým písomný prejav na fóre. Každý kto si hľadá prácu tak predsa vypracuje životopis a motivačný list a skontroluje si to v dnešnej dobe použiješ umelú inteligenciu a ona ti to vypracuje takmer bezchybne. Ja osobne poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce ale sú to zdatný odborníci v svojom odbore.
@martina369369 pani je tiez zjavne odbormikom vo svojom obore. Ak si si nevsimla tak na verejnom fore som jej napisala svoj nazor a radu rovnalo ako ty. Co ti na tom prekaza?
@anonym_96bba9 čo má s tým písomný prejav na fóre. Každý kto si hľadá prácu tak predsa vypracuje životopis a motivačný list a skontroluje si to v dnešnej dobe použiješ umelú inteligenciu a ona ti to vypracuje takmer bezchybne. Ja osobne poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce ale sú to zdatný odborníci v svojom odbore.
@martina369369
poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce
Čo? Ak ovládam gramatiku, tak písať gramatiky správne nie je chcení či nechcení. Ak gramatiku ovládam, používam ju správne automaticky. Ja žasnem, ako si ženy na MK neustále hľadajú výhovorky na neznalosť gramatiky.
@martina369369
poznám kopec ľudí čo nedodržiavajú gramatiku v bežnej komunikácii lebo sa im proste nechce
Čo? Ak ovládam gramatiku, tak písať gramatiky správne nie je chcení či nechcení. Ak gramatiku ovládam, používam ju správne automaticky. Ja žasnem, ako si ženy na MK neustále hľadajú výhovorky na neznalosť gramatiky.
@melanta ja som zase dojatá z ľudí ktorí nič iné okrem tej gramatiky nevidia. Tu si ľudia chodia po radu, keď majú nejaký problém a chcú počuť názor iných. Poprípade čakajú nejakú inšpiráciu alebo povzbudenie. Ale vy ODBORNÍCI na gramatiku len to vidíte. Som zvedavá či by ste šli k doktorovi ktorý je vychýrený vo svojom pravopisu ale odborné znalosti nemá a nevie vás vyliečiť.
@anonym_autor prečo vy, mamičky,nepíšete na úrady, ministerstvo....keby ste sa spojili , vyjadrili problém tam, možno by to pomohlo....a nie na MK
@ivicatolic ako konkrétne? Štát už teraz platí matkám RP do 3 rokov, rodinné prídavky. Štátne MŠ kde platíš fakt málo. Rôzne tehotenské príspevky,pomoc s hypotékou a podobne.
Legislatíva dáva rodičom možnosť OCR a podobne.
V ktorom štáte na svete to tak majú? Skús napísať.

Lebo aj tvoj pisomny prejav je na urovni osobitnej skoly, nemyslim to v zlom, ale ak sa takto prezentujes, tak si pracu nenajdes ani ako chyzna. Precitaj si po sebe ak nieco odosielas do sveta.