icon

Ako riešiť vyššiu výplatu v štátnej správe?

29. dec 2023

Zienky, pracujem v statnej sprave a som stale v skusobnej. Veduca mi povedala ze je s mojou pracou velmi spokojna, a ze mi aj navrhla vianocne odmeny ale ekonomicke jej to neschvalilo lebo som v skusobnej, ze sa to neda. Dnes prisla vyplata a mala som ju vyrazne vyssiu, pasku zatial nemam. Myslite ze by som mala ist za sefkou a informovat sa ze je to ok? Ako ci nenastala chyba ked mi tvrdiala ze odmeny mi neschvalili.

egonsk
•
29. dec 2023

bud rada, ze si dostala vyssi plat a neries zatial ci je to odmena alebo nie. Ak to bude odmena, mozes byt rada, lebo ani u vacsiny firiem sa odmeny netykaju zamestnancov v skusobnej dobe.

autor
•
29. dec 2023

@egonsk ved to viem a potesilo ma to...lebo v byvalej firme musel byt clovek minimalme rok zamestnany...len som zostala z toho prekvapena

h2
•
29. dec 2023

Možno ti ich predsa len schválili. Niekedy sa v štátnej správe musí istá suma minút do konca roka, ináč im na ďalší rok pridelia menej. Tak možno takto tie prebytočné peniaze rozdelili zamestnancom. Buď rada a nevŕtaj do toho.

jankafark
•
29. dec 2023

Ja s9k tiez pracovala v statnej sprave a som pocas skusobnej doby dostala odmeny takze je to mozne

luccija
•
29. dec 2023

Čo iné by to bolo🙂,

mamina7070
•
29. dec 2023

a co riesis dostala si bud spokojna a ano davaju sa oeny v statnej sprave aj pocas skusobnej (nie v takej vyske ako tym mimo v skusobnej ale
davaju sa)

a rohoduje o tom vedenie nie ekonomicke

lenicka999
•
29. dec 2023

Radšej nič nehovor.
A čo ťa nepáli nehas.

vams
•
29. dec 2023

V štátnej správe chodí výplata 29.12.? Sa mi nezdá?

nelca84
•
29. dec 2023

@vams presne, ani mne

mamina7070
•
29. dec 2023

tak dnes napr chodila platba za stravne na januar 2024 napr takze kludne mohli aj vyplaty aj ked tie chodia do 10 teho teda

nikaeli
•
29. dec 2023

@vams
@nelca84
Pracujem v školstve a výplatu za december som dostala včera, inak mám výplatu okolo 7.-8. v mesiaci.
Autorka - poďakovala by som sa nadriadenej 😉

mamina7070
•
29. dec 2023

@nikaeli skolstvo nie je statna sprava 😉

nikaeli
•
29. dec 2023

@mamina7070 áno ja viem 😉

aculy
•
29. dec 2023

@vams Robim v štátnej správe a výplata za december mi prišla 28.12, takže áno chodí tak na konci roka 😉
@nelca84

mogaa
•
29. dec 2023

za vedúcou nechoď, si v skúšobnej dobe a chceš jej povedať že ti dala nesprávnu info? buď rada že ti odmeny dali a nerieš....

autor
•
29. dec 2023

@mogaa a co ma byt? Omg ty v akej firme pracujes? To sa bojis vlastneho nadriadeneho? Nasa je uplne v pohode, mame otvoreny vztah a skratka ma to len prekvapilo kedze mi to povedala ako hotovu vec a na vyplate niexo ine...

vams
•
30. dec 2023

@mamina7070 stravné nie je výplata

malasandrika
•
30. dec 2023

Opäť komentujúce, ktoré vedia všetko 😂 áno milé dámy, výplata v štátnej správe teraz prišla skôr.